2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
عزیزم اولا استرسو از خودت دورتر کن.....  دوما فقط مناسب طبعت بخور.....  هله هوله نخوری و ...

دیروز رفتم تو مطب  خراش دادم .... بهم قرص انتی بیوتیک داد با استرادیول ...قراره انشا الله این ماه برم انتقال ....ولی روز دوم پریود یه هو خونریزیم بند اومد ...نمیدونم چرا ؟ شما میدونی؟ 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر خانوما من فردا انتقال دارم کسی هست درمورد استراحت و اینا یخورده راهنماییم کنه؟ 7تا جن ...

گلم انشاله بسلامت انتقال بدی و خبر مامان شدنتو بدی ، شما هر هفتارو بلاست گذاشتی؟ دکترتون توصیه کرد؟ میشه بگی چقدر هزینه بلاست شدنتون شد🌹🌹 اخه منم بهم پیشنهاد شده ولی خیلی مرددم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
تبسم  جون گرید جنینات چیه و چند سلولی هستن؟

گلم من چون هایپرشدم برگشتم شهرمون تماس گرفتم گفتن جنین هات کیفیتشون خیلی خوبه دیگه توضیح اضافه ایی ندادن البته خودمم اون موقع حالم خیلی بد بود نپرسیدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانمایی که مثبت شدین شما هم یه روزی مث ما منتظر بودین خواهش میکنم بهم چیزی بگین واقعا نگرانم علایمتو ...

من نزدیک 3 هفته ست انتقال دادم..سوالی داشتی من هستم درد شدید سینه کمردرد نفخ یبوست 

بچه ها روزی سه تا استرادیول رو هر ۸ ساعت بخورم؟اونایی که روزی سه تا داشتن باهم خوردن یا با فاصله؟ ح ...

ب من دکترم گفتش ک صب و ظهر و شب بعد از غذا

الان دیگه پری کامل شدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیم فکرمیکنم ممکنه که چندتاشون از دست بره.معمولا اونایی که تعداد جنیناشون زیاده این کارو میکنن وگرن ...

اتفاقا دکتر خودمم گفت سری اول همون دو روزه انتقال بده اگه خدایی نکرده نشد سری بعد بلاست بزار ، یازده تا جنین دارم

ب من دکترم گفتش ک صب و ظهر و شب بعد از غذا الان دیگه پری کامل شدی ؟

اره پریودم عزیزم.به من اصلا نگفت‌چجوری بخور.فقط نوشته از روز دوم پریود روزی سه تا.یعنی تو بعد غذا میخوردی.ساعتش مهم نبود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره پریودم عزیزم.به من اصلا نگفت‌چجوری بخور.فقط نوشته از روز دوم پریود روزی سه تا.یعنی تو بعد غذا می ...

ن گلم من بعد از هر وعده غذایی میخوردم دکترم گفتش . برا شما استرادیول خارجی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود