2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
از چقدر  قبل پانکچر ازت این ازمایش رو گرفتن؟!

برای منم از ابتدای سیکل بررسی کردن،الانم که قراربود وارد سیکل انتقال بشم دوباره برام آزمایششو نوشتن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا سعی میکنم ادم آرومی باشم و هستم، ولی واقعا از دست کارهای دکترم دارم دیوونه میشم، نمیدونم چرا اینکارها رو میکنه، شاید برای همه عالی باشه، ولی نمیدونم چرا برای من کوتاهی میکنه، نه از لج،  انگار یادش میره یا نمیدونم شانسمه، من روزی که اولین بار رفتم دکتر طرازی، ازمایش هام همشون مال دقیقا یک سال پیش بودن، جز ازمایش هورمونیم که اونم مال یک سال پیش بود به هیچ کدوم از ازمایش هام نگاه نکرد، و اصلا نگفت خانم اینا مال یک سال پیشن من قبول ندارم و از اول باید ازمایش بدی

یک ازمایش برام ننوشت، پانکچر کردم پیشش، یک ازمایش برام ننوشت ببینه ویتامین هام مخصوصا دی کمه یا زیاده، خانما تو رو خداااااااا بدون جانب داری پیام هامو بخونید، من نه میخوام کسی رو خرال کنم نه بالا ببرم، انقدز حالم و اعصابم خورد بود فقط خواستم سبک بشم و درد و دل کنم

حتی یادش رفت قبل پانکچر ازمایش ایدز و هپاتیت و بنویسه، بعد دو روز قبلش یادش اومد گفت إ یادم رفته، خوب اورژانس از خودت و شوهرت اون روز ازمایش میگیرن، منی که نباید استرس داشتخ باشم، بعد این همه هزینه و زحمت و دوری راه، و..... الان به خاطز ندونم کاری های دکتر دائم اعصابم خورده و دلم ناارومه نمیدونم باید چیکار کنم

یک ازمایش برام ننوشت، پانکچر کردم پیشش، یک ازمایش برام ننوشت ببینه ویتامین هام مخصوصا دی کمه یا زیاد ...

عزیزم همه دکترا چون سرشون شلوغه ممکنه اشتباه کنن،مثلا من همیشه پرولاکتینم بالا بود اما دکتر اکبری برام بعد دوسال آزمایش ننوشت و خودم یادآوری کردم،نگران ویتامین دی هم نباش بیشتر توی لانه گزینی تاثیر داره تا تخمک،اگه قبل پانکچرهم میدن بخاطر اینه که شاید انتقال فرش داشته باشی

به خداااااا حالم خیلی بده، کلا از همه چیز، از خدا راضیم، و چیزی که برام قرار داده، از بنده های خدا راضی نیستم، آدم ناشکری اصلا نیستم، و سعی کردم تو بدترین شرایط خدا روشکر کنم، حتی وقتی انتقال هام منفی میشد، و فقط به چیزهایی که دارم فکر کنم و راضی باشگ به تقدیر خدا 

فکرنباش عزیزدلم ،الان این استرس ازهمه چی برات بدتره

شرایط پزشکی توایران همینه حتی با بهترین دکترا هم باید خودت همه چی رو مدیریت کنی