2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
حالا بمن گفتن دوغ بگیر توش نمک اضافه کن. بدن با بدن فرق داره خب. چند روزه پانکچر کردی؟ بمن گفتن حداق ...

موقع ادرار کردن دل درد و سوزش داشتی عزیزم؟من دو روز بعد پانکچرم اینجوری بودم.فکرکنم منم هایپر شده بودم اما خفیف 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم والا دفعه پیش که دکتر گفت عدد بتا رو تلفنی بگو تا نوبت سونو بهت بدیم بعد که گفتماز ۱۶۹ شده ۶ ...

به نظرم بذار یهویی هر دو رو با هم برو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط پی ار پی نکردم . 

خب مگه برای ضخامت نیست پی ار پی؟بنظرم امتحانش کن.ان شاالله که ایندفعه همه چی خوب‌پیش میره عزیزم.توام باید این ماه انتقال بدی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان متاسفانه منفی شدم بتا  1 شد.،آز روز ۱۲ از امشب داروها رو قطع میکنم

نگوووووو عزیزم.... 

چرا زود آز دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها،چهارشنبه ها ،دکترعارفی از چه ساعتی مطب هستن

@armaqhan    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
موقع ادرار کردن دل درد و سوزش داشتی عزیزم؟من دو روز بعد پانکچرم اینجوری بودم.فکرکنم منم هایپر شده بو ...

میدونی چه حسی بود نمیشه گفت سوزش. من قبل از اینکه ادرار بیاد انگار مثانه و مقعد سفت میشد با اومدن ادرار خوب میشد. دکتر گفت چیزی نیس شکممو فشار داد گفت اگه درد نداری خوبه. روز سوم خوب شدم. فقط روز اول خیلی خوابم می اومد ک گفتن نخواب و راه برو خداییش راه میرفتم خوب بود میشستم رو مبل یه جوری بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خب مگه برای ضخامت نیست پی ار پی؟بنظرم امتحانش کن.ان شاالله که ایندفعه همه چی خوب‌پیش میره عزیزم.توام ...

گفته ک این ماه بیا اگه اینماهم پری تاخیر داشت دیگه مخوره ب وسطای اسفند ک ۲۲ اسفند هم مرکز تعطیله . خوب باید ضخامت ب ی حدی برسه ک پی ار پی کنه مال من ب زور تا پنج بیشتر نمیره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فقط پی ار پی نکردم . 

دکترطرازی این بار برای من میخواستن پی آرپی کنن.بهم گفتن باید اول خراش بدم بعد پی آرپی .وگفتن پی آرپی بدون خراش تاثیر زیادی نداره.

من گفتم تومطب برام خراش میدین؟گفتن که اعتقادی به خراش داخل مطب ندارن چون سطحی هست وباید باهیسترو خراش بدم تا اثرگذارباشه.

حالا شماهم ،هم خراش بده هم پی آرپی کن.

خدا ان شاالله بهت نظر کنه عزیزم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گفته ک این ماه بیا اگه اینماهم پری تاخیر داشت دیگه مخوره ب وسطای اسفند ک ۲۲ اسفند هم مرکز تعطیله . خ ...

گلم تو شیر سویا خارجی خوردی؟نشاسته رو اب هم من خوردم. خداروشکر تو عرض سه روزضخامتم از3/8به 8/2رسید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم تو شیر سویا خارجی خوردی؟نشاسته رو اب هم من خوردم. خداروشکر تو عرض سه روزضخامتم از3/8به 8/2رسید

شیر سویا خارجی خوردم ولی ی میل هم بالا نرف . فقط نشاسته نخوردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گفته ک این ماه بیا اگه اینماهم پری تاخیر داشت دیگه مخوره ب وسطای اسفند ک ۲۲ اسفند هم مرکز تعطیله . خ ...

یکی از دوستان

@نسترن3311

چندباربخاطر عدم رشد ضخامت،انتقالش کنسل میشد.آخرسر دکترش آخرین بسته جنین ر همین طوری انتقال داد ولی باز منفی شد.

امادرکمال تعجب طبیعی باردارشد.حتی پری هم شده بود وبعدپاکی،بعدهربارنزدیکی لک میدید.رفته بود سونو...گفته بودن میوم داری.درحالی که تازه هیسترو کرده بود....میره پیش دکتری که هیستروش کرده بود تومرکز ناباروری .....دکترش سونوکرده بوده وگفته بوده این میوم نیست بلکه ساک بارداری یه  

الآن پسرش توسه ساله.....

خداکه بخواد همه چی حله....

ان شاالله خداغافلگیرت کنه بابارداری طبیعی....که دیگه غصه ضخامت رحم نخوری  

عه من نمیدونستم شیرسویا و نشاسته رو ضخامت تاثیر دارن

البته من شیرسویا نمیتونم بخورم چون کم کاری تیروئید دارم

اما نشاسته رو شاید امتحان کنم

شیر سویا خارجی خوردم ولی ی میل هم بالا نرف . فقط نشاسته نخوردم

من توهمین نی نیسایت خوندم نشاستخ رواب خوبه..دیکه توکل ب خدایی خوردم روزی دو بار دوتا قاشق با اب حل کردم خوردم..حالا نمدونم تاثیر کدومش بود ک ضخانتم خوب شد روزی 3یا4تاگوجه خام هم خوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

منم 65روزه پری نشدم