2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
هانا جون شما ک سیکلتون نچرال بودبعد امپول ازادسازی ترشحات تخمک گذاری داشتین؟اخه من نداشتم..اصلا باید ...

نه عزيزدلم منم نداشتم من سه بار آمپول آزادسازى زدم بار اول براى پانكچرم و دو بار بعد براى سيكل نچرالم

اصلا در حدى نبود كه بخوام بگم آره خيلى داشتم،سيستم بدنى هر كسى با اون يكى كاملا فرق داره 

خودتو اصلا درگير اين چيزا نكن و به دلت شك راه نده كه اين آمپولا كارشونو درست انجام مى دن😉🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمنوش اویشن زیاد بخور.بعلاوه  زعفرون دم کن غلیظ شربتش کن با نبات بخور عالیه

آویشن منظورتون پودرش دقیقا نمی دونم چطوری باید دم کرد ولی زعفرونو می دونم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
6-7 نکاتی در مورد تزریق آمپولها: زمان زدن آمپولها و آماده شدن برای پانکچر: - تا می توانید آب بنو ...

قاصدک جان این پست رو بخون دقیق تزریق آمپولها رو یاد داده ولی بزنی توی نت آموزش تصویری کلی هست که کامل توضیح داده تماشا کنی می تونی بزنی قطعا بار اول ودوم یه جوری میشه آدم ولی کارت راحت میشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام رفقا من امپول بوسرلین میزنم ۲تاشو بردم بیرون برام زدن یادگرفتم فقط اینکه ۴۵درجه با سرنگ انسولین ...

عزیزم بستگی به تپلیت داره اگه باروت تپله نود نه که با زاویه کمتر بزن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما یه سدال فوری، همتون قبل از پانکچر یا اقدام به بارداری ازمایش ویتامین دی 3 دادید؟! 

من دادم. آخریش تقریبا ۶ ماه قبل پانکچر بود. که بازم پایین بود. اما ماه قبل پانکچر نه ندادم فعلا قرصشو میخورم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نه عزيزدلم منم نداشتم من سه بار آمپول آزادسازى زدم بار اول براى پانكچرم و دو بار بعد براى سيكل نچرال ...

ممنون.عزیزم.گفتم نکنه مهم باشه ک خیالمو راحت کردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از من حتی یک ازمایش نگرفت و برام ننوشت، اصلا، همه ی آزمایش هامم مال یک سال پیش بود 

تا یک سال فک کنم معتبره. منم الان بدون آزمایش میگه دیگه قرص ویتامین دی۳ رو نخور . ۱ بسته کامل خوردم . میگم بدون آزمایشم مگه میشه.!! حالا خووم قبل انتقال میرم آزمایش میدم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها من دیشب خواب دیدم بچه دار شده بودم و ی پسر خوشکل وبامزه بود داشتم.بهش شیر میدادم..التماس دعا دارم ازتون..  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تا یک سال فک کنم معتبره. منم الان بدون آزمایش میگه دیگه قرص ویتامین دی۳ رو نخور . ۱ بسته کامل خوردم ...

اخه چرا یه دکتر باید باعث بشه که من انقدر اعصابم خورد بشه، من از راه دور پیشش میرم، تمام سختی راه و مسائل و مشکلاتش رو تحمل میکنم، بعد منو پانکچر کرده بدون اینکه یه ازمایش خون برام بنویسه، و ازمایش هام مال یک سال پیش بودن،هیچ چیزی رو چک نکرد،تو رو خدا میرید دکتر حواستون باشه به همه چیز، البته من که حواسم بود به همه چیز باز کمکاری دکتر رو نمیتونم جبران کنم متاسفانه، چون وظیفه اونه همه چیز رو چک کنه نه من، که هزار تا فکر و خیال دارم و نمیتونم فکرمو هزار جا بزارم

بچه ها من دیشب خواب دیدم بچه دار شده بودم و ی پسر خوشکل وبامزه بود داشتم.بهش شیر میدادم..التماس دعا ...

ان شالله به حقیقت می پیونده 🙏🏻🙏🏻❤️😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اخه چرا یه دکتر باید باعث بشه که من انقدر اعصابم خورد بشه، من از راه دور پیشش میرم، تمام سختی راه و ...

مخم سوت میکشه.. واقعا از دست این دکترا باید چیکار کرد 😒میفهمت برای منم چندین بار پیش اومده اشتباهات دکترا خیلی زیاده !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مخم سوت میکشه.. واقعا از دست این دکترا باید چیکار کرد 😒میفهمت برای منم چندین بار پیش اومده اشتباهات ...

الهام اصلا نگاه نکرد، فقط ازمایشهای هورمونیم رو چک کرد با ازمایش اسپرم شوهرم، ویتامین دی و... اصلا نگاه نکرد حتی حاضر نشد خودش بنویسه، یا بگه این ازمایش هات مال یکسال پیش هستن