2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خانمها من صبح از خواب بیدار شدنی خونریزی ک ده بودم بطوری که لباسم کثیف شده بود ویه لخته کوچیک هم دفع ...

نه، سقط خيلي دردناكه و با يه لخته كوچيك نيس، انشالله نيني سرجاشه، ب دكترت گفتي؟

...
شرمنده واقعا در مورد پرولاکتین اطلاعاتم تقریبا صفره..... 

سلام دوستا  عزیزم من شانسمو با تخمک اهدایی امتحان کردم روز هشت انتقالم.منتهی علایم خاصی ندارم.روزای اول پهلو هام گرم کیشد و سوزش داشت پهلو و دلم داغ میشد و همچنین کمرم وسطش داغ بود منتهی از روز پنجم کم شده.الان مثلا هر از گاهی یه درد خفیف حس میکنم.دوستای عزیزم اونایی که درد و علایم دارن یعن  مدام از صبح تا شب حس درد دارن یا هر ا  گاهی.راستش چون علایمیندارم نا امیدم لطفا بهم بگین انا تورک جان شما چه علایمی بعد انتقال داشتی.ممنون میشم جوابمو بدین دخترا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من 7روزه انتقال جنین دادم .هیچ علائمی ندارم فقط ضعف معده وشبا نفخ میکنم به نظرتون عادیه& ...

کاملا عادیه..... 

چه علامت داشته باشی چه نداشته باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تارا جون دکتر نصر  انتقال دکترای دیگه رو قبول نمیکنه و اولین ملاکش به گفته خودت  سن هست مگ ...

ارمغان جون انتقال رو همونطور كه گفتم بعنوان قل دادن جنين به رحم ظاهرا قبول ميكنه بمن اينجوري گفتن ولي اينكه بيمار رو بپذيره از اول پروسه انتقال رو خودش به عهده بگيره نميدونم

بعدم وقتي من نوعي خودم جنين فريز دارم كه گيردهاشم مشخصه ديگه انتقال به سنم چه ربطي داره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ارمغان جون انتقال رو همونطور كه گفتم بعنوان قل دادن جنين به رحم ظاهرا قبول ميكنه بمن اينجوري گفتن ول ...

من چند ماه قبل رفتم مطبش و ازش خواستم انتقالم برعهده بگیره قبول نکرد  

اما شروع ای وی اف  رو قبول میکنه  

آنا جون کمکم میکنید راحت تصمیم بگیرم.من ۱سال و ۶ماه هست که از درمان فاصله گرفتم واقعا دیگه از لحاظ روحی وجسمی توان نداشتم.تا حالا ۳بار تو رویان میکرو کردم.ایمنی انعقادی .هیسترو .کاریوتایپ. هچینگ جنین.خراش  هر کاری بوده انجام دادم.خدارو شکر خودم مشکلی ندارم فقط مشکل از اسپرم (تحرک و مورفو صفر)هست.همسرم با دکترهای مختلف صالحی. فرحی .سجادی.دادخواه.امیر جنتی ویزیت شده .۳دوره ی ۳ماهه انواع مکمل هارو استفاده کرده ولی دریغ از یه تغییر کوچولو.تسه هم میکرو اخر انجام داد ولی اسپرم مثل قبل بود.دکترجنتی و فرحی بهمون گفتند بهتره برید سراغ جنین اهدایی . گفتم از درمان فاصله بگیرم تا زندگیم به آرامش برسه چون اصلا نمیتونم به اهدایی فکر کنم اخه وقتی  اسپرم وجود داره چطور به اهدایی فکر کنم . گفتم از درمان فاصله بگیرم شاید خدا برام معجزه کنه ولی انگار لایق نیستم یا شاید صلاحم نیست.نمیدونم با این وضعیت اسپرم دوباره به سیکل جدید با دکتر جدید فکر کنم یا نه ؟ دوباره تلاش کنم یا نه؟ با کدوم دکتر؟ طرازی دکتر جنتی رو قبول داره جنتی هم میگه اهدایی به نظرت باطرازی ویزیت بشم؟ طرازی بجز جنتی دکتر دیگه ای رو قبول داره؟

اتفاقا دکتر اولش پدی لاکت داده بود گفته بود اگه دایمتیکون تاثیر نداشت اینو بخر بده بعد که دکترش رو ...

عزیزم پدی لاکتو حتما بده..... 

من کولیکز رو نیاز ببینم میدم..... 

اگه حس کنم دلدرد داره میدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون کمکم میکنید راحت تصمیم بگیرم.من ۱سال و ۶ماه هست که از درمان فاصله گرفتم واقعا دیگه از لحاظ ر ...

عزیزم همسرتون چه مکمل هایی رو استفاده کردن؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه راستی بچه ها از ثمین چه خبر خیلی وقته خبری ازش ندارم چه کار کرد؟

متاسفانه یه کم ناامید شده..... 

اما ثمین ما قوی‌تر از این حرفهاست..... 

آنا جون کمکم میکنید راحت تصمیم بگیرم.من ۱سال و ۶ماه هست که از درمان فاصله گرفتم واقعا دیگه از لحاظ ر ...

عزیزم یعنی اسپرم داره اما تحرک و مورفو صفر هست و هربار جنین تشکیل میشه اما منفی میشه انتقالت؟وای شوهر منم تقریبا وضعیت اسپرمش همینطوره.البته من‌چند سال قبل طبیعی باردار شدم اما سقط شد بخاطر دلایلی.میشه بگی چند میلیون اسپرم داره شوهرت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستا  عزیزم من شانسمو با تخمک اهدایی امتحان کردم روز هشت انتقالم.منتهی علایم خاصی ن ...

نه ديگ قرار نيست از صبح تا شب درد داشته باشي، همون هر از گاهي كافيه، حتي ممكنه هيچ دردي هم نداشته بآشي ولي مثبت شه،،، انشااااالله زودي خوش خبر خواهي بود

ميتونم سوال كنم چرا اهدايي گرفتي؟ و چه طوري بود روندش؟

...