2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

انشاله الان روبراه باشی.....عمل سختی بوده ها😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دکتر منم محمداکبریه عزیزم ،شماهم ابن سینامیرید؟من به یاری خدا دوشنبه باهاش انتقال دارم،درمورد علم و ...

شما دفعه اول هست انتقال میدی؟

من پی ارپی و خراش رو بهش گفت گفت نیازی نیست فعلا دفعه اولت هست نیازی نیست 😐😕

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تو نت خوندم اسپرین و انتیبیوتیک ویتامین e مصرف نشه شما کجا پی ار پی میکنی؟

جدی؟من قراره ابن سینا پی آرپی کنم،ولی پزشکم تاکید کرد تا قبل انتقال قرصامو ادامه بدم من هم ویتامین ای دارم هم آسپرین

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم اگه جنين داري دیگه نیازی نیست انجام بدی این تست مال قبل پانکچر.....  برا انجامشون والا چ ...

خب آنا جان اگه خدای نکرده انتقالم منفی بشه یک علت میتونه dfi باشه

چکاریه خب از اول اینم ببرسی کنن 

نمیدونم انگار خوششون میاد مردمو چند سال بیارن و ببرن!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانوما از كي شكم مياد جلو😁؟

سوال منم هست😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی دکترم بمن پماد واژینال و انتی بیوتیک ازیترومایسین داده نمیدونم چکار کنم مصرفشون کنم یا نه؟؟

زنگ بزن حتماسوال کن،منم فردا حتما آزمایشگاه ابن سینامیپرسم

فهمیدین به منم بگین😁

خخخخ.. مگه تو شیمکت گنده نشده. تو که چهار هستی الان؟

راستی رویا دیگه لک نداری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
شما دفعه اول هست انتقال میدی؟ من پی ارپی و خراش رو بهش گفت گفت نیازی نیست فعلا دفعه اولت هست نیازی ...

نه عزیزم من بارهفتمم هست ولی باایشون باراولمه،البته ناگفته نماند دکتراکبری سعی می‌کنه داروی الکی به بیمارنده،مثلا من بدون اینکه مشکلی داشته باشم ۶بارگذشته هپارین داشتم،که ایشون گفت مشکلی که نداری اگرقراربود تاثیر بذاره تواین۶بارمیذاشت پس این بارحذفش کرد،یاقبلا همه انتقالام پردنیزولون داشتم ایشون اول بررسی کردن ببینن نیاز دارم یانه که ایمونولوژی نیازی ندید وایشونم حذفش کرد،شماچون باراولته برات تجویز نکرده،

راستی من مشکل ضخامتم داشتم و وقتی پیشنهاد پی آردی دادم قبول کردن.

خداروشکر عزیزم ممنون بله منم ابن سینا میرم انشالله که دستش خیر باشه برات و بزودی بیای و خبر بارداری ...

فدات گلم ان شاءلله شماهم ازمامانای آینده تاپیکی

نه تکمیلی نداریم، شوهر بیخیالم اصلا پیگیری نکرد، پس چشمش کور، دندش نرم، 8میلیون میده من بزا ام😂بچمو ...

فدای سرتون... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی؟من قراره ابن سینا پی آرپی کنم،ولی پزشکم تاکید کرد تا قبل انتقال قرصامو ادامه بدم من هم ویتامین ا ...

اسپرینو که دکترم گفت استفاده نکن تو سایتهای خارجی هم نگاه کنی گفته اسپرین و مسکنها مثل ایبوپروفن و استامینوفن از سه روز قبل مصرف نشه

به نظرم اسپرینو حداقل تا روز پی ار پی قطع کن،

من خودم تو انتی بیوتیکها موندم !!

ای خدا چرا اینقدر پزشکا بیسواد و عجله ای کار میکنن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
جدی؟من قراره ابن سینا پی آرپی کنم،ولی پزشکم تاکید کرد تا قبل انتقال قرصامو ادامه بدم من هم ویتامین ا ...

منم.شنبه پی ار پی دارم..اسپرین هم میخورم..دکتر نگفته قطع کنم.نگران نباش ب دکتر اعتماد کن اگه لازم بود میگف

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹