2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
بچه ها !خواهرم ازمایش غربالگری اولش ۳ و نیم بود عدد ریسکش.دکتر براش سلفری نوشت.رفت ازمایش داد تو یکی ...

چقدر بی مسئولیتتتتتتت اعصابم بهم ریختتتت

مکه سه روزه میشه جواب داد اخهههه

خدا خودش دلش رو اروم کنه 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیق نمیدونم روز 23 انتقال فک کنم بود از دادم 189 شد.البته روز هفدهم انتقالم دادم 35 بود دوروز دیگش ...

پس بی بی نشون نمیداده منم میترسم بی بی بذارم میگم نشون نده تا شنبه نمیتونم تحمل کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پس بی بی نشون نمیداده منم میترسم بی بی بذارم میگم نشون نده تا شنبه نمیتونم تحمل کنم

بی بی بعد یک رب مثبت میشد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
آنا جون تو ان تی گفتن مشکوکه ..دنبال یه جای خوبیم که خیالمون راحت شه. تعریف صدری رو شنیدم منم. شما ه ...

من صدری رفتم..... 

خیلی از کارش راضیم..... 

خیلیم فرزه..... 

دکتر من برا موارد خاص سونوی ف ر ز ا ن ه هم میفرستاد ولی فکر کنم گرونتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😄😄😄باور کن یه وقتا یادم میره باردارم .دکترم گفته سه هقته دیگه باید سونو شم ولی نگفت واسه چی.بنظرت ...

سه هفته بعد چی؟؟؟ 

انتقال يا آز؟ 

اگه بعد آز گفته برا قلب هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تخمدان چپم کلا سخت دیده میشه.دکتر علیرضایی هم ندید ولی شک کرد.چون گفتم درد دارم.نوشت سونو شکمی رفتم. ...

عزیزم نبینم دلت بگیره.....😐

بی زبون خواهرت.......ساراجون ارومش کن.....اینا همش بازی پوله چون میخوان نمونه ها زیاد بشه خیلی زمانبره....اینا الان دیدن اشتباه از خودشونه نمونه رو درست پیگیری میکنند و زود میفرستند....بد دل نشید.

بعدم خواهرزاده همسایمون هم کلی ترسوندنش اما الهی شکر سلفری خوب بود بی مشکل......

من فکر میکنم جدیدا خیلی بیخود میفرستن سلفری.....پس نگران نباشید انشاله بچه ای سالم  تپل مپل بزودی با اومدنش شادتون میکنه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها !خواهرم ازمایش غربالگری اولش ۳ و نیم بود عدد ریسکش.دکتر براش سلفری نوشت.رفت ازمایش داد تو یکی ...

عزیزم من نیلو انجام دادم زودتر جواب میداد..... 

فکر کنم برا من سه روزه جواب دادن..... 

خود ایرانم انجام دادن..... 

آنا جون الان این غربالگری اول چیا شاملشه،

سونو و آزمایش خون؟

همون سونوی ان تی؟؟

بعد دکتر کجا میفرسته؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مهربونا🍀🍃 خوبین خوشین🤗❤ دوستان چندوقتیه یه سری مسائل بجور اطرافمو گرفتن و موج منفی میدن. ...

اه اه 🙄انشاله این موج منفی ها برن گم بشن.....

شعاردهه فجر امسال

....           مرگ بر موج منفی            ................😂

من کلا انرژی مثبت رو بنام تو در ذهنم ثبت کردم......

مرجان مثبت.😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اه اه 🙄انشاله این موج منفی ها برن گم بشن..... شعاردهه فجر امسال ....         ...

ای جونم عزیزم🍃🍀☘

ان شاءالله خیلی زود زود زود حاجت روا بشی عزیزم🍀

از صمیم قلبم میخام ک همه صاحب نی نی های گوگولی بشن🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون الان این غربالگری اول چیا شاملشه، سونو و آزمایش خون؟ همون سونوی ان تی؟؟ بعد دکتر کجا میفر ...

سونو + آز خون (دبل مارکرا، فری بتا و پاپا اگه اشتباه نکنم) + یه چک آب کامل معمولا مینویسه (قند و تیروئید و....) 

بعد نشون دادن جوابش برا من سلفری نوشت البته جوابم نرمال بودا برا سنم نوشت..... 

سونو + آز خون (دبل مارکرا، فری بتا و پاپا اگه اشتباه نکنم) + یه چک آب کامل معمولا مینویسه (قند و تیر ...

بعد جنسیتم همینجا مشخص میشه؟؟فک کنم منو هفته ۱۱ بفرسته😍