2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم هردکتریه نظری داره،دکتررزاقی جنین باگریدسی روقبول نداره ووقتی کارت فریزمنودیدگف گریدسی ک اصلاه ...

چه لطفي كردي نظرتو نوشتي خيلي ممنون،، نميدونم چرا همشون سي شدن😣 اصلا گيج و خُل شدم،، يكسال قبل يه ضربه ب زير دلم خورده كه باعث شد تخمدانهام درد كنن همش فكرم ب اون ميره ولي خب اخه عكس رنگي و سونوي پيشرفته چيزي در مورد تخمدانها نشون نداد نميدونم واقعا 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه لطفي كردي نظرتو نوشتي خيلي ممنون،، نميدونم چرا همشون سي شدن😣 اصلا گيج و خُل شدم،، يكسال قبل يه ض ...

ایشالاک خیرپیش روت باشه عزیزم،ولی اگه میتونی یکم تحقیق کن درموردش،ازدوتادکترخوب دیگم نظربپرسی خوبه محیاجان،من خودم۶بارانتقال ناموفق داشتم،هربارک نمیگرف دلم هزارراه میرف هی میگفتم نکنه فلان کاروکردم نکرفت،نکنه اینکارونکردم نگرف،واسه همین میگم تااونجاک میتونیم کارمونودرست انجام بدیم ک لااقل شبهه ای برامون ایجادنشه،ایشالاکه خداسورپرایزت کنه و طبیعی بارداربشی عزیزم😍💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ایشالاک خیرپیش روت باشه عزیزم،ولی اگه میتونی یکم تحقیق کن درموردش،ازدوتادکترخوب دیگم نظربپرسی خوبه م ...

راستش يه پرولاكتين بالا بود يعني يه ماه قبلش بالا بود و يه ماه دارو خوردم بدون بررسي مجدد رفتم تو سيكل يكي هم كه اين اندومتريوز خفيف و يكي هم اون ضربه ي يكسال قبل،، اصلا ديگه چيز ديگه اي ب ذهنم خطور نميكنه😔 شما برا چي ميكرو شروع كردين؟

...
شیر سویا خارجی خوردم ولی ی میل هم بالا نرف . فقط نشاسته نخوردم

عزیزم این ماه من سونو شدم شکرخدا تو روز۱۰ سیکل ضخامتم۷بود،کارایی که کردمو میگم شاید بکارت بیاد.

اول اینکه ماه پیش من۱۰تاقرص استروژن خوردم،ازماه گذشته تاالان۵،۶کیلو لوبیاسبز خوردم،۳،۴بار فرنی با نشاسته درست کردم خوردم و از روزدوم پریودم هم قرص استرادیول (ایرانی)خوردم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بچه ها سونوی اول واسه انتقال رو روز چند سیکل باید بریم؟ من روز کاری قبل باید زنگ بزنم مرکز وقت سونو ...

دکتر من اول گفت روز دوم یاسون بیا بعدکه فهمید ازشهرستان میام برام دستوراسترادیول نوشت گفت روز۱۰بیاکه کمتراذیت شی

اره ظاهرا نچرال بوده.دکتر مرکز ما کلا استرادیول رو زیاد قبول نداره ..و واس انتقال اول ب هیچکس نمیده. ...

سیکل نچرال دقیقا چطوریه ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مگه اولش هم باید سونو رفت؟!به من دکتر گفت هروقت پریود شدی از روز دومش استرادیولو شروع کن روز ۱۴ سیکل ...

نگران نباش،دکترمنم گفت روز۱۰بیا

سارا1369# چطوری گلم. اینماه رو بالاخره میری انتقال؟ مامان_آینده_هستم#  ایشاله دوقلوها و ...

سلام عزیزم

رفتم سونو روز دوم سیکلم.کیست داشتم،🤦🤦.ال دی رو شروع کردم..من امسال،کل سال فقط ال دی خوردم😒 به جز دوماه پانکچر و هایپری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚