2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مایعات و آب زیاد بخور.....  هایپر نشدی؟؟؟؟

ن خداروشکر مایعات زیاد میخورم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام من رفتم از دادم ،متاسفانه اینبارم منفی بود

عزیزم نمدونم. چه بگم ..چقد من دلم میخواست تومثبت شی رها

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ربط ب سونو نداره ب انتقال . فقط سونو میشی ک کیست نداشته باشی و وارد سیکل بشی .اگه کیست نباشه همون ما ...

عزیزم من سونو شدم امروز، عکسش را بذارم میتونی برام تفسیر کنی؟ نگرانم

@shamiim    

@گبلک    

عزیزای دل تبریک میگم مامان شدنتون رو.ان شاالله این حس خوب قسمت تک تک منتظرا بشه.به امید مثبت شدن بقیه ی بچه ها و به سلامتی بغل گرفتن نی نیاتون😘خوشحال شدم از این خبر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من این پریودم یه هفته بیشتره تاخیر داشته.بی بی چک صبح زدم منفی بود.شدیدا سینه هام میسوزه.نمیدونم چرا.بچه ها خودم حساب کردم اگه پری لطف کنه یکی دو روز دیگه بیاد،روزای انتقال من می افته تقریبا ۲۲ بهمن اونطرفا😐😐😐میخوام بپرسم بنظرتون توی اینطور مناسبتا کلا دکترا هستن و عمل انجام میدن؟یه سوال دیگه هم داشتم

سارا جون گفتن دو سه روز پشت سر هم زنجبیل و نبات خوردن و پریود شدن.منم امروز ظهر یه لیوان خوردم الانم میخوام بخورم فقط میگم این چیزا روی ضخامت تاثیر نذاره بیچاره شم😐بچه ها بخاطر شرایط و اینکه میترسم دکترا تا اسفند برن مسافرت باید یه کاری کنم زودتر پریود شم.توروخدا راهی بذارین جلوم.خطری نداره زنجبیل و اب گرم و نبات بخورم؟یه وقت ضخامتم پایین نیاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من سونو شدم امروز، عکسش را بذارم میتونی برام تفسیر کنی؟ نگرانم

بذار گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من این پریودم یه هفته بیشتره تاخیر داشته.بی بی چک صبح زدم منفی بود.شدیدا سینه هام میسوزه.نمید ...

پروژسترون خوردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها هرکی جوابی برا این سوال میدونه منت میزاره پاسخ بده،، اینکه پرولاکتین طی دوماه نرمال میشه؟ یا ...

سلام عزیزِ همیشه نگرانِ من.خوبی؟

من چون سابقه ی پرولاکتین بالا رو داشتم بهت میگما.عزیزم‌من قبلا پرولاکتینم حدودا ۱۰۰ اینا بود.بعد رفتم زیر نظر متخصص غدد.اول تیروئیدمو چک کرد.دید یکم کم کاره.گفت شاید بخاطر تیروئیدت پرولاکتینت رفته بالا.و گفت اول قرص میدم برا تیروئیدت.دوماه قرص مصرف کردم مجددا ازمایش دادم.تیروئیدم همون حدودا بود و پرولاکتینم پایین اومده بود اما هنوزم توی رنج نبود. بهم دارو داد برای پرولاکتینم.یه قرص خیلی ریز‌.به من میگفت دو روز در هفته یک چهارمشو نمیدونم یا یک دومشو بخور.دقیق یادم نیست.اما من بعد یک ماه خوردن رفتم ازمایش پرولاکتین رو تکرار کردم چون قرار بود برم برای میکرو.با کمال تعجب دیدم پرولاکتینم رسیده به ۰/۵ یعنی کمتر از رنج ازمایشگاه.که دکتر افلاطونیان گفت دیکه قرص نخور ولی برای تیروئیدت ادامه بده قرصتو.میخوام بگم ممکنه یکی تو یه ماه یا دوماه پرولاکتینش بیاد پایین.البته من هیچوقت سینه درد،ترشح شیری و نامنظمی پرپودو که از علائم پرولاکتین بالاست نداشتم.ولی تو ازمایشای قبلیم از‌ رنج ازمایشگاه بالاتر بودن همیشه.تا اینکه با مصرف یه بسته قرص خیلی خیلی اومد پایین عددش.نگران نباش گلم.الان اتفاقیه‌که افتاده.بعید میدونم انقد تاثیر داشته باشه.خواستم تجربمو بهت گفته باشم.ببخش طولانی شد.

پروژسترون خوردین ؟

نه عزیزم.من فقط بعد پانکچر شیاف پروژسترون میذاشتم که انتقالم کنسل شد و بعدش سریعا(سه روز بعد) پریود شدم.این ماه هیچ دارویی نداشتم ولی از بچه ها شنیده بودم پریود دوم بعد پانکچر حسابی اذیتت میکنه

سلام  من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون ...

عزیزم پایان شیرین قصت نزدیکه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com