2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
الان ۹ انتقالم هیچ علائمی ندارم جای آمپول پروژسترون گوله گوله و کبود شده واسه همین به ذهنم رسید دوشن ...

عزیزم منم روزتی اول امپولم دوجام گوله شد و کبود.بعد خانمه یادم داد که وقتی امپولو زدی بلافاصله بلند نشو رو روشو با یک انگشت دورانی ماساژ بده.تازه من با خودم کیسه ابگرممو میبرم و بعد از ماساز چند دقیقه میزارم رو جای امپول وقتیم اومدم خونه باز میزارم دیگه گوله نشد.شمام اینکارا رو بکن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام بچه ها شنبه انتقال جنين داشتم از روز اول بخاطر سرماخوردگي كه از قبل داشتم سرفه ميزنم خيلي ...

عزیزم به خاطر سرفه جنین سالم چیزیش نمیشه..... 

پیشاپیش مامان شدنت مبارک..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا چیکار کردی خودت،حالا منم بعدش یعنی دو روز بعدش باید یه مسافت ۴ ساعته برم یه شهر  دیگه پی ...

عزیزم + فکر کن..... 

اولا مسافرت با جارو قابل مقایسه نکن جارو کردن واقعا برا شرایط ما کار سنگینیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان صبح همگي به خير ، عزيزم امروز دوباره آزمايش دادي ؟ 

سلام نه ندادم.فک کردم پس فردا بدم نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتم ..بنظرتون کارم درسته؟خیلی دردم میاد وقتی میخواد خون بگیره گفتم امروزم برم باز میگه دو روز دیگه یگبازم از بده منم گفتم پس فردا برم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اره عزیزم یه مدتی بعد جواب دادی من فک‌کردم‌رد شدی،ممنونتم نمی دونم‌ آنا جون چه جوری باید مطمئن شم؟

والا من خودم با مطالعه مشخصات طبعهای مختلف فهمیدم ولی احتیاطا دکتر طب سنتی معتبر رفتم..... 

دوستان انتقال معمولا چندمه سيكله؟ 15 ام؟ يا 20ام ؟ 

نمیشه دقیق گفت..... 

هر دو هم میتونه باشه..... 

معمولا همین حدوداست..... 

دیرتر تا زودتر میتونه باشه..... 

دوستان انتقال معمولا چندمه سيكله؟ 15 ام؟ يا 20ام ؟ 

مثلا من انتقالم روزای ١٩، ١٧، ١٧ سیکل بودن...... 

عزیزم بگیم نمينویسن.....  باید یه جوری خودت انجام بدی و در مقابل عمل انجام شده قرار بدی....&nb ...

واااای خدا خیرت بده همه چی رو گفتی  

اینا فکر کنم کلی هزینه اش بشه ولی می ارزه به اینکه یه بار بری منفی بشی بعد تازه شروع کنی به آزمایش

جواب ازمایشم مشکوک دراومد.شد 39.حالا باز باید دوروز دیگه صب کنم پدرم و دراورد این انتظار .کاش امروز ...

عزیزم چیکار میکنی با وروجکات؟ 

دستی دستی داری اذیتشون میکنی!!!!!! 

به من گفت حالت تهوع نداری گفتم نهههه دارو نداد عاقا از فرداش حالت تهوع گرفتم😂  

عزیزم زنگ بزن لازم باشه دارو میده.... 

عزیزم چیکار میکنی با وروجکات؟  دستی ستی داری اذیتشون میکنی!!!!!!

سلام چی بگم قشنگ معلوم نمیکنن که هستن یا نه سه شنبه از دادم شد 35 پنج شنبش از دادم شد 79.بعدشم گفتن شنبه بازم از بده منم ندادم.گفتم دوشنبه بدم.خیلی دردم میاد وقتی خون میگیره.حالا نمیدونم کارم درسته یا نه.اما تا این لحظه هنوز مطمئن نیستم واقعا مامانم یا نه.

عزیزم زنگ بزن لازم باشه دارو میده.... 

من الان پنج روز هستش ک استروژن و پروژسترون قطع کردم و پری نشدم همیشه دو روز بعد از قطع میشدم هیسترو هم کردم ک سپتوم داشتم . نوبت پری هم نهم بهمن ماه هستش اون ماه نهم دیماه شدم . ولی هر وقت پروژسترون و استروژن قطع میکردم دقیقا دو روز بعدش پری میشدم . دو بار هم مقاربت داشتم ۱۷ و ۱۸ سیکلم . الان تست زدم منفی بودش یعنی اگه بارداری باشه تست الان نشون میده ؟؟ با توجه ب اینکه نزدیکیم ۱۷ هم پری بوده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود