2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
اسمشو آخه چی بگم؟ من شیافم گذاشتم فایده نداشت😕اصلا انگار هیچی نخوردم غذا هیچی تو شکمم نیست😐&nb ...

بخدا نمیدونم چی بود اسمش هر چی برات گشتم پیدا نکردم.شوهرم رفت داروخانه گفت شربت و شیاف اثر نکرده اون بهش یه قرص داد .مال کسانیه که میخوان عکس رادیولوژی بندازن اینو میخورن که شکمشون کاملا خالی بشه تا عکس رو خوب بندازه.حالا شمام برو داروخانه بگو اونا مطمئنا میدونن.اگه یبوستت خیلی شدیده و خیلی روزه دستشویی نرفتی دوتا بخور یعنی عالیه منم همینکارو کرد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمشو آخه چی بگم؟ من شیافم گذاشتم فایده نداشت😕اصلا انگار هیچی نخوردم غذا هیچی تو شکمم نیست😐&nb ...

عزیزم تو گوگل برات سرچ کدردم.اسمش بیزاکودیل است.قرص ریز و زرد.قرصشو بخر حتما

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

آنا جان سلام.  برا اینکه ۳۰ روزه پریود شم چکار کنم؟. گفتن ۲ تا پری بعد از پانکچر بیا. بعد از پانکچر شدم اما مشکلم سیکل بعدیه.. اگه دست خودم باشه حالا حالا ها نمیشم. میخوام زودتر برم انتقال. پیاز درمانی قبل انتقال بده؟؟ در ضمن ۱ بار  پارسال همزمان با لتروزل انجام دادم . روز ۱۴ سیکل پریود شدم. راهکاری دارید؟؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خدا شاهده با تمام وجودم میفهمت.....  چون دارم با سختیاش سرمیکنم.....  بعضا میگم آخه من ق ...

بله عزيزم خدا حتما كمك ميكنه ، واقعا از همين الان دارم كمكهاش رو ميبينم ، پايان ١٠ ماهگي كه دخترم رو برديم متخصص اطفالش گفت بهتره ديگه شير شب نخوره و وقتي هم بيدار شد بهش شير نديد و بخوابونيدش فقط ، من كه واقعا غصه ام شده بود كه چطوري اين كار رو بكنم ولي باورت ميشه از وقتي ديگه شير خودم رو نميخوره خودش شب تا صبح زود ميخوابه و فقط صبح براي شير بيدار ميشه در صورتي كه من براي اين كار هيچ تلاشي نكردم و خودش انگار كه حرف دكتر رو متوجه بشه خود به خود اين كار رو ميكنه ، ان شا الله بعدا به درد همديگه هم ميخورن و اين سختيها يادمون ميره .

ان شا الله اين روزها قسمت همه دوستان عزيزم بشه .

سلام من شیافم به شکل قرصه واژیناله به اسم اندومترین که همون پروژسترونه، و وقتی میزارم سه ساعت بعدش بلند میشم میاد بیرون،میگم تو این سه ساعت تازه باز میشع میاد بیرون یا زود باز میشه و اثرشو میزاره بعدا میاد بیرون؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام خانمها صبح بخیر من دیروز رفتم سونو شدم متاسفانه قلب جنین تشکیل نشده هفته ششم تموم کردم دکتر گف ...

مهسا جون هفته شش زوده تا هفته 8 و نه صبر کن..   دختر دکتر من تا هفته 11 امید میداد😊

ساکت رشد داشته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من یکبار سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب دارم خیلی روحا اذاب کشیدم و داغون شدم و همیشه از خدا میخواستم که د ...

مهسا جون من در فاصله شش ماه دو بار باردار شدم طبیعی.....متاسفانه قلب تشکیل نشد.....الانم ببین چه پوست کلفت راه درمان رو پیش گرفتم.....بعدم عزیزم امید خیلی خوبه ....من تو بارداری دومی از اولش میگفتم نکنه مثل قبلی بشه....آخه خیلی دردناک بود خیلی..   اما خدا یکم صبر ،یکما خیلی کم بیشتراز دفعه اول صبر داد ......

الانم دست از تلاش بر نمیدارم با اینکه هر روز بسنم اضافه میشه.......اما من مصمم تر میشم...   

دوست گلم تو هنوز جای امید داری..   یک درصد هم اگه نشد بیشتر از یکی دو روز سخت نگیر....من خودم چند روز همینجور خود بخود اشک میریختم....  

الان میگم دختر حتما خیریتی داره من بیاطلاعم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،