2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا1369# چطوری گلم. اینماه رو بالاخره میری انتقال؟

مامان_آینده_هستم#  ایشاله دوقلوها و پدرشون زیاد اذیتت نکرده باشن.......ویار این سه تا یکی بشه خیلی اذیت میشی😀.....صبور باش این نیز بگذرد......یه روز ناهار به سه تاشون نده هواخواهت میشن حسابی😉😚😚😚😚

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان کسی سینا فکت استفاده کرده از شما

عزیزم خیلیا داشتن.... 

احتمالا بد زدی نگران نباش..... 

کیسه یخ بذار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم‌عزیزم، تو‌ص ا ر م راجع به کیفیت صحبتی نمی کنن فقط سری قبل که انتقال دادن بعدش گفتن ۶ سلولی و ...

چه قدررر دلنشين گفتي به اين راحتي ها نميشه راجع ب كيفيت نظر داد،، درسته،، متشكرم،، پس اين گريد بندي هاي مزخرف چي ميگه،، دارم به انتقال متمايل تر و اميدوارتر ميشم

شما قبل از انتقال ال دي داشتين؟؟

...
زیاد کم نشده ارمغان جون خوبه ذخیرت زودتر برو پانکچر  من اگه اینماه  سیکل انتقالم جور نشه ...

پری بشم  بعد مکمل اوابوست شروع میکنم بعدش ببینم نظر دکتر طرازی چیه اگه مشکلی نباشه فروردین داروهای سیکل شروع میکنم

چه قدررر دلنشين گفتي به اين راحتي ها نميشه راجع ب كيفيت نظر داد،، درسته،، متشكرم،، پس اين گريد بندي ...

اره داشتم البته ماه پیش قرار بود انتقال داشته باشم که کنسل شد و‌ال دی هم‌نداشتم ولی ماه پیشش داشتم

عزیزم پروسه ی میکرو پروسه سختیه که حتی ماهم که منتظریم ومشکل داریم گاهی کم میاریم،ببین عزیزم این روش ...

ممنونم از اينكه جوابمو دادين،منظورتون از اينكه پروسه اش طولاني هست چيه،،؟ يعني از زماني كه به پزشك مراجعه ميكنم تا زمان انتقال چقد زمان ميبره؟ايا داروي خاصي هم بايد بخورم؟همسرم چطور؟ آيا در صورت بارداري . بارداريم پرخطر ميشه و نياز به استراحت مطلق دارم؟ايا عمل اي وي اف و داروهاش عوارض داره؟ اگر بار اول باردار نشم براي دفعات بعد بايد دوباره كل هزينه رو پرداخت  كنم؟

آره موافقم با نظرت فقط يه چيزي كه هست اينه كه اگه بخوام انتقال ندم بايد پانكچر مجدد بشم و براي پانكچ ...

عزیزم هردکتریه نظری داره،دکتررزاقی جنین باگریدسی روقبول نداره ووقتی کارت فریزمنودیدگف گریدسی ک اصلاهیچی،ومیگه بی ارزشه درصورتیکه دکترقبلی من سی روهم باجنین گریدآ وب میذاشت داخل رحم،آناجونم همیشه میگه اگه جنین سالم باشه سی هم میگیره وهستن ادمهایی ک باجنین گریدسی مادرشدن،میگم نمیشه یه باردیگه پانکچرشی ایشالاگریدباجنین آتشکیل شه بعدیه آویه سی انتقال بدی؟بالاخره پروسه انتقال جنین کم استرس ب ادم واردنمیشه لااقل خیالت راحت باشه ک کیفیت جنین بالاست ریسک نکنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود