2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
بچه ها تیکر بارداریمو میبینم دلم قیلی ویلی میشه ضعف میکنم براش بنظرتون میشه واقعی بشه خدایا صلاحمو ب ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بچه ها اين آزمايش dfi لازمه؟ اگه لازمه چا همون دفعه اول نمينويسند؟ الان اين جنينهايي كه تشكيل شده خ ...

عزیزم اگه جنين داري دیگه نیازی نیست انجام بدی این تست مال قبل پانکچر..... 

برا انجامشون والا چی بگم چرا نمينویسن..... 

لااقل بعضی تستارو بنویسن کمتر دور دور میزنیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي وااااي اين طرازي گذاشته رفته مرخصي همه ي برنامه هام ب هم ريخت  سه شنبه وقت داشتم ازش ...

از مطب زنگ زدن بهت گفتن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها كسي هفته اينده يا اسفند از مطب دكتر طرازي وقت داره نخواد بره؟؟؟

عزیزم خوب مگه نمیگی وقت داشتی؟؟؟؟ 

خوب منشی برا هفته بعد برات وقت جدید مگه نداد؟؟؟؟ 

مرسی عزیزدلم.. منم بهش میگم که فقط واسه پوله.ولی انقدر ناراحته که هیچی دیگه تو کتش نمیره..خودشم واق ...

به خوهرت بگو فقط به سالم بودنش فکر کنه..... 

بگو دوستای زیادی داریکه دعا میکنن..... 

انشالله خوش خبر برگردین..... 

حالا بگو یا صد ری بره یا فر زانه..... 

خیر ندیده ها ۲ و نیم هم گرفتن که مثلا بفرستن آلمان 😒

من نیلو انجام دادم 1490 شد..... 

خوب پولشو گی بگیره از اونجا...... 

شکایتم بکنه..... 

من یکسال پیش چکاپ دادم ک برنگشته بود اما ۳ماه پیش فهمیدم دوباره کیست۲سانتی دراوردم

من که شانس آوردم بعد لاپرا که مهر 94 انجام دادم دو تا بارداری داشتم..... 

دو سال برا بارداریام پریود نشدم..... 

یه دوره سه ماهه هم ویران داشتم..... 

یعنی ٢٧ ماه پریود نشدم..... 

میمونه 13 ماه..... 

یعنی سر جمع بعد لاپرا 12-13 بار پریود شدم..... 

یعنی کلا آندونتریوز فرصت نکرده برگرده.... 

من شنبه دارم ولی بهم درباره ی  ممنوعیت قرص یا نزدیکی چیزی نگفتن ،پس حتمامشکلی نیست

عزیزم من تو نت خوندم اسپرین و انتیبیوتیک ویتامین e مصرف نشه

شما کجا پی ار پی میکنی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من که شانس آوردم بعد لاپرا که مهر 94 انجام دادم دو تا بارداری داشتم.....  دو سال برا بارداریام ...

خوشبحالت ناامیدم ....خیلی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
همین کارها رو کردی نمیاد دیگه با این اخلاقت بیاد چیکار ... والا😉

امروز نازش ر خریدم. دوتا آمپول پروژسترون زدم ودارم التماسش میکنم بیاد.....حرفت ر گوش دادم    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره موافقم با نظرت فقط يه چيزي كه هست اينه كه اگه بخوام انتقال ندم بايد پانكچر مجدد بشم و براي پانكچ ...

محیاجان

خیلی هاکه تخمک ندارن توحسرت همون جنین های گرید سی هستن.به نظر من یه بارانتقال بده ان شاالله مثبت میشی.اگه خدایی نکرده منفی شدی اون وقت به فکرپانکچرمجددباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم به سلامتی، الان خوبی؟ امیدوارم عملت عالی بوده باشه و به زودی مامان شی و‌خوشحالمون کن ...

سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و با لوله ها رو برداشتن ضایعه هاو چسبندگی های روی روده و حالب و برداشتن ی ضایعه پشت رحمم بود اونم برداشتن خلاصه کلی سبک شدم😁😁ان شاءالله خبر بارداری شما و همه بچه های منتظر تایپیک😍😍😍

خدا جونم شکرت...

💢بیماری اندومتریوز:

به لایه پوشاننده جدار داخلی رحم اندمتریوم گویند و هر ماه این لایه پوشاننده دچار ریزش سلولی می شود و سپس دوباره رشد می کند.اگر بعضی از این قطعات و سلول های اندومتر به اعضایی مثل تخمدان ها و روده و.. بچسبد سبب می شود که هورمون های سیکل قاعدگی واکنش نشان داده و در طی عادت ماهیانه خونریزی کنند و چون این خونریزی از تخمدان و یا روده نمی توانند از طریق مهبل زن خارج شوند باعث ملتهب شدن بافت های اطراف تخمدان و روده می شود لذا بافت های اطراف لگن را ملتهب کرده و موجب درد های زیر نافی می شوند.

🍀تحریک تخمدان ها توسط اندومتر باعث پیدایش کیست های دردناک تخمدان می شود.اندمتریوز یک بیماری شایعی است که هر5 خانمی که در سنین باروری قرار دارند به ان دچار می شوند خانم هایی که بعد از 30 سالگی باردار شده اند یا خانم هایی که اصلا باردار نشده اند در خطرند.

🍀اندمتریوز های شدید باعث مشکلاتی در باروری خانم ها شود علت دقیق بیماری اندومتریوز معلوم نیست و نظریه های مختلفی است و یکی از انها گوید:قطعات اندومتر در حین حیض از بدن از طریق مهبل و واژن خارج نمی شوند بلکه از راه لوله های رحم به محوطه لگن رفته و در انجا به اعضایی همچون تخمدان و روده می چسبند.

🍀بیماری انومتریوز گاهی بی علامت است و گاهی علامت ان ضعیف است و گاهی هم شدید.

علایم :

✅درد هنگام مقاربت جنسی

✅ درد در قسمت تحتانی شکم در هنگام ادرار کردن

✅قاعدگی های نامنظم و یا خونریزی های شدید قاعدگی

✅ درد در قسمت تحتانی شکم که ممکن است درست قبل یا بعد از عادت ماهیانه شدیدتر شود

علاوه بر علایم بالا دچار اسهال یا یبوست یا درد در هنگام دفع مدفوع یا خونریزی از مقعد در هنگام عادت ماهیانه شود.