2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
بهاران جان من سر بارداری دخترم که میکرو کردم هر روز صبح یه لیوان بزرگ اب پرتقال میخوردم شنیده بودم خ ...

ممنون دوستم☺

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خداروشکر خیلی خوب شده ،ان شالله که شده مطمعن باش عزیزم چند وقته تحت نظر خانم طرازی هستی

فکر کنم حدودا سه ماهی شد البته چون شوهرم دارو داشت دو ماه صبر کرد شوهرم داروهاش تموم شه به منم همزمان دو ماه ال دی داد به یه سری دارو برای غلظت خون و این چیزا.مرسی عزیزم خداکنه جنینای خوب تشکیل شه حتی جرئت نمیکنم زنگ بزنم بیمارستان بپرسم میگم همون خود دکتر شنبه بهم بگه😑

سلام  من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون ...

ببخشید شما تخمداناتون ضعیفه

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹

در دوره انتقال موارد زیر رو میشه خورد؟

مرغ، تخم مرغ، موز، ارده شیره،قارچ،سیب زمینی،شلغم

کلا چه چیزایی رو نباید خورد؟

الان سراغ هر چی میرم میترسم خوب نباشه،،،،،،،،،،،،،،😕🙉

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

مبارکت باشه خواهری.خداروشکر بدون اون میکروی لعنتی باردار شدی .الهی نینی جونی رو صحیح و سالم بغل بگیری .ببخش من دیر تبریک گفتم والا اصلا وقت نمیکنم بیام تاپیک.بازم تبریک.خیلی خوشحالم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خخخخ... ماشالا انقد داروها زیاد شدن ک... خداروشکر بهتری❤☘🍀

عزیزم شما هایپر شدی و فریز انتقال دادی درسته؟تو بیمارستان گفتن هایپری؟کلا اینکه چندتا تخمک و جنین داشتی رو آبان به شماهم نگفت؟به من گفتن شنبه نوبت بگیر خودت دکتر طرازی بپرس تعداد جنینو و روز انتقالم همون بهت میگه!اصلا من نفهمیدم هایپر شدم یا نه! 

عزیزم شما هایپر شدی و فریز انتقال دادی درسته؟تو بیمارستان گفتن هایپری؟کلا اینکه چندتا تخمک و جنین دا ...

آره عزیزم منم هایپر شدم.

والا همونجا ک اومدن گفتن فریز شده فهمیدم هایپرم.خودشونم گفتن یذره هایپر شدی.

تعداد تخمکارو خود دکتر بعدا تو مطب گفت.جنین هارو بعد پنج روز رفتم کارت فریز رو گرفتم دیدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یاسی بالا هم میاری؟

یه بار بالا آوردم، الان فقط حالتشو دارم، راستش فکر میکنم یه بخشیش به خاطر اینه که قرص پرولاکتینو همچنان دارم میخورم، دکتر گفت فعلا بخور هر وقت گفتم قطع کن، این پرولاکتین دست از سرم نمیداره😢

فکر کنم حدودا سه ماهی شد البته چون شوهرم دارو داشت دو ماه صبر کرد شوهرم داروهاش تموم شه به منم همزما ...

ان شالله که تشکیل میشه اصلا استرس نداشته باش فقط توکل کن به خدا 

وای خدایا من تا آخرش تهوع نداشته باشم 😢😢

عزيزم من از هفته ٦ تهوع داشتم از همه چى متنفر بودم اما به زور مى خوردم اما از هفته ١٠ بهتر شدم و از هفته ١١ ديگه عالى

خيالت راحت ديگه چيزى به پايانش نمونده عزيزم🙏🏼🌸💕