2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

@shamiim   جان ببخشید صدات زدم،میشه بگی بعد انتقالت تا موقع آزمایشت لک لانه گزینی ام دیدی یا ن؟اگه آره چمدروز بعد انتقالت و جنینت چندروزه بوده؟

من سه روزه بود و الان چهارمین روز انتقالمه

بقیه بچه ها هم که مثبت شدن میخوام بدونم لک لانه گزینی دیدن یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اره‌چرا نشه اخه هرچیزی ممکنه بنظرم مواظب باش و چندروزی صبر کن.اگه دیدی پریود نشدی برو سونو یا ازما ...

گلم رفتی آزمایش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم شب همگی تون بخیر🌹🌹🌹 من فردا باید برم ازمایش بدم و ان شاءالله دست پر برگردم به دعای شم ...

عزیزم انشالله صفحات بعد خبر خوشتو میبینم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا پیازدرمانی نظرمو دادم من توصیه نمی کنم اونم قبل سیکل.....  براپریودتم فکر کنم باید ط ...

دکتر پرکژسترون رو زمانی میده ک تاخیر داشتم قبل پانکچر  روز ۳۸ سیکل امپول زدم بعد ۱۸ روز شدم. ۱ ماه ال دی خوردم. فک کنم این بارم همین اتفاق بیفته. از پیاز درمانی خاطره بدی دارم. ممنونم. در ارتباط با بادام زمینی منظورت کم کاری تروییده؟ ندارم . مرسی ک با حوصله جواب میدی.😍😍ببخشید ۲ تا رو تو یه جواب ریپلای کردم . میدونم سرت شلوغه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
الان ۹ انتقالم هیچ علائمی ندارم جای آمپول پروژسترون گوله گوله و کبود شده واسه همین به ذهنم رسید دوشن ...

عزیزم تزریق با سرسوزن بلندتره؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها راه حلی برای اسید معده دارید؟ من حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم انگار آتیش تو گلوم هست انگار ...

پنتاپرازول جواب نداده؟؟؟؟ 

سلام عزیزم، شما انتقالتون کی انجام میشه؟ من فردا آن شاالله نوبت سونو روز دوم پریودی دارم که اسفند وا ...

معمولا داروهای تحریک تخمدان با سونوی همون ماه تجویز میشه و ترجیحا داروی ماه بعد با سونوی ماه قبل نمیدن..... 

سلام ،بی بی چک زدم منفی بود😁 امروز روز سیزده بود

عزیزم انشالله زود بوده..... 

من الان پنج روز هستش ک استروژن و پروژسترون قطع کردم و پری نشدم همیشه دو روز بعد از قطع میشدم هیسترو ...

هنوز ممکنه برا بی بی زود باشه..... 

خانمها من امروز صبح خیلی ببخشید خوتریزی کردم یه لخته کوچیک هم دفع شد فکر کنم تا سقط شد یا داره سقط میشه

روزهای فرد هم دکترم نیست ، به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

چرا این همه بلا سر من میاید

حالا هم خوابیدم از ترسم تکون هم نمیخورم

اناجون كسي بوده كه با وجود اندومتريوز باردار شده باشه؟؟ و يه سوال ديگه اينكه ايا داروهاي ميكرو اندو ...

عزیزم بله هم احتمال هست با وجود آندو باردار شد هم ممکنه مانع بشه..... 

والا من جنین گرید آ یادم نیست ولی آب داشتم..... 

ولی میدونم سری سوم بعد عمل دکترم از کیفیت تخمکام خیلی تعریف می‌کرد...... 

داروهای میکرو بله تشدید میکنه...... 

استروژن هم تشدید میکنه...... 

سلام دوستان گلم .من رو کم و بیش بچه های قدیمی می شناسن .دیگه هم دوره های من بچه دومشون رو خداروشکر ا ...

سها جون انشالله اینبار مامان میشی و تلخی سختیهای این راه پر پیچ و خم به فراموشی میسپری

جنینات ۳ روزه فریز شدن 

دکترت کیه؟فبل پانکچر مکمل چیا خوردی ؟