2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نميتونم ريسك كنم يبار ديدم ايشونو از نزديك بنظرم ارتباط نميگيره با بيمارش تهراني. نژاد كه انگار ا ...

الان انتقال دادی اگه ندادی بخواه که صالحپور برات انتقال بده دستشم خیلی خوبه

الان انتقال دادی اگه ندادی بخواه که صالحپور برات انتقال بده دستشم خیلی خوبه

نه انتقال ندادم 

ولي هربار كه رفتم دقت كردم مثلا نصر و چوبساز هر كدوم 30-20 تا بيمار دارند ولي تعداد بيمارهاي تهراني نژاد و صالحپور توي گاندي هميشه كمتر از 5 نفره

اينا يعني عدم اطمينان بيمارا بهشون و بيمار كمتر يعني تجربه كمتر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه انتقال ندادم  ولي هربار كه رفتم دقت كردم مثلا نصر و چوبساز هر كدوم 30-20 تا بيمار دارند ولي ...

چوبسازم که کارش عالیه ولی باز هرچی خودتون صلاح میدونید ان شالله که نتیجه بگیرید

چوبسازم که کارش عالیه ولی باز هرچی خودتون صلاح میدونید ان شالله که نتیجه بگیرید

عزيز دار و ندار من اين 7 تا جنينه واقعا نميتونم ريسك كنم برم زير دست هر دكتري 

اينطور كه متوجه شدم گاندي بيمارهاي چوبساز رو به نصر نميده ميگه با تهراني نژاد يا صالحپور ادامه بده! بالاخره اونام بيكارن ديگه بايد براشون اشتغال زايي كنند

گفتند مگراينكه خود دكتر چوبساز با خود دكتر نصر هماهنگ كنه برات انجام بده منم كه فعلا به چوبساز دسترسي ندارم

بعد تخمك كشي كه رفتم تعداد تخمكارو پرسيدم وا رفتم واقعا انتظار بالاي 12 تارو داشتم با 16 تا فولي 

از اون بدتر تا پاشدم سرپا خونريزي كردم هيچكسم جوابگو نبود فقط مسئول مامايي گفت تا خونريزيت قطع نشده ترخيصت نميكنيم. انگار تقصير منه خونريزي كردم! تا ساعت 4 منو نگهداشتن ميگفتن بايد مشخص بشه اين خونريزي از واژنه يا از مجاري ادراري؟ اگه قطع نشد تا آخر وقت دكتر ويزيتت ميكنه!

گفتم از كجا بايد مشخص بشه مثلا؟ بعدم از هرجاست بالاخره الان شده ديگه قبلش كه نبوده

سلام . دوستان من حال روحیم  خیلی بده .... منتظر اینم که پریود شم برم برای سونو و خراش رحم .... ۲۱ عدد ال دی خوردم ... هر روز هم سینافکت میزنم .... دکترم گفته ۳ پریود بیا خراش بدم بعد همون ماه هم انتقال میدم ...من تو این مدت بعد از منفی شدن انتقال قبلیم ۷ کیلو کم کردم الان تقریبا ۸۶ کیلوم .... کلی مکمل و ویتامینم دکتر داد استفاده میکنم .... ورزش نمیکنم ...  ولی مزاجم میدونم سرد و تره ... نمیدونم تو این مدت ۱۰ روز قبل از انتقال چی بخورم که نه چاق شم هم رحمم لانه گزینی بهتری داشته باشه .... 

اگر نظری دارید بگید ...من خیلی ناراحتم🙁

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
عزيز دار و ندار من اين 7 تا جنينه واقعا نميتونم ريسك كنم برم زير دست هر دكتري  اينطور كه متوجه ...

اتفاقا یکیو میشناسم که دکترش چوبساز بود ولی موقع انتقالش خودش نبود که صالح پور براش انجام داد و بلاخره بعد ۱۱ سال ناباروری چندبارم منفی شده بود که خداروشکر جواب گرفت الان پسرش بدنیا اومده ۴ ماهشه  

اتفاقا یکیو میشناسم که دکترش چوبساز بود ولی موقع انتقالش خودش نبود که صالح پور براش انجام داد و بلاخ ...

عزيز دوز و نوع داروها مهمه حتما اون دوست شما داروهاشو دكترش نوشته بوده صالحپور فقط براش انتقال داده 

بازم همه چيز دست خداست

از دست اين دكترا به خدا پناه ميبرم اون يكي بيمار گرفته گذاشته رفته انگار نه انگار در قبال ما مسئوله اينم كه از اينها

مرسی عزیزم والا این مثانه فشار میاره به تخمدان دهنمو صاف کرده خداکنه حداقل جنینای خوب تشکیل شه ت ...

انشاءلله ک جنین های خوب وتپلی برات تشکیل میشه گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم والا این مثانه فشار میاره به تخمدان دهنمو صاف کرده خداکنه حداقل جنینای خوب تشکیل شه ت ...

عزیزم مگه دکتر جنتی به شوهرت دارو نداده؟پس برای چی کیفیتش خوب نبوده؟

به نظر من دکترها خیلی به این چیزها دقت نمیکنن. من خودم به دکتر اصرار کردم میخوام سیکلم نچرال باشه چو ...

آزی جون درباره پی ار پی گفتی...ی مشورت بگیرم ازت من انتقال اولم هس. خودم ب دکتر گفتم پی ار پی گفت اگه بخای برات انجام.میدم..چون شنیده بودم شانس موفقیت میبره بالا..ولی خب اینجا از دوستان زیاد شنیدم ک بیشتر برا کسایی ک مشکل ضخامت دارن خوبه..حالا من واقعا نمدونم انجام.بدم یانه؟نمدونم تاثیرش دقیقا چیه؟دوستای گلم هرکدوم اطلاعی دارین بهم.بگین ممنون میشم..چون فردا میرم دکتر باید بهش بگم ک میخام یا نه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم مگه دکتر جنتی به شوهرت دارو نداده؟پس برای چی کیفیتش خوب نبوده؟

چرا،آخه صفر بود از صفر شد پنج میلیون که ۲۰٪ حرکت داشتن،حالا امروز که اصلا درست حسابی جوابمونو ندادن نفهمیدم جنین تشکیل شد یا نه گفتن شنبه دکترت میگه

.......؟؟؟

دوستان الان یه مطلبی تو گروه تلگرامی آی وی افی ها خوندم که نگران شدم.

ویتامین ث باعث میشه جنین نچسبه به رحم؟ این درسته؟

من پرتقال خوردم😑

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد

سلام خانما من دیروز پانکچر شدم و امروز درد کمر و دلم بهتر شده اما نفسم انگار یکم سخت میاد بالا و نفس عمیق خوب نمیتونم بکشم،

همشم هی دلم هُری میریزه چرا اینطوریه?

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان