2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
اگه گفتن کیفیت خوبه اصلا نگران نباش بلاست میرسن 🙏

بنظرتون تاثیری داره توی شانس بیشتر؟؟ هزینه اش چطوره؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دکتر خودمم گفت سری اول همون دو روزه انتقال بده اگه خدایی نکرده نشد سری بعد بلاست بزار ، یازده ...

ان شاالله که با همون دو روزه مامان میشی گلم.تعداد جنینات هم خوبه میتونی بلاستو هم امتحان کنی.بازم نظر انا جونو بپرس و البته دکترت و خودت.به هرحال خیلیا با بلاست هم نتیجه‌نگرفتن،خیلیا هم با دو یا سه روزه مامان شدن.ولی میگن شانسو میبره بالا!بازم خودت بهتر میدونی.من که چون نمیتونم ریسک کنم بهش فکرنکردم.اخه همش ۵ تا جنین دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ن گلم من بعد از هر وعده غذایی میخوردم دکترم گفتش . برا شما استرادیول خارجی هستش ؟

نه‌گلم ایرانیه.ممنونم از راهنماییت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرس  ابج  مهربون کلی بهم امید و انرژی دادی.ابحی فقط زیر شکمم همش انگار مور مور میشه نبض می ...

نه عزیزم هیچ درد و علائمی نداشتم معمولا علائم بارداری هفته ششم به بعد میاد 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
ان شاالله که با همون دو روزه مامان میشی گلم.تعداد جنینات هم خوبه میتونی بلاستو هم امتحان کنی.بازم نظ ...

ممنون عزیزم پناه برخدا ، یکشنبه برم دکتر قطعی از دکترم میپرسم ولی خب تجربه شما دوستان هم خیلی مهمه واسم💞💞💞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها من بدنم کمرم رون پاهام خیلی درد میکنه،تو خونه یکم راه میرم خسته میشم میام میخوابم به پهلو زود باید برگردم یه طرف دیگه خیلی زود دردم میگیره و باید برم دراز بکشم بهترشم،پاهامم گاهی ضعف میره،تخمدانام انگار از پاهام کش میاد پاهامو آویزون میکنم میشینم رو مبل،تخمدانام تیرم میکشه گاهی

اصلا نمیتونم کارای روزمره کنم 

شماهام بعد پانکچر ک انتقال داشتین اینطوری بودین یا من اینطوری ام همش؟من دوروز بعد پانکچر انتقال دادم ینی اینا بخاطر پانکچره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
زنگ بزنی به بخش آی وی اف وصل کنن بهت هزینه رو میگن اما احتمالا 2/200بشه با انتقال،هچینگ و بلاست&nbs ...

راست میگی فردا زنگ میزنم میپرسم مررررسی گلم💗💗💗

اطلاعاتم خوبه از اندومتریوز بحثشو میدونم پس بوده کسی ک نتیجه گرفته ولی من شدیدم 

میتونی به من بگی چطوری فهمیدی اندومتریوز داری؟ من دکترا بهم نگفتن آندومتریوز دارم ولی تو‌ اینترنت خوندم اونایی که قبل پریود لک بینی دارن احتمالا اندومتریوزن

من بی دلیل لوله چپم بسته س دیگه هیچ مشکلی ندارم اما حامله هم نمیشم😔