2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
اخه پس چرا هی میگن برو تکرار کن....احساس میکنم یه مشکلی هست که همش دکتر ماما میگه برم تکرار کنم.ولی ...

خوب معمولا سه تا آز اگه ریتم منظم باشه گواه رشد نرماله....

من بتای اولم 600 بود سه بار آز دادم پس الکی خودتو نگران نکن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي از انرژي مثبتت الان روز هشتم انتقال هستم همه علائم پريودم مثل ماههاي قبل هست و هيچ لكه بيني ند ...

بله عزیزم کم نبودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها من امروز صبح خیلی ببخشید خوتریزی کردم یه لخته کوچیک هم دفع شد فکر کنم تا سقط شد یا داره سقط م ...

عزیزمحتما  برو بیمارستان سونو بشی ،خیلی از دوستان خونربزی داشتن اما جنین سالم بوده 

سلام انا جان  چه جوری چک میشن ؟ تو سونو معلوم نیست  مگه

نه عزیزم مال من نه سونوی معمولی، نه عکس نه حتی تو آز معلوم نبود..... 

دکتر پ ا د م ه ر با معاینه تشخیص داد..... 

البته ممکن بود با اونم معلوم نشه...... 

تشخیص قطعی‌ با لاپرا هست..... 

بخورم؟

اگه طبعت سرده توصیه نمیکنم.... 

اگه مستعد یبوستم باشی توصیه نمیکنم..... 

ممنون عزیزم. انشالله جواب بده . الان جنین داری پیش نصر؟ میگن درصد موفقهای انتقالش بالاست. شما مشکلتو ...

سلام عزیزم ببخش دیر جواب میدم نه جنین ندارم...عزیزم مشکلات من خیلی زیاده اندومتریوز شدید و...

الان که فقط میکرو انجام میشه اما چون ای وی اف اصطلاح رایج تری هست بیشتر کاربرد داره.تفاوتش در شیوه لقاح جنین هست که الان همون میکرو انجام میشه..درمورد دکتر که بله ٱمار مثبت بالاست اما به نظر میاد بیشتر کسانی هستن که مشکلات کمتری دارند

موفق باشی عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من لاله رو نمیشناسم بعد چی شد؟اونم مثل من مجبور بود هی ازمایش بتاشو تکرار کنه؟اخرش چی شد 

عزیزم لاله سرخ منظورمه..... 

الان گل پسرشو بغل کرده..... 

همیشه به سوال دوستان جواب میداد بعد تولد پسرش یه کم مشغلش زیاد شده..... 

بله بتاشو تکرار کرد.....

نه عزیزم مال من نه سونوی معمولی، نه عکس نه حتی تو آز معلوم نبود.....  دکتر پ ا د م ه ر با معای ...

اناجون شما هم سونوي سعادت رفته بودين واس اندومتريوز؟ ليگامان يوتروساكرال درگير بود؟؟

...
تورک_آنا#   سلام آنا جون ،یه سوال دارم جنین شناسی آبان چجوریه بعضیا میگن بهمن بهتره ؟

والا من بهمن رو نمیدونم اون زمان که دکتر س ع ی د ی جنین شناس بود خيلي تعریف میکردن الان نمیدونم کیه..... 

ممنون از اینکه با حوصله جواب میدی. خدا بچه هاتو واست حفظ کنه😍😍. از اونجا ک ۱ بار بهم جواب نداد میت ...

برو دکتر دارو میده..... 

احتمالا پروژسترون بده..... 

آنا جون من 24 انتقال رفتم سونو دکتر گفت قطب جنین هست ولی قلبش نمیزد گفت چون قطب جنین هست باید قلب هم ...

عزیزم به نظرم روز سی انتقال کمتر اصلا حساب نکن..... 

تازه معمولا سی انتقال اولاشه..... 

تک و توک بودن زودتر از سی انتقال قلب دیدن..... 

پس حتما تکرار کن و داروهاتم ادامه بده..... 

سلام عزیزم،امیدوارم که به زودی خبربدی عمل کردی وخداروشکر ریه ت هیچ مشکلی نداشته،عزیزم همینکه بعداز گ ...

سلام دوست خوبم ممنون بابت راهنمایی تون...بله واقعا سلامتی در اولویت هست اما اونم در گرو بارداری متاسفانه که انگار قسمتم نیست چون هورمونهای بارداری کنترل میکنن اما....ایکاش داستان من فقط به بچه دار شدن ختم میشد چون هندل کردن همزمان چندین مسئله بزرگ واقعااا توان مضاعفی میخواد که من بعد اینهمه سختی دیگه انرژی ندارم...همون مدیریت کردن قضیه رحم جایگزین خودش حکایتی داره بخصوص که برای مدتی همسرم در کنارم نیست و باید خودم رسیدگی کنم کلا قضیه خیلی پیچیده شده

برای شما هم که از صمیم قلب آرزو میکنم به زودی خوش خبر باشیدو بهترینها واستون پیش بیاد...ا؟ا😍😙💜

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بعدازطهر میاد مطب... فک کنم الان ابن سینا باشه که گمون نکنم بتونم پیداش کنم. آبانم بوده باشه نهایت ...

عزیزم ببین کلی میگم..... 

هر وقت بهش نیاز اورژانسی داشتی آبان زنگ بزن (اتاق زایمان) هر جوری شده برات پیدا میکنن شده سوالتو تلفنی ازش میپرسن..... 

من ده شب زنگ زدم باهاش تماس گرفتن بعد رو پخش گذاشتن من خودم صداشو شنیدم که جوابمو میداد..... 

خوب ترکیبش میشه یه جورایی بنفش.....  من تیکرتو بنفش میبینم همین کفایت نمیکنه؟؟؟؟؟

ممنونم عزیزم🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ببین کلی میگم.....  هر وقت بهش نیاز اورژانسی داشتی آبان زنگ بزن (اتاق زایمان) هر جوری شد ...

آره عزیزم منم همینکارو کردم.پاسخم رو دادن🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘