2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
من روز 10ک رفتم سونو ضخامت 3/8بود ک دکتر گفت کمه دیگه روز14رفته بود بالا

قبل از ۳/۸ چ داروهایی خوردی ؟ کلا چ داروهایی خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها سونوی اول واسه انتقال رو روز چند سیکل باید بریم؟ من روز کاری قبل باید زنگ بزنم مرکز وقت سونو ...

تا روز ٤-٥ هم جا داره 

دير ني

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوام فردا برم سونو شکمی انجام بدم تو شهرمون , گفتن پنچشنبه بیا برای فریز جنین . ازشون بپرسم چرا خ ...

حتما اینارو بهشون بگو. من تا این حد درد نداشتم.اینا علائم هایپریه.  ان شالله زود زود خوب میشی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من روز 10ک رفتم سونو ضخامت 3/8بود ک دکتر گفت کمه دیگه روز14رفته بود بالا

چقد خوب بوده تاثیرش👌👌

من اولین ویزیتم روز ۱۴ پریودمه.دیر نیست برای انتقال؟

البته چون خودم وسواسی ام یکی دو روز قبلش همینجا میرم سونو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم , روزی 4 تا سفیده تخم مرغ و کباب و دوغ محلی بدون نمک و شیر سویا  ولی شکمم خیلی درد ...

سرم آلبومین نداشتی؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سونوی اول واسه انتقال رو روز چند سیکل باید بریم؟ من روز کاری قبل باید زنگ بزنم مرکز وقت سونو ...

مگه اولش هم باید سونو رفت؟!به من دکتر گفت هروقت پریود شدی از روز دومش استرادیولو شروع کن روز ۱۴ سیکلت بیا ببینمت😐😐😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خانوما واقعا هيچ دارويي نيس ك بخوري يا امپولشو بزني ك لك بيني قطع شه؟بجز پروژسترون

فعلا که نیست عزیزم.فقط استراحت و ارامش و پروژسترون

چقد خوب بوده تاثیرش👌👌 من اولین ویزیتم روز ۱۴ پریودمه.دیر نیست برای انتقال؟ البته چون خودم وسواسی ...

حتما برین ی دو س روز قبل از ۱۴ پری

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برا چی ؟

تنبلی تخمدان دارم....و دیگه خسته ام از پیگیری و ناز  دوا و درمون و دکترا ر کشیدن.  میخوادبیاد نمیخواد نیاد  نذار دهنم به روی پری واشه          

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تا روز ٤-٥ هم جا داره  دير ني

توی این سونو چی بررسی میشه عزیزم؟من چرا ندارم پس؟یعنی دکتر انقد ازم مطمئنه که میگه روز ۱۴ پریودیت بیا؟!

به دکترم دسترسی ندارم انا  جونم زنگ بزنم بیمارستانم منشیا جواب نمی‌دن باید برم تا تهران😓

عجبا..... 

پس تو شرایط اورژانسی چیکار باید بکنین؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تنبلی تخمدان دارم....و دیگه خسته ام از پیگیری و ناز  دوا و درمون و دکترا ر کشیدن.   میخوا ...

ضخامتتون خوبه ؟

خداروشکر عزیزم.ان شاالله همیشه تنت سالم باشه و حال‌وروجکامون خوب خوب باشه.خدا تورو برای ما و خونوادت ...

فدات عزیزم..... 

انشالله شادیاتونو ببینم..... 

فکرکنم باید با مرکز صحبت بشه.همه ی مرکزا اینکارو نمیکنن مثلا. یکی از بچه ها از مرکز ناباروری یزد می ...

عزیزم آبان به عنوان مقصد قبول میکنه..... 

مبدا هم قبول کنه میشه.....