2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
خوب بهار جون منم قبل انتقال خراش و هیسترو شدم ظاهرا مشکلی هم نبود به من طرازی گفت سرم .گفتم میرم پیش ...

حالا توکل ب خدا من مطمعنم تو از اون دسته مامانایی میشی ک خدا برات معجزه کرده...انشالله زود زود ب آرزوت برسی عزیزم😍😘

دوستان ! آز  DFI  کدوم  آزمایشگاه انجام میدن

عزیزم فقط و فقط و فقط مرکز ناباروری انجام بدین مثل آز اسپرم!!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از اينكه جوابمو دادين،منظورتون از اينكه پروسه اش طولاني هست چيه،،؟ يعني از زماني كه به پزشك م ...

عزیزم خوب منظور دوستمون اینه پروسه سختیه..... 

تازه اگه شانس بیاری و بار اول جواب بگیری بسته به پروتکل مناسب حدود 15 با 45 روز پانکچر طول میکشه..... 

بعدشم چون تعیین جنسیت هست جنینا فریز میشن و فکر کنم باید بلاستم باشه و معمولا وقتی بخوایی جنینا بلاست بشن این خودش یعنی تقریبا نصف جنینات از بین میرن، بعدشم بعد تعیین جنسیت معلوم نیستند چند تا جنین مطلوب داشته باشی..... 

خلاصه هر تعداد جنین واست موند از اونا برات انتقال میدن..... 

حالا اینکه تعداد کم باشه یا زیاد و برا دفعات بعد جنین داشته باشی یا نه اون بحثش جداست..... 

اگه فریز از جنس مطلوب داشتی که بازم میتونی دفعات بعد انتقال بدی نه که مجبوری دوباره از صفر شروع کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هم خودم مشکل دارم هم شوهرم مورفولوژی صفرودی اف۲۵هست ک الان میگن احتمالاجنینت ضعیفه بخاطرمشکل شوهر ...

شماهم تو دو بار عمل سپتومتون رو برداشت ؟ سپتوم باعث چ مشکلی برا شما شده بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام انا جان خوبین من بعضی وقتا شکمم اطراف نافم تیر میکشه بنظرتون طبیعیه ایا

بله عزیزم طبیعیه..... 

برا من بعضا تا چند دقیقه نمیتونستم قد راست کنم.... 

کلا هر چیزی که با استراحت رفع بشه یعنی طبیعیه.... 

میشه بگید سیکل نچرال چیه چطوریه؟

عزیزم یعنی میذارن همه چی طبیعی پیش بره، تخمک‌گذاری کنی بعد چند روز بعد تخمک گذاری جنین تو انتقال میدن یع جورایی به قول دوستمون بدنتو گول میزنن.... 

سلام دوستای خوبم من برگشتم.منم ۲۸ماه پیش سه تا جوجه انتقال دادم شنبه ازمایش دارم.امیدوارم لطف خدا شا ...

عزیزم انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.... 

سلام مهربونا🍀🍃

خوبین خوشین🤗❤

دوستان چندوقتیه یه سری مسائل بجور اطرافمو گرفتن و موج منفی میدن.

التماس دعای مخصوص دارم🍀🍃☘😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم یعنی میذارن همه چی طبیعی پیش بره، تخمک‌گذاری کنی بعد چند روز بعد تخمک گذاری جنین تو انتقال مید ...

آها پس واسه انتقال جنین فریز شده این شرایط

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان مهربونم .من 16 ماه پیش انتقتل انجام دادم جوابمم مثبت شد ولی هیچ علایم بارداری ندارم هیچی .سینه هام شله فک میکنم الان هفته سوممه چون از 16 که انتقالم بود سه هفنه گذشته.ایا ممکنه بارداریم پوچ باشه؟یا مثلا ساک تشکیل نشده باشه؟از علایم بارداری فقط اینکه پریودم عقب افتاده و لک بینی هم نداشتم اصلا

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه