2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
ممنونم عزيز دلم،ميدوني از چندوقت قبل بايد تحت نظر باشم و چقدر پروسه اش طول ميكشه؟

اگر مشکلی نداشته باشی پروسش کمتر از سی  ؛چهل روزه

یعنی یک تخمک کشی داری و تشکیل جنین اگر مشکلی برات پیش نیاد چند روز بعدش انتقال میدن.....یعنی یه دوره درگیر میشی  همین

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هاناااا خييييلي مرسي خييييلييييييي😘😘دستتو ميبوسم لطف بزرگي كردي عزيزم،انشالله به دلخوشي و سلامتي ن ...

خواهش مى كنم كارى نكردم 🙏🏼🌸

من ١ ماه قبل از پانكچر ال دى داشتم وقتى تموم شد چند روز بعدش پريود شدم و روز دوم يا سوم رفتم سونو از همون روز آمپول دكاپتيل رو شبى يكى شروع كردم و از وسطهاش هم گونال اف پن اضافه شد كه بعد از چند بار سونو وقتى فوليكولام به اندازه مورد نظر رسيد بهم گفتن آمپول اوريترل رو بزن و ٣٦ ساعت بعدش هم پانكچر داشتم

اينم بگم ذخيره تخمدانم هم كه ايران آزمايش دادم بعد از پانكچرم ٢/٩ بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش مى كنم كارى نكردم 🙏🏼🌸 من ١ ماه قبل از پانكچر ال دى داشتم وقتى تموم شد چند روز بعدش پريود ش ...

مرسي عزيزم، هاناجون دكاپتيل همون واريوپپتيل هست؟؟ هرچي سرچ ميكنم نميفهمم آخرش كه همونه يا نه،، چن تا زدي شما؟ به منم داده ميگه يائسگي كاذب هست ميترسم بزنم

...
منم بخاطر تیروئیدم چون یکم بالا بود دکتر بهم یکماه دارو داد که اومد پایین برم منتظرم پریود بشم که او ...

الهی خدا دل وقلبت رو پراز ارامش وباور به خودش کنه حالا ک قسمتت شده این راهو بری

الهی خدا دل وقلبت رو پراز ارامش وباور به خودش کنه حالا ک قسمتت شده این راهو بری

انشاالله ممنون دوست خوب از دعای خیرت😍😘🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسي عزيزم، هاناجون دكاپتيل همون واريوپپتيل هست؟؟ هرچي سرچ ميكنم نميفهمم آخرش كه همونه يا نه،، چن تا ...

من نمى دونم همون هست يا نه

اما مى دونم دكاپتيل رو براى مهار از هايپر شدن بهم دادن و من تا جاييكه يادمه ٢٠ تا زدم شبى يكى

و بعدش كه پانكچر كردم و انتقال دادم كه منفى شد به خاطر پروژسترونها يه هفته تاخير در پريود داشتم و از اون به بعد كاملا سر وقت مى شدم

من نمى دونم همون هست يا نه اما مى دونم دكاپتيل رو براى مهار از هايپر شدن بهم دادن و من تا جاييكه يا ...

الان همش در حال سرچ بودن بالاخره پيدا كردم خودشه همونه، اسم ديگه ش هم ميكرولينه، تو ايران هم بانام واريوپپتيل توليد ميشه دكترم ميگه بهتره دوماه بزنم اون هرچي اندومتريوز باشه كوچيك تر ش ميكنه تا بعد وارد سيكل پانكچر بشم

...
منم کسی که با خودم بود ای وف افش منفی شده بود با ای یو ای نتیجه گرفت...... شما الان داروی ای یو ای ...

نه عزیزم هنوزه گفتم اول تقویت کنم تخمکارو با اوابوست و کیوتن و امگا و ویتامین ایی، بعد برم سراغ آی یو آی، هرچند که امیدی به آی یو آی ندارم ولی شانسمو امتحان میکنم چاره چیه

منتظر معجزه ام😍
الان همش در حال سرچ بودن بالاخره پيدا كردم خودشه همونه، اسم ديگه ش هم ميكرولينه، تو ايران هم با ...

به حرف دكترت اعتماد كن اينقدر هم خودتو اذيت نكن و استرس به خودت نده و دنبال عوارضش نباش

اگه مى خواستيم به عوارض داروها فكر كنيم هيچكدوممون نبايد وارد سيكل ميكرو مى شديم

به حرف دكترت اعتماد كن اينقدر هم خودتو اذيت نكن و استرس به خودت نده و دنبال عوارضش نباش اگه مى خواس ...

هاناجون نميدونم شايد دارم پري و. د ميشم اينجوري قاطي كردم ولي اصلا يه حاليم انگاري سنگي رو سينه مه خيلي سنگينه قفسه سينم غصه داره، از وقتي فهميدم تخمكا ضعيف بوده اصلا يه جوري شدم خيلي ترسو شدم نميدونم چيكار كنم،، عاخه نميدونم چرا،، نه كيستي نه كمبود خاصي ذخيره هم بد نيس اصلا چرا تخمك ضعيف بوده نميفهمم غصه ميخورم يه بار فشار ضربه خورده زير دلم   خيلي ذهنم مشغوله كه تخمدان با ضربه مشكلي براش پيش نياد ايا كه باعث ضعيف شدن تخمك شه، كشف اين اندومتريوز خفيف هم از يه طرف بم فشار روحي وارد ميكنه

...
سلام لاله جون .خوشحالم پسرتو صحیح و سالم بغل کردی خواهری.یک دنیا خوشبختی براتون با وجود پسرتون آرزوم ...

ثمین جان این حرف رو نزن الان خسته ایی دوستم اما کم نیار میدونم ۱۵با. خیلللللللی زیااااااده اما ازت میخوام یه سر پیش دکتر پاکروش بری 

چون آقا هست همسر من اصلا قبول نمیکنه برم پیش ایشون ولی سالهاست میشناسمش و از ازمایش های که به بیمار میده و قرار دادن شون کنار هم به راحتی تشخیص میده و درمان میکنه.

میدونی چند نفر رو با تشخیص درست بارور کرده

سقط های مکرر خوراک شِ

از الان یکم استراحت بده به خودت و همسرت و جیب سوراخ سوراخ شده تون ولی کم نیار عزیز دلم تو مامان ثمین میشی به خدا ببین کی بهت گفتم خواهر جون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یه سوال دارم لطفا هر کس تجربه داره جواب بده محل تزریق ستروتاید دور نافم اندازه کف دست قرمز شده و ور ...

بله

برای من هم میشد یه چیز خنک بزار روش خوب میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جون من دوماه دیگه میخوام انتقال بدم میشه بگید چیکار کنم که دفه اول بگیر انشاالله  بچه ها ا ...

بله عزیزم دفعه اولم مامان داشتیم.... 

والا تغذیت طبق طبعت باشه...... 

سالم و مقوی بخوری..... 

یه بند نخوابیو هر از گاهی یه دوری تو خونه بزنی..... 

آب زیاد بخور..... 

انشالله که مامانی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صنم متاسفانه بارداریش خارج از رحمی شد و امپول زد که سقط کنه امیدوارم خدا براش این ناراحتی رو خیلی خ ...

وای نه..... 

نگوووووو..... 

الهی خدا به داد دلش برسه و زودی واسش جبران کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com