2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست
سیکل نچرال دقیقا چطوریه ؟

عزیزم یعنی میذارن روال طبیعی بدن طی بشه بدون دارو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ناامیدم ....خیلی

انشالله به زودی شمام مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله به زودی شمام مامان میشی.....

توکل بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم شما شیر سویا رو چه مارکی گرفتی و از کجا؟ تاثیر داشت توانتقالت؟ از کی شروع کردی به خوردن شیر سو ...

عزیزم.خب من شیراز گرفتم..مارکشو نمدونم خارجیه فقط..حالامن نمدونم تاثیر شیر سویا بوده یا روال طبیعی بدنم!ولی خب ضخامت خوب بود..از روز ز10پری هم.خوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

عزیزم انشالله با حموم زایمان سبک‌تر از اینم میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توکل به خدا..این مادرشوهرم تازگی ها یه جور رفتار میکنه و حرف میزنه ،هروقت میرم خونه شون ،تا صبح خواب ...

نه تکمیلی نداریم، شوهر بیخیالم اصلا پیگیری نکرد، پس چشمش کور، دندش نرم، 8میلیون میده من بزا ام😂بچمون لاکچریه، چقدر ندیده از مادرشوهرت بدم اومده😤خدا جواب دل شکستتو بده🙏

ارمغان جان اگه این طور باشه منم باید جمعه انتقال میدادم که جنینا بلاست بودن ولی روز بعد دادن جنینام ...

افسون جون شروع پریودت کی بود؟

ش پری من ۸ دی بود اما انتقال ۲۷ دی اونم ظهر شد

دوستان، امپول پروژسترون کجانگهداری میکنین..من تو دمای اتاق گذاشتم یخچالی ک.نیس.درسته؟

دکتر منم محمداکبریه عزیزم ،شماهم ابن سینامیرید؟من به یاری خدا دوشنبه باهاش انتقال دارم،درمورد علم و ...

خداروشکر عزیزم ممنون بله منم ابن سینا میرم

انشالله که دستش خیر باشه برات و بزودی بیای و خبر بارداریتو بدی و خوشحالمون کنیییی😍😍😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم داری بااسترست دردونت آزارمیدیا!!!!الان به هیچی فکرنکن فقط به صدای قشنگ تپش قلب عزیزدلت فکرکن،ر ...

چون سه سال پیش جنینم قلبش تشکیل نشد خیلی اذیت شدم دلم میخواد این صحیح و سالم باشه و بارداری خوبی داشته باشم.صبح با مامام صحبت کردم اروم شدم.اون گفت نگران نباش تا هفته 20 هم علایم ممکنه نداشته باشی .من دوست دارم دختر باشه حالا باز هر چی خدا بخواد فقط سالم باشه همین

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
پس برا سونوی قلب گفته.....  انشالله بهترینا منتظرته.....

مرسی ایشالا

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه