2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
فقط اینکه واسه پانکچر دکتر گفتش که باید ال دی بخورم اینماه و ماه بعد روز دوم ویزیت شم واسه گرفتن دار ...

سلام عزیزم

آتریسا جون اول سلامتی خودت مهمه 

بنظر من  حتما اگه با خوردن مکمل مشکل نداری شروع کن،مثلا رویال ژلی اسپانیایی،مولتی ویتامین،اوابوست  ..و همسرتون رویال ژلی و مولتی و مکملایی که دکترشون قبلا تجویز میکردن مصرف کنن و نی نی های تپلی ذخیره کنید ،انشالله با کنار زدن تک تک موانع با صبر و حوصله پیش برین

سلام بچه ها، یه سوال دارم، من فردا باید برم یه آزمایش خون انعقادی بدم، 

کسی میدونه چه آزمایشگاهی باید برم

و اینکه حدود هزینه ش چقده؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بفکرت بودم  خداروشکر خوبی ان شالله سل فریت هم نتیجه ش عالی باشه  نگران نباش منم س ...

ممنونم ك ب فكرمي 

ان شاءالله برا هر دومون همه چي رو به راه باشه آمين ❤️

راستي من درد واژن دارم اين بد نيست بعضي موقع ها تكون بچه رو خيلي پايين احساس ميكنم ك بعدش يا احساس دستشويي رفتن انگار دارم يا اينكه ميخوام خوم رو بخارونم 

خطر ناك نباشه؟ 

نوبت دكترم هفته ي بعده ك برم 

خاكسترى من قبل از انتقال سوم آزمايشهاى انعقادى رو دادم و MTHFR جهش داشتم و حدودا از ١ ماه قبل انتقال ...

هانای مهربونم خوبی؟نی نیمون خوبه؟اخه من دسترسی ندارم به دکترم.تلفنی هم نمیشه حتی.یعنی ممکنه بعد انتقال بده بهم؟پس این مربوط به آزمایش انعقادی هست.من این ازمایشا رو ندادم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منم پی ار پی کردم برای من دقیقا مثل انتقال بود و اصلا درد نداشت. 

آزي جون همسر شما پزشك هستن درسته؟ 

ميشه ازشون سوال كني توي سونوي سه بعدي رحم -١يوتروساكرال ليگامان چپ يعني چي؟

...

سلام دوستان اگه از دیجی کالا خرید کردین ممنون میشم پرسشنامه زیر رو تکمیل کنید

پرسشنامه مربوط به پایان نامه ارشدمه و نیاز دارم سریعتر پاسخ داده بشه، ببخشید فکر میکنم اینجا بتونید کمکم کنید مرسی

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8GhZ7Qm8LAu1saNE5LX3PG4bxl9ebKFlV_X0Zra1oLv04Ag/viewform?usp=sf_link

هانای مهربونم خوبی؟نی نیمون خوبه؟اخه من دسترسی ندارم به دکترم.تلفنی هم نمیشه حتی.یعنی ممکنه بعد انتق ...

مرسى عزيزم خوبيم🙏🏼😘💕آره عزيزم من به خاطر جهش انعقاديم بايد مى خوردم فكر نكنم بعد از انتقال بدون آزمايش اين قرصهارو بدن حالا توكل كن به خدا انشاءالله با اولين انتقالت مامانى عزيزم🙏🏼😘🌸

سلام شب خوش...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید ببخشید بی مقدمه برم سر اصل مطلب  دوستان خوبم خیل ...

عزيزم سلامتي خودت از همه چي مهم تره 

بيمارستان پيامبران بدون نوبت و مشكلي ادمشو  معرفي ميكنه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
آزي جون همسر شما پزشك هستن درسته؟  ميشه ازشون سوال كني توي سونوي سه بعدي رحم -١يوتروساكرال ليگ ...

عزیزم یعنی لیگامانی که بین رحم و استخوان خاجی (انتهای ستون مهره ها بالا تر از دنبالچه)هست و رحم رو به استخوان خاجی متصل می کنه

یه راست داره و یه چپ

رحم با چند تا لیگامان به استخوان ها و اعضای اطرافش متصل هست که یکیش همین لیگامانه

سلام بچه ها، یه سوال دارم، من فردا باید برم یه آزمایش خون انعقادی بدم،  کسی میدونه چه آزمایشگا ...

آزمایشگاه ژنتیک جهاد دانشگاهی علوم پزشکی،خیابان انقلاب ،خ ابوریحان