2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
چطوره تا حالا نرفتم؟پروسش طولانیه؟؟؟؟دکتر به حرفت هست؟  امکانات چی ؟ خودشون سونو میکنن یا هر ب ...

خب بذار برات بگم روالش مثل بقیه جاها هست نه طولانی نیست از اولین ویزیت ک میشی بسته ب شرایطت معمولا یکماه بعد سیکلو شروع میکنن .انتقال فرش هم نمیدن فقط فریز.دکتر هم.ثابت هست با کلی دستیار وماما(البته از شروع کار دکتر قاسمپور بود که تا یکسال قرارداد داشت با بیمارستان و الان 3ماهه دکتر دادودی امده)یعنی اینجور نیست ک هرروزی با ی نفر ویزیت یا سونو شی.کلا سروکارت با خود دکتر هست.اخلاق روفتارشون هم.خوبه.دکتر ک خدایی خیلی مهربونه.حرفاتم قشنگ گوش میده..هزینه تخمک کشی هم 2ملیون هس ک ب فرزند اولیا بخش عمدش رو پس میدن ب خود من 1250پس دادن..انتقال هم هزینه چندانی نداره..زیر 500تمن.هست..والا منکه تا الان خداروشکر از کارشون راضی بودم

خاکستری#  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خاکستری جون دلیل این مایع آزاد از لحاظ پزشکی چیه؟ چسبندگی دارین؟

نه عزیزم هیچوقت چسبندگی نداشتم.شاید هایپر خفیف شده بودم.خودمم دلیلشو نمیدونم.اما عوارض اون امپولا و تحریک تخمدان بود فکرکنم.من هیچوقت‌تو سونوهام هیچ‌مشکلی نداشتم خداروشکر.انقد شوکه شده بودم اون لحظه باورت میشه هیچی از‌دکتر نپرسیدم؟فقط خیلی اروم پاشدم از اتاق عمل‌اومدم بیرون.بغض کرده بودم.هرکی منو میدید میفهمید چه حالی ام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که همه چی براتون خوب پیش بره دوست خوبم خدا بزرگه😌😌

ممنون‌مهربونم.همچنین برای شما و همه ی منتظرا و همه ی مامانا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخش اشکای پاکت گونتو خیس کرد خواهری.والا خودمم هنوز نمیدونم به کدومین گناه مستحق این عذاب بودم.هرچی ...

این حرفو نزن عشقم.مطمئنم دلت شاد میشه.اون روز نزدیکه.فداتشم الهی😘

خواهرا ميشه كمكم كنيد لطفا

من يه دختر ٤ ساله دارم و ميخوام باردار بشم و دوست دارم كه بچه ي دومم پسر باشه ولي با هر دكتر و.... صحبت كردم گفتن كه تنها راه قطعي اي وي اف هست،در ضمن سر دخترم تمام رژيم و روز تخمك گذاري و همه ي مواردي كه شنيده بودم رو انجام دادم ولي بچم دخت شد و چون فقط ٢ بچه ميخوام نميتونم ريسك كنم و ميخوام برم سراغ اي وي اف ولي....

١-ميترسم گناه باشه و يه جوري دست تو كار خدا بردن باشه

٢-دكتر و بيمارستان خوب براي اينكار نميشناسم

٣- ميترسم بار اول موفقيت أميز نباشه و چند بار نياز به تكرار داشته باسه كه هم از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نيست و هم بدنم زياد دارو ميگيره ميترسم عوارض داشته باشه

٤-نميدونم اگه فقط به خاطر جنسيت بخوام اي وي اف كنم كار درستي هست يا نه و ايا بچه كاملا سالم هست و يا ممكنه مشكلي داشته باشه

٥- هزينه اش نميدونم چقدره

٦- نميخوام دوقلو بشه اگر بخوام يه جنين فقط بذارم احتمالش خيلي كم ميشه بارداري؟؟؟

فدات خواهری

ثمین جون تا حالا انتقال سیکل نچرال داشتی؟

یروز بیمارستان آرش بودم یه خانمی میگف ۱۰ بار تا حالا انتقال متفی داشته و ۱۱ بار سیکل نچرال انتقال داده بودن باردار بود

خب بذار برات بگم روالش مثل بقیه جاها هست نه طولانی نیست از اولین ویزیت ک میشی بسته ب شرایطت معمولا ی ...

ممنون از توضیح کاملت......

الهی شکر اذیت نشدی......من پشت در دکتر عمویی از چند ماه قبل دیدم نوشته وقتای زینبیه دکتر تا سال جدید تکمیله!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهرا ميشه كمكم كنيد لطفا من يه دختر ٤ ساله دارم و ميخوام باردار بشم و دوست دارم كه بچه ي دومم پسر ...

عزیزم

یک_ اصلا هیچ مشکلی پیش نمیاد برای بچه

دو _اگر هزینه داری خب با میکرو احتمالش هست مثبت بشی اما 30 درصد.....اگر طبیعی باردار میشی زود احتمالش میره بالاتر

سه_ اگر جنسیت خیلی مهمه براتون باید هزینه کنی وگرنه وقتی طبیعی باردار میشی بسپار بخدا انشاله پسر دار بشی... 

4_من یکبار طب سنتی رفتم دیدم داره به یکی میگه اونجای خروس رو بخوری بچت حتما پسر میشه😂😂😂😂😂

من اون لحظه موندم که من هنوز تاج خروس رو با نوکش تشخیص نمیدم اونجاش رو دیگه .....😉😃😃😃😃

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@mahay     سلام عزيزم  ايميلى كه براى دكتر خزعلى فرستادمو دستيارش جواب داد ...

هاناااا خييييلي مرسي خييييلييييييي😘😘دستتو ميبوسم لطف بزرگي كردي عزيزم،انشالله به دلخوشي و سلامتي نينياتو يكي بعد از ديگري بغل بگيري، واقعا فقط تو ايران جواب نميدن به ايميل اين دكترا، باز دستش درد نكنه،  خب توكل به خدا، وقت از پادمهر گرفتم ببينم چ پيشنهادي ميده و نظر تخصصيش چيه،،، هاناجون شما قبل از شروع سيكل پانكچر ال دي يا آمپول مهاري خاصي داشتين؟

...
یه سوال دارم لطفا هر کس تجربه داره جواب بده محل تزریق ستروتاید دور نافم اندازه کف دست قرمز شده و ور ...

بله طبيعيه منم اونطوري شدم با ستروتايد ولي نه هميشه، فك كنم به نحوه تزريق هم مربوطه

...