2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
عزیزم ب ۶ و ب۱۲ رو از مهرماه شروع کردم تاآذر..‌دی ماهم که انتقالم بود،دیگه بعد انتقال نداشتم.🍃🍀 د ...

مرسي از پاسخت مامان خانوم خوشگل

من خيلي نگران اندومتريوزم

شما رو ميبينم اميدوار ميشم 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نه ندادم.فک کردم پس فردا بدم نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتم ..بنظرتون کارم درسته؟خیلی دردم میاد و ...

توكل به خدا عزيزم ، همون فردا برو ان شا الله كه بتات رفته بالا ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم خانمي .

سلام والا من سه شنبه رفتم از دادم بتام شد35 که مشکوک بود گفتن پنج شنبه باز تکرار کن .و دوباره شد 79. ...

مبارک باشه لزیزم انشالله ک نرمال بالا میره برات.پس امروز آز داری برات دعا میکنم با یه بتای عالی بیای

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
توكل به خدا عزيزم ، همون فردا برو ان شا الله كه بتات رفته بالا ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم خانمي .

حتما مرسی😙

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مبارک باشه لزیزم انشالله ک نرمال بالا میره برات.پس امروز آز داری برات دعا میکنم با یه بتای عالی بیای

بله امروز از داشتم ولی نرفتم حالا یا فردا میرم یا دوشنبه.ممنونم از شما

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام نه ندادم.فک کردم پس فردا بدم نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتم ..بنظرتون کارم درسته؟خیلی دردم میاد و ...

عزیزم کاش همین امروز میدادی،چون ان شاءلله امروزم دوبرابر بشه دیگه نیازی به آزمایش چهارم نیست،برو آزمایش بده خیال خودت ومارو راحت کن😀

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم کاش همین امروز میدادی،چون ان شاءلله امروزم دوبرابر بشه دیگه نیازی به آزمایش چهارم نیست،برو آزم ...

از کجا معلوم که دوباره نگه برو از بده😧😧😧😧شاید ساعت 12 برم ولی نمیدونم چرا غصم میشه و میخوام از یه موضوعی فرار کنم.😢😢

عزیزم زنگ بزن لازم باشه دارو میده.... 

اناجون كسي بوده كه با وجود اندومتريوز باردار شده باشه؟؟

و يه سوال ديگه اينكه ايا داروهاي ميكرو اندومتريوز رو تشديد ميكنه؟

و سوال اخر اينكه شما با وجود اندومتريوز جنين گريد آ و بي هم داشتين؟؟

ميبوسمتون و تشكر فراوون دارم ازت

...
از کجا معلوم که دوباره نگه برو از بده😧😧😧😧شاید ساعت 12 برم ولی نمیدونم چرا غصم میشه و میخوام از ی ...

عزیزم غصه برای چی؟دوتاآزمایش قبلیت رشدش نرمال بود این آزمایشاتم حوالی ۱۳۰،۱۴۰باشه یعنی دردونت جاش حسابی داره سفت میشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم غصه برای چی؟دوتاآزمایش قبلیت رشدش نرمال بود این آزمایشاتم حوالی ۱۳۰،۱۴۰باشه یعنی دردونت جاش حس ...

اخه پس چرا هی میگن برو تکرار کن....احساس میکنم یه مشکلی هست که همش دکتر ماما میگه برم تکرار کنم.ولی الان که شما گفتی به ترسم غلبه میکنم و ساعت 12 میرم از میدم

عزیزم به خاطر سرفه جنین سالم چیزیش نمیشه.....  پیشاپیش مامان شدنت مبارک.....

مرسي از انرژي مثبتت

الان روز هشتم انتقال هستم همه علائم پريودم مثل ماههاي قبل هست و هيچ لكه بيني ندارم 

به نظر شما هستن كسايي كه انتقال دادن و لكه بيني لانه گزيني نداشته باشن؟ 

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
بله امروز از داشتم ولی نرفتم حالا یا فردا میرم یا دوشنبه.ممنونم از شما

انشالله ک هر وقت میری با خبر خوش برگردی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اناجون كسي بوده كه با وجود اندومتريوز باردار شده باشه؟؟ و يه سوال ديگه اينكه ايا داروهاي ميكرو اندو ...

عزیزم آندومتریوز داری؟

انشالله ک هر وقت میری با خبر خوش برگردی

ایشالا