2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
ممنون هاناجون برام دعا کن  به نظر شما چیکارکنم ؟؟ ANA و سیدی مارکرارو ننوشتن برام گفتن لازم نی ...

اگه قراره به خاطر ننوشتن اون فاكتورها خودخورى كنى و خودتو اذيت كنى برو جاى ديگه برات بنويسن

به منم هر چه قدر گفتن مهم نيست اهميت ندادم و انجامشون دادم حتى Cd19 من هم بالاتر از رنج بود با Cd19+5 اگه اشتباه نكنم

اصرار شديد هم داشتم كه بايد حتما پردنيزولون بخورم چون دكتر ايران هم همينو بهم گفته بود اما هر كارى كردم اينورى ها قبول نكردن كه نكردن 

آخرش هم بهم گفتن اگه مارو قبول ندارى مى تونى جنينهاتو منتقل كنى جايى كه قبول دارى

تا اينكه آلمان رفتم چون مى دونستم سيستم درمانيشون راحتتر از بقيه كشورهاست و باهاشون در مورد سى دى ها حرف زدم كه اگه بخوام جنينهامو به مركزتون منتقل كنم قبول مى كنين و پردنيزولون بهم مى دين اونا هم گفتن اصلا به هيچوجه اونا هم سى دى ها رو قبول نداشتن اصلا.

تنها كارى كه براى تقويت سيستم ايمنى بدنت انجام مى ديم پى آرپى هست.زمانى هم نداشتم كه بخوام تصميم بگيرم فكر كردم اين بار هم انتقال مى دم اگه نشد ماه بعد دو تا جنينهامو به مركزشون منتقل مى كنم خلاصه انتقال دادن و شد بدون پى آرپى و هيچ كار ديگه

همه حرفم اينه كه بعضى وقتها واقعا آدم بايد خودشو رها كنه و بسپاره به خدا و بار سوم همين بودم و در كمال ناباورى مثبت شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://t.me/joinchat/Hsetwkb2r-8HMY17JfyLng

نتونستم وارد شم ارور میده 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم حتما خدا نخواسته هزینه زیاد رو دستت بذاره برا فریز جنین زیاد.....  چون قراره با انتقال ا ...

انشالهه مرسی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اگه قراره به خاطر ننوشتن اون فاكتورها خودخورى كنى و خودتو اذيت كنى برو جاى ديگه برات بنويسن به منم ...

درست میگی حق با توعه 

منم نباید انقد سخت بگیرم 

ببخشید گلم این روزا خیلی حساس شدم 

👍👍👍👍👍😚😚😚😚😚😚😚

خداجونم شکرت       
بهار جون میدونی من چطوریم... هی میگره هی ول میکنه.. همون اسید معدس فک کنم... از پریشب شرو شد امروزم ...

عزیزم منم همسرم رفت دمیترون بگیره، یه چیز دادن روش نوشته انداستوور، ولی من خوردمش، بهترم 😁خدا کنه بد نباشه چون دیگه تحملم تموم شده بود

بچه ها قرص کمر نرو ماده  واس قبل میکرو خوبه استفاده کنم

به نطرم من اونم میشه جز تقویتی ها اما از نوع سنتیش.....پس خوردنش نباید مشکلی داشته باشه....

منم واله هر بار پری میشم تو حلوا میخورم. (حلواهایی درست میکنن برا عروسا چون میدونن دوس دارم هر عروسی باشه برام میارن میزارم فریز میخورم..()

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مطمئن باش هر چیزی دکتر تجویز میکنه خوبه پس لازم نیست جوجه ها مامانشون رو ببخشن اونا خودشون میدونن ما ...

قربون محبتت خاله جون😚😗

ولی خوب فک کنم دوقلویی همه چیزش دوبرابره☺🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام چطوری مامان خانمی؟جوجه هات خوبن؟من تلگرامم اصلا باز نمیشه.متاسفانه ف ی ل تر شکنم از کار افتاده ...

خوبم عزززززیزم❤🐣

جوجه هام شکر خوبن🐤🐥🐣

ان شاء الله خیلی زود زود زود جشن مامان شدنت رو بگیریم❤☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم منم همسرم رفت دمیترون بگیره، یه چیز دادن روش نوشته انداستوور، ولی من خوردمش، بهترم 😁خدا کنه ب ...

خخخخ...

ماشالا انقد داروها زیاد شدن ک...

خداروشکر بهتری❤☘🍀

سلام 

من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون وضعیت تخمدان هات خوب نیس و ممکنه بدتر شه یه بار دیگه ماه بعد بیا پانکچر کن بعد انتقال بده

خیلی بهم ریختم... از توانم خارجه واقعا