2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
چقد خوب بوده تاثیرش👌👌 من اولین ویزیتم روز ۱۴ پریودمه.دیر نیست برای انتقال؟ البته چون خودم وسواسی ...

ببین سبک.کار دکترا فرق داره مثلا دکتر من روز2یا3پری باید حتنا سونو بشی بعد دارو شروع کنه..حالاتو داروهاتو ک داری حتما دکترت باتوجه ب شرایطت نیازب سونو ندونسته ..اگرم.خیلی فکرت درگیرمیشه برا اینکه استرس نگیری فردا تو شهر خودت ی سونو برو..فردا روز سومت هس درسته؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من کلا داروم از  3تا7پری شبی دوتا لتروزول خوردم فقط همین و بقیه داروهام روزی ی دونه اسپرین..1دو ...

سیکل انتقالتون نچرال بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2456752/دکترسیده-سهیلاعارفی?postId=80942971

خانم هایی که تحت طبابت خانم دکترعارفی،هستین،لطف میکنین تشریف بیارین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نيلاجون دكترتون كيه؟ براتون گفته شروع سيكلتون چ جوري خواهد بود و قبلش چ داروهايي خواهين داشت؟؟ و يه ...

عزیزم دکترم ب ه ر ا م ی بیمارستان ص ا ر م‌ هست، من از روز سوم‌ سیکل استرادیول و اسپرین و انوکسا دارم از قبل هم‌که فولیک اسید و اینوفولیک و فرتیل سی ام و‌گلوکوفاژ داشتم

موقع پریود زیر دلم‌درد میکنه معمولا هر دو‌طرف، موقع تخمک‌گذاری بیشتر سمت چپ البته نه همیشه، و یه مدتی بود که موقع پریود و بعدش لگن درد داشتم که خداروشکر این سری خیلی بهتر بودم ، که فکر کنم به خاطر مصرف ویتامین D3‌و همین طور ترک سردیجات بوده

سیکل انتقالتون نچرال بودش ؟

اره ظاهرا نچرال بوده.دکتر مرکز ما کلا استرادیول رو زیاد قبول نداره ..و واس انتقال اول ب هیچکس نمیده.شاید انتقال دوم بده میگه میذاریم بدن روند طبیعی خودش رو طی کنه..البته من دیدم بعضی ها ب جز لتروزول امپول منوگان هم داشتن ک نمدونم تاثیرش چ بود؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مرجان کجایی عزیزم انشاءلله ک حال خودت و فندقا خوبه

@مامان_آینده_هستم‍ 

‍ ‍ ‍ 

‍ ‍ 

‍ 

ان شاء الله عزیزدلمممممم حال فندقت خوبههههه خوبههههه 

خدا کنه از خدا تنها چیزی که میخوام اینکه حالش خوب باشه 

هر روز کارم شده گریه و دعا کردن خیلی بد که آدم کاری از دستش برنیاد و انتظار هم خیلی سخته 

اره ظاهرا نچرال بوده.دکتر مرکز ما کلا استرادیول رو زیاد قبول نداره ..و واس انتقال اول ب هیچکس نمیده. ...

منم لتروزول و امپول منوپیور داشتم ولی بازم بالا نرفت میگه شاید همزمان با تحریک تخمک ضخامت بالا بره خودبخود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیرم اگه امکانشو داری سیکلوژست استفاده کن همون پروژسترونه خارجیه برای من جواب داد

جواب نميده روزي سع تا ميزارم

سقط كردم ي قلمو ب فيبرمم فشار أورده اون لك ميده 

چيزي ك دكتر ميگه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
اره ظاهرا نچرال بوده.دکتر مرکز ما کلا استرادیول رو زیاد قبول نداره ..و واس انتقال اول ب هیچکس نمیده. ...

دکترتون کبه ؟ سیکل نچرال ب انتقال احتمالا بهتر هستش تا سیکلی ک استرادیول باشه 

دکترتون کبه ؟ سیکل نچرال ب انتقال احتمالا بهتر هستش تا سیکلی ک استرادیول باشه 

دکتر داوودی تو زینبیه

منم لتروزول و امپول منوپیور داشتم ولی بازم بالا نرفت میگه شاید همزمان با تحریک تخمک ضخامت بالا بره خ ...

حالا ک هیسترو کردی انشاءلله دیگه مشکل ضخامت نداشته باشی. فکرتو درگیر نکن زیاد..مگه الان ک پری هستی سیکل انتقالت نیس