2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
@سارا۱۳۶۹ تو کجایی عزیزم؟حالت بهتره؟ تگ نمیشی چرا؟!

سلام عزیزم

انشاالله این ماه مامانی دیگه به سلامتی🤰❤❤

من که کیست داشتم.دکتر گفت ال دی بخور این ماهو. ماه دیگه هم میفته شب عید که انتقال ندم بهتره چون نمیتونم استراحت کنم اصلا 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم از اينكه جوابمو دادين،منظورتون از اينكه پروسه اش طولاني هست چيه،،؟ يعني از زماني كه به پزشك م ...

عزیزم گفتم پروسه ی سختیه، نگفتم طولانیه،امازمانش بستگی داره ممکنه بین دوتا۵،۶ماه طول بکشه،شمایه سری آمپول وقرص داری،ممکنه همسرتون هم قرص داشته باشه که چون مشکلی برای بارداری ندارید بعید میدونم،درمورد بارداری هم ،اگرمشکلی تو بارداری نداشته باشید نیازی به استراحت مطلق نیست.

درباره عوارض داروخانه تواین زمونه میوه هم میخوریم میگن عوارض داره چه برسه به دارو

اگر خدای نکرده منفی بشی،اگرجنین باجنس موردنظر داشته باشی فقط هزینه ی انتقال وچندتاقرص محدود روداری که هزینش از هزینه های قبلی خیلی کمتره،چیزی حدودیکی دومیلیونه(البته بستگی به داروهاتون داره ممکنه بیشترین بشه)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش يه پرولاكتين بالا بود يعني يه ماه قبلش بالا بود و يه ماه دارو خوردم بدون بررسي مجدد رفتم تو سي ...

من هم خودم مشکل دارم هم شوهرم مورفولوژی صفرودی اف۲۵هست ک الان میگن احتمالاجنینت ضعیفه بخاطرمشکل شوهرم،چون دوبارهیستروشدم،سپتوم داشتم برداشت دکتررزاقی،پردنیزولون وانوکسوپارین وسرم ای وی ای جیم گرفتم دفعه اخربتام ۱۷شدبعدافت کردک دکتررزاقی گف اینبارپی ارپیم بایدبشی،فعلاشوهرم تا۳ماه بایدداروبگیره دوباره ازمایش بده ببینیم وضعیتش چطوره،دکترارولوژگف بااین وضعیت فایده نداره،بااینکه جنین گریدآهم تشکیل شدولی گفتن بخاطرموفوودی اف شوهرم جنین کیفیتش خوب نبوده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان متاسفانه منفی شدم بتا  1 شد.،آز روز ۱۲ از امشب داروها رو قطع میکنم

ای داد بی داد...😔

ارمغان جانم کم نیار خواهر

اینسری همه چی رو با دقت چک کن اما نه با وسواس

پی ار پی ، هیسترو ، خراش ، آزمایش های تکمیلی انعقادی و ایمنی

همه و همه رو برسی کن

که سری بعد دست پر و شکم قلمبه ببینیمت انشالله 

و از همه مهمتر جنین ت رو باور کن و نزار هیچ شکی سد راهتون بشه

منتظر خبرهای خوب هستیم اون هم به زودی انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مگه دي اف اي ٢٥ بده؟؟ انا با ٣٢ بادرار شد

زیر۲۵بایدباشه،برای اناجونم معجزه بودکلاگلپسرش،توهمین تاپیکم معجزه کم نشنیدیم فقط خدابایدبخواد

سلام سها جون دوست خوب. ..ممنون که به یادم هستی عزیزم..متاسفانه مشکلاتم کمی زیاد شدن..البته نمی ...

ای جان دلم .خیلی ناراحت شدم .ولی من مطئنم با این پشت کاری که داری به زودی مامان میشی .ببین نظر خودمم بهت میگم اول سلامتیت از همه چیز مهم تر.من طبق تجربه ای که کسب کردم دکتر اصف جاه خیلی واسه اندومتریوز خوبه .من خودم دوبار پیشش عمل شدم.البته خیلی پولکیه .ولی واقعا حلالش باشه .من اول خودش عملم کرد .بعد بارداردشدم به دلیل ایمنی سقط شد .رفتم پیش رزاقی که زد عملم کرد گفت سپتوم داشتی و داغونم کرد رححم چسبندگی گرفت.کل رحمم چسبید بهم .دوباره عکس رنگی گزفتم رفتم پیش اصف جاه عملم کرد و گفت رحمم مثل قوری شکسته شده بود کل رحمم چسبندگی داشت و به بیرون زده بود خلاصه دستش طلاست .و بعد اون رحمم مثل اول اول نشده ولی خیلی خوب شدم اندمترم بهتر شده .و تمام مراجعه کننده هاش همه مشکل اندو و چسبندگی و ناهنجاری رحم دارن .به نظرم فقط اصف جاه برو.شک نکن .انشالله موفق باشی .حتما منو بی خبر نزار .تو فکرتم .به امید مامان شدنمون

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

محیاجان من شنیده بودقبلناک اگه جنین تشکیل بشه گریدش پایین باشه مشکل اسپرم چون اگه تخمک مشکل داشته باشه زودمعلوم میشه وجنین یاتشکیل نمیشه یاب ۴و۸سلولی نمیرسه،شماهمسرتون ازمایشهای مربوط ب اسپرم روانجام داده؟؟

تنبلی تخمدان دارم....و دیگه خسته ام از پیگیری و ناز  دوا و درمون و دکترا ر کشیدن.   میخوا ...

همین کارها رو کردی نمیاد دیگه

با این اخلاقت بیاد چیکار ...

والا😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
محیاجان من شنیده بودقبلناک اگه جنین تشکیل بشه گریدش پایین باشه مشکل اسپرم چون اگه تخمک مشکل داشته با ...

بله دادن ، جنين شناس گفت تخمك ضعيف بود، نميدونم از كجا فهميد

...
جواب نميده روزي سع تا ميزارم سقط كردم ي قلمو ب فيبرمم فشار أورده اون لك ميده  چيزي ك دكتر ميگ ...

عزيزم خودت رو ناراحت نكن من هم لكه بيني دارم ، دو روز خوب شده بودم دوباره ديروز اومدم دكتر تهران و برگشتم از ديشب كم شروع شد امروز بيشتر شده ، دكترم گفت جفتم پايينه و بايد استراحت كنم ، من الكي فكرم رو مشغول نميكنم ان شا الله كه حال ني ني ام خوبه ، من هم فيبروم دارم شايد به خاطر اون هم باشه . شما هم بي خيال باش ان شا الله كه حال ني ني ات خوبه .

عزیزم برا من با ذخیره ١/١٨ ده تا تخمک عالی گرفت.....  اول خودتو به خدا بعدشم دستای دکتر بسپار. ...

سلام دوستای خوبم من برگشتم.منم ۲۸ماه پیش سه تا جوجه انتقال دادم شنبه ازمایش دارم.امیدوارم لطف خدا شامل حالم بشه.همچنین همه دوستای عزیزم.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اصلا اینطوری نگاه نکن....  داری خوبشم داری....

انشالله عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو