2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

سلام خانوما میشه منم راهنمایی کنین من بااین ماه میشه ماه سوم اقدامم،و دوماه اولو لتروزل خوردم بخاطر شرایط روحی که دارم دکتر ماه قبل روز ۱۳ سونو کرد فولیکالام خیلی ریز بود،گف برو ۴ روز دیگه بیا که من روز سوم رفتم و سونوکرد گف همه ی تخمک هات از بین رفتن و لتروزل هیچ اثری نداشته...گف دومین روز پریودیت بیا تا برات آمپول بنویسم،رفتم و برام گونال اف خودکاری و منوتروپین تجویز کرد...اینم بگم که قبل از اقدام که دکتر سونو گرافی و آزمایش های لازمو برای منو همسرم انجام داد گف هیچ مشکلی ندارین تنها مشکلمون ناراحتی و فشار روحی منه

لطفا نگین که واسه تجویز این داروها تو ۳ ماه اول اقدام زود بوده،بخاطر شرایطی که دارم دکتر مجبور شد این داروها روتجویز کنه و سر بارداری اولم هم حدود یک سال ونیم طول کشید که حامله بشم و الان حدود ۲۰ ماهه که زایمان کردم

حالا سوال من اینه که بنظرتون باوجود اینا امکان بارداری من تو این ماه چقدره؟ممکنه باردار بشم؟

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

عزيزم منم توى آزمايش غربالگرى دومم ريسك سندروم دان ١به١٦٠ شد آزمايش سل فرى دادم و جوابش خوب اومد .

تازه پسرم هم به دنيا اومد و سالمه.

اصلا نگران نباش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه همون داروخونه باشه که عالیه، دست گلتون درد نکنه

عزیزم بستگی به تعداد داروها داره اگه زیر سقف تعهد داروخونه باشه تایید میکنه وگرنه بقیه رو آزاد میزنه حواست باشه بابای سقف تعهد شد مستقیم بری دفتر بیمه تایید کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پسره عزيزم  خدا رو شكر خوبه

انشالله دومادیش عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم.یه ازمایشگاه معمولی سمت محل کارش .حالا امروز بعدازظهرزنگ زدن و گفتن بیا جوابو ببر.اماده شده ...

وای نگوووووو مخمممممم سوت کشیدددددد.... 

دیگه تا این حددددددد؟؟؟؟ 

من امروز رفتم اونقدر تو مطب چوب.ساز موندم تا منشیش شمارشو گرفت باهاش صحبت کردم حالا اونور ساعت ۶ صبح بود ولی بنده خدا جواب داد گفت یادمه شمارو همون موقع هم بهت گفتم منتظر بمون خودم برگردم برات انتقال بدم چون تخمدانهات خیلی بزرگ شده بود و اگه ایرانم بودم حداقل تا دو ماه برات انتقال نمیدادم حالام که کلا شده ۴۰ روز 

نیمه اسفند میاد 

مامانی باردار واسه ماها دعا کنید خدا بهترین راهو جلو پامون بگذاره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانما یه سدال فوری، همتون قبل از پانکچر یا اقدام به بارداری ازمایش ویتامین دی 3 دادید؟!  

آره عزيزم.براى من خودشون برام انجام دادن چون جزء فاكتور مهمى بود كه كم باشه حتما ويتامين دى ٣ بخورم و خوردم