2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

اصلا نگران نباش 

برا منم متوسط بود خواهرم هم همینطور ...جواب سلفری خوب بود ..برات دعا میکنم 

شما هم برام دعا کن این عفونت ادراریم خوب بشه !

الهی عزیزمممممممم نه نه ایشالا ک چیزی نیست نگران نباش استرس نداشته باش ...وای اعصابم خرد شد😢 نتیجه ...

خيلي جالبه برام اون سري غربالگري اول براي من ريسكش متوسط بود ولي عددش بزرگتر بود برام خيلي جالبه ايندفعه زده high risk ، من اون سري اصلا سل فري هم ندادم و فقط غربال دوم رو انجام دادم كه توي اون ريسكش پايين بود . به نظر من كه اينها همش كلك پول هست ولي خوب مجبوريم انجام بديم ديگه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ازتون خواهش ميكنم براي من هم دعا كنيد جواب آزمايش غربالگريم رو گرفتم ريسك سندروم داون رو برام ...

عزیزم.نگران نباش توکل بخداانشاءلله ک چیزی نیست.ب گفته خودت همش قصه پول هس .. ازمایش میدی وحتما خیالت راحت میشه برات دعا میکنم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شياف از جلو ميزاري ؟درست ميشه  كلن اينو بت بگم تو ك الان دو قلو داري يكم كارت سخت تر ميشه تا ا ...

آره شیاف رکتال میزارم.

من همیشه میگم خدایا خودت دادی خودتم نگه دارشون باش🍃🍀

منم خیلی کم کارامو میکنم.. ان شاءالله سه ماه تموم شه خیالمون راحتره🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان ، سارا جون خواهرت يعني كرج آزمايش داده بود ؟ كدوم آزمايشگاه ؟ چون من هم كرج هستم ميخواست ...

سلام عزیزم.نه یه ازمایشگاه تو تهران.سمت یوسف آباد.که میفرستاده کرج نمونه هاشو.یه سری هاشم میفرستاده ازمایشگاه دنا...ازمایشگاه یوسف ابادیه به ازمایشگاه کرج بدهکار بودن و نمیداده جواب ازمایش خواهرمو. ایراد از کرجیه نبود عزیزم.

شوهر ابجیم رفت شکایت کرد صبح.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم ان شا الله كه مشكل شما هم حل ميشه ، نيمه اول بارداري پر از استرسه كلا .

عزیزم انشالله خیر باشه و مشکلی نیس

همش بازی پول 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

عزیزم اصلا نگران نباش ..والا فقط واسه پوله..نی نی سالم سالمه.مطمئن باش گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚