2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم اینبار همه چی بررسی شد،کل آز ایمنی،انعقادی،هیسترو ،خراش،سرمivig, gcsf,پردنیزولون ،تنها مساله ا ...

گلم روز چندم پری انتقال دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرای عزیز تهرانی سونو انومالی کجا رو پیشنهاد میکنید؟واسه بچه خواهرم میخام

من صدری رو پیشنهاد میدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من صدری رو پیشنهاد میدم..... 

آنا جون تو ان تی گفتن مشکوکه ..دنبال یه جای خوبیم که خیالمون راحت شه. تعریف صدری رو شنیدم منم. شما هم اونجا رفتی ؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
محیا جون مردا اگر به زیر شکمشون ضربه بخوره ممکنه باعث بد شدن کیفیت اسپرم بشه ولی زنها من نشنیدم اینط ...

😱😱واي خيلي نگرانم، من يه بار فقط زير دلمو محكم ماساژ دادم و وسط كار يه فشاري دادم خير سرم ميخواستم ماساژ باشه مثلا،، بعد درد گرفت و بعد از اون به بعد يكساله دلم شور ميزنه بابتش،،، اين كيفيت تخمك لامصب هم كه ديگه بدتر منو ترسوند،،، اصلا اين تخمدانها كجاست؟؟؟ دقيقا همونجايي كه واسه سونوي شكمي ميريم دستگاهو ميزاره ميگه سايز تخمدان فلأنه مثلاً؟؟؟ يا كمي بالاتر از اونه؟؟

...
عزيزم الان دنبال چه علايمي هستي آخه ، به خدا من توي هيچ كدوم از بارداريهام هيچ علامت خاصي نداشتم و ن ...

اخه هیچ علایمی ندارم البته دکتر ماما میگفت تا هفته 20 دنبال علایم نباش اخه یه روزایی یادم میره باردارم.خدا کنه قلبش تشکیل بشه.دکترم گفته سه هفته دیگه بیا سونو.فک میکنید واسه قلب گفت بیا سونو یا واسه تشکیل ساک گفته؟؟؟؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم بتای تپلت این وسط بوغه؟؟؟؟؟  علامت از این بارزتر؟؟؟؟؟  برا چی دنبال علایمی سرت درد ...

😄😄😄باور کن یه وقتا یادم میره باردارم .دکترم گفته سه هقته دیگه باید سونو شم ولی نگفت واسه چی.بنظرتون واسه قلب گفت یا واسه تشکیل ساک؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بتات چند بود و روز چند ازمایش دادی

دقیق نمیدونم روز 23 انتقال فک کنم بود از دادم 189 شد.البته روز هفدهم انتقالم دادم 35 بود دوروز دیگش شد 79 دوروز دیگش 189

بچه ها !خواهرم ازمایش غربالگری اولش ۳ و نیم بود عدد ریسکش.دکتر براش سلفری نوشت.رفت ازمایش داد تو یکی از ازمایشگاههای نزدیک محل کارش .قرار بود بفرستند المان.حالا بعد بیست و چهارروز زنگ زدن که ازمایش خونت گم شده.بیا یه بار دیگه ازمایش بده.الان تو ۱۶ هفته س.۱۶ هفته و چهارروزشه!مگه الان دیگه سلفری میشه داد و جواب گرفت؟گفته سه روزه جوابشو میدیم.. فکرکنم میخان یه جواب الکی بدن بهش!اعصابمون خرده.این همه معطل شدیم و هزینه کردیم.اخرشم هیچ.خواهرم داره همینجوری گریه میکنه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اخه هیچ علایمی ندارم البته دکتر ماما میگفت تا هفته 20 دنبال علایم نباش اخه یه روزایی یادم میره باردا ...

عزيزم انشا الله ٣ هفته ديگه هم ساك تشكيل شده و هم صداي قلب كوچولوش رو ميشنوي ، توي اين روزها سوره ياسين رو زياد بخون .

بچه ها !خواهرم ازمایش غربالگری اولش ۳ و نیم بود عدد ریسکش.دکتر براش سلفری نوشت.رفت ازمایش داد تو یکی ...

عزيزم فكر كنم هنوز بتونه سل فري رو انجام بده ، نگران نباشيد ان شا الله كه همه چيز خوب پيش ميره براش و ني ني نازش رو به سلامت در آغوش ميگيره . 

😱😱واي خيلي نگرانم، من يه بار فقط زير دلمو محكم ماساژ دادم و وسط كار يه فشاري دادم خير سرم ميخواستم ...

گلم من خیلی خیلی ادم حساسی هستم ولی مطمئنم مطمئنم کیفیت ربطی به ضربه نداره، حتی اگه شدیدترین ضربه رو بخوری به هیچ عنوان ضربه رو کیفیت تاثیری نداره خیالت راحت

فکر کنم باید ادامه بدی زنگ بزن بپرس..... 

زنگ زدم گفتن قطع کن

وگفتن عیب نداره چهارسیکل ولی دیرتر نباید بشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان