2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
عزیزدلم چقد خوشحال شدم وقتی خبر مامان شدنت رو خوندم.خدارو هزااااار مرتبه شکر😍😍😍😍وای عزیزدلم.خیلی ...

قربونت برم دوست خوبم. انشالله قسمت همه منتظرا بشه. به خدا همش راه میرم میگم خدایا هر روز که این تاپیک رو باز میکنم خبر بارداری دوستانو بشنوم و ذوقشونو بکنم. 

بچه ها من پانکچر کردم هنوز بیمارستانم،پدرم درومد سر ادرار کردن به زور میاد،طبیعیه؟شماهام اینطوری شدی ...

به سلامتی عزیزم

پروتئین و اب فراوون یادت نره گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرم من اونم میشه جز تقویتی ها اما از نوع سنتیش.....پس خوردنش نباید مشکلی داشته باشه.... منم وال ...

ممنونم گلم منظورتون کاچی هستش پس میتونم تو کاچی بریزمو بخورم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها کسی بوده دومین پریودش بعد پانکچر تاخیر نداشته باشه؟!من ماه قبل ۲۸ پریود شدم.اما این سری هنوز ...

سلام خاکستری جان.خوبی عزیزم؟

عزیزم من اخرین پریودم که بعد پانکچر بود یازدهم آذر ماه بود.هنوز خبری از پریود نیست.داره دوماه میشه دیگه.

تا شنبه صبر کنم اگه نشدم برم امپول پروژسترون بزنم ۴ تا.گفتم نزنم بدنم برگرده به حالت اولم.ولی مثل اینکه حالا حالا خبری نیست...دکتر گفت تاخیر بد نیست واسه پریود دوم.چون هورمونات میاد پایین و بدنت یه نفسی میکشه.ولی اگه عجله داری امپولا رو بزن...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم یکبار امتحان کن توکل بخدا.....خانمی که بار اول با من بود برای ای یو ای یکبار ای ویاف کرده بود ...

توکل برخدا، اگ دیدم چاره ایی نیست انجام میدم، عرچند میدونم نمیشه

منتظر معجزه ام😍
آزی جون درباره پی ار پی گفتی...ی مشورت بگیرم ازت من انتقال اولم هس. خودم ب دکتر گفتم پی ار پی گفت اگ ...

عزیز دلم وقتی دکتر بهم پیشنهاد داد چیزی در موردش نمیدونستم خیلی سرچ کردم،مقاله خوندم در موردش. خلاصه اینکه هنوز تاثیر صد در صدیش مشخص نشده. اما میگن برای ضخیم تر شدن و بالا رفتن کیفیت اندومتر و لانه گزینی بهتر انجام میشه. البته برای من تاثیر نداشت ضخامت اندو از ۷/۹ رسید به ۸ که در واقع هیچی انتقالمم هم که منفی شد اما اینکه من ج نگرفتم دلیل بر بد بودنش نیست. اگه هزینه اش برات مشکلی نیست انجامش ضرر نداره مثل انتقاله دقیقا. 

سلام  من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون ...

سلام عزیزم  پشت سر هم که سخته ،البته چون اثر داروها تو بدنته ممکنه  تخمدانات بار دوم بهتر جواب بده 

دکترت کیه؟

دوستان من  ازمایش AMH دادم جوابش رو الان گرفتم جواب ۰/۱۴ هست.وضعیتم خیلی افتضاحه؟ آیا امیدی به ...

عزیزم با ذخیره کمتر خیلیا مامان شدن

رنج آزمایشگاه حداقل و حداکثر چنده؟

عزیز دلم وقتی دکتر بهم پیشنهاد داد چیزی در موردش نمیدونستم خیلی سرچ کردم،مقاله خوندم در موردش. خلاصه ...

ممنونم ازت عزیزم ن بابت هزینه ک اشکال نداره حالاتوکل بخدا ..فردا مشورت بیشتری با دکتر کنم .اگه تاییید کرد انجام بدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
.......؟؟؟ دوستان الان یه مطلبی تو گروه تلگرامی آی وی افی ها خوندم که نگران شدم. ویتامین ث باعث می ...

بهاران جان من سر بارداری دخترم که میکرو کردم هر روز صبح یه لیوان بزرگ اب پرتقال میخوردم شنیده بودم خوبه. باردار هم شدم توروخدا به این چیزا فکر نکن