2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046712 بازدید | 684539 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيز دلم،ميدوني از چندوقت قبل بايد تحت نظر باشم و چقدر پروسه اش طول ميكشه؟

عزیزم پروسه ی میکرو پروسه سختیه که حتی ماهم که منتظریم ومشکل داریم گاهی کم میاریم،ببین عزیزم این روشن قطعی وصد درصد نیست یعنی ممکنه تخمک شما واسپرم همسرتون رو لقاح بدن اماتمام جنینا دختر بشن!!!!!! وعملا شماحتی  به مرحله انتقال جنین هم نرسید وکل هزینه هایی که کردین ازبین بره،علاوه براینکه تعیین جنسیت یه مقدار هزینه اضافه تراز میکرو داره مثلاً اگه کل هزینه های میکروبشه۱۰تومن برای شمامیشه۱۵تومن(هزینه هاروتقریبی گفتم دقیقشو خبرندارم)

ومورد دیگه اینکه شما دوست نداری دوقلو بارداربشی،ما دوستی داشتیم که۲تاجنین براش انتقال دادن و۳قلو باردارشد!!!!یعنی حتی اگریک جنین براتون انتقال بدن امکان بارداری ۲قلویی بازم هست.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم من فقط دو تا جنین با کیفیت داشتم که خواستم رو همون دو تا تعیین جنسیت انجام بدن، یکی پسر شد یکی ...

يك زوج رو ديدم كه 5 تا جنين داشتن و پسز ميخاستن ولي هر 5 تا جنين دختر بودن و پروسه كنسل شد  

خدارو شكر مال شما مطابق خواستت بوده

توكل بخدا انشالله مثبتي عزيزم

يعين وقتي تعيين جنسيت ميكنن اون جنيني كه مطابق جنسيت مورد نظر نيست ديگه قابليت فريز مجدد نداره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
يك زوج رو ديدم كه 5 تا جنين داشتن و پسز ميخاستن ولي هر 5 تا جنين دختر بودن و پروسه كنسل شد   خ ...

ممنون

آخه من یه دختر دارم، 

بی انصافا تا ۵ دقیقه قبل انتقال نگفتند جنینا چیند، من مردم از استرس، یاد اون همه سختی افتادم که با اونهمه امپول فقط سه تا تخمک داشتم که ۲ تا جنین شد، نمیدونید وقتی گفتند یکیش پسره چقدر از خوشحالی گریه کردم و با همون حال رفتم اتاق عمل.

با ۳ تا تخمک دکترم می گفت فقط شانست ۱ درصده.

ولی من معتقدم از تو حرکت از خدا برکت، اگه پسر میخوای مث من باید ریسک کنی، من دیگه جنین فریز هم ندارم. اگه خدای نکرده منفی بشه ....

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
ممنون آخه من یه دختر دارم،  بی انصافا تا ۵ دقیقه قبل انتقال نگفتند جنینا چیند، من مردم از است ...

انشالله خواست شما با خواست خداوند يكي باشه
نه عزيزم ما بچه اولمونه دختر و پسرش مهم نيست هرچي خدا بده رو چشممون ميگذاريم 

منظور از ريسك كردن اين بود كه بگم تست كنند ببينند بلاست ميشه يا نه؟ ولي ظاهرا تشخيص اينكه بلاست ميشه يا نه و تصميم در اين مورد با جنين شناسه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشالله خواست شما با خواست خداوند يكي باشه نه عزيزم ما بچه اولمونه دختر و پسرش مهم نيست هرچي خدا بد ...

امیدوارم موفق باشی گلم😊

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
راستی کیا خونشون پله داشته ک بعد انتقال مجبور شدن بالا پایین کنن توی انتقالتون موثربوده برای شماها ی ...

ما خونمون پله داره 

خونه خودمون طبقه سوم بود و خونه مامانم طبقه 1 هست 5 روز اول خونه مامانم بودم از روز 6 رفتم خونه خودمون و سرکار هم میرفتم