2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
سلام وقت بخیر . من دو سال و شش ماهه تو اقدامم و به خاطر مشکل همسرم (کمی اسپرم و کم بودن تحرک ) بچه د ...

عزیزم رژیم پر پروتئین (گوشت، مرغ و ماهی)، آب زیاد، سفیده تخم مرغ.... 

داروهایی که داری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه من نمیدونستم شیرسویا و نشاسته رو ضخامت تاثیر دارن البته من شیرسویا نمیتونم بخورم چون کم کاری تیر ...

شیرسویا رو خود دکتر بهم گفت بخور ولی اره واس کم کاری خوب نیس..من نشاسته خوردم یبوست هم نگرفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توهمین نی نیسایت خوندم نشاستخ رواب خوبه..دیکه توکل ب خدایی خوردم روزی دو بار دوتا قاشق با اب حل ک ...

شمام مشکل ضخامت داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شیرسویا رو خود دکتر بهم گفت بخور ولی اره واس کم کاری خوب نیس..من نشاسته خوردم یبوست هم نگرفتم

جدی دکتراتون اینارو میگن؟دکتر من که گفت چی خوبه و چی بده نداریم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم تو شیر سویا خارجی خوردی؟نشاسته رو اب هم من خوردم. خداروشکر تو عرض سه روزضخامتم از3/8به 8/2رسید

چه عالی عزیزم

چقدر شیر سویا می خوردید؟نشاسته توی آب سرد چقدر در روز می خوردید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شمام مشکل ضخامت داشتین ؟

من روز 10ک رفتم سونو ضخامت 3/8بود ک دکتر گفت کمه دیگه روز14رفته بود بالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ب همگی دوستان شما بعد انتقال استرادیول و اسپرین  رو ادامه دادین؟

بستگی به شرایط داره..... 

من استرادیولم تا هفته 14 بود اما خوب بعضیا زودتر قطع کردن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه عالی عزیزم چقدر شیر سویا می خوردید؟نشاسته توی آب سرد چقدر در روز می خوردید؟

نازنین جون روزی 3لیوان شیرسویا خوردم..دو تا سه بار هم نشاسته واب.دوتاقاشق نشاسته تو 1لیوان اب

بعد الان راحت پله بالا پایین میکنی مشکلی نداری؟ 

البته مشکل بعضی روزها لک بینی دارم دوبار رفتم دکتر سونو کرد و گفت لک بینی عادیه

فعلا که دارم زندگیو میکنم تا برم سونو قلب

برام دعا کنید قلب نی نی یم خوب باشه

جدی دکتراتون اینارو میگن؟دکتر من که گفت چی خوبه و چی بده نداریم😑

اره تازه دکتر طرز تهیش هم برام توضیح دادگفت اگه بخای خودت درست کنی  

حالا بمن گفتن دوغ بگیر توش نمک اضافه کن. بدن با بدن فرق داره خب. چند روزه پانکچر کردی؟ بمن گفتن حداق ...

می خوام فردا برم سونو شکمی انجام بدم تو شهرمون , گفتن پنچشنبه بیا برای فریز جنین . ازشون بپرسم چرا خوب نمیشم . من زیاد میرم دستشویی و راه رفتنی نمی تونم راست راه برم باید خم شم و کلا از جام پا شدنی میمیرم و زنده میشم.

بچه ها سونوی اول واسه انتقال رو روز چند سیکل باید بریم؟ من روز کاری قبل باید زنگ بزنم مرکز وقت سونو بگیرم

اگه پنج شنبه پریود بشم شنبه میشه روز سوم واسه سونو دیره؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم