2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
مرسی دوست خوبم چی از این بهتر ...خیلی خیلی ممنونم امیدوارم خدا کمک کنه فقط که از همه طرف تحت فشارم و ...

عزیزم منم با هانا موافقم نهایت هر تصمیمی که میگیری وهله اول سلامتی خودته که بتونی بهترین مادر دنیا باشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم اولا به خونه خودت خوش اومدی، انشالله تو این خونه به زودی برات جشن شادی به پا کنیم.....  ...

قربونت برم ممنون که راهنمایی کردی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جنینام سه روزه بودن .دکتر گفت برات لیزرشونم کردیم حتما میگیره ولی امروز اینطور شد حالا ایشالا م ...

یعنی چی لیزرکردن

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
ممنونم ك ب فكرمي  ان شاءالله برا هر دومون همه چي رو به راه باشه آمين ❤️ راستي من درد واژن دار ...

عزیزم به سلامتی این روزام مبگذرن..... 

منم این حالتارو داشتم..... 

میگذرن نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به سلامتی این روزام مبگذرن.....  منم این حالتارو داشتم.....  میگذرن نگران نباش.... ...

خیلی سخته من امروزگریه کردم بخداخسته شدم

خانما من ٦ كيلو كم كردم انقد ك حالم بده چشم وا ميكنم معذرت ميخام عققققق ميزنم تا چشممو ببندم خدارو ...

عزيزم اين روزها هم تمام ميشه ، من توي بارداري قبليم نه تنها وزن اضافه نكردم بلكه تا آخرش ٣ الي ٤ كيلو هم كم كردم ولي دخترم هم وزنش خوب بود . الان هم باز تا الان ١ كيلو كم كردم . تازه من تهوع هم ندارم . البته بارداري قبلي ٣ ماه آخر داشتم . نگران نباش جنين رشد خودش رو ميكنه .

سلام جنینام سه روزه بودن .دکتر گفت برات لیزرشونم کردیم حتما میگیره ولی امروز اینطور شد حالا ایشالا م ...

عزیزم اگهسه روزه بودن هنوز فرصت داری دو روز دیگه تکرار کن انشالله همه چی خوبه

عزیز دلم اولا به خونه خودت خوش اومدی، انشالله تو این خونه به زودی برات جشن شادی به پا کنیم.....  ...

عزیزم به نظرت نشاسته بخورم طبعم سرده؟؟

یبار امپولای اچ ام جی زدم و طبیعی خواستیم باردار شیم.یادمه بتام تا 49 رفت و مشکوک شد و بعدش دوباره ا ...

عزیزم.مبارک باشه..نگران نباش انشاءلله بتات میره بالا خب جنینت هم سه روزه بوده دیرتر لانه گزینی کرده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم اين روزها هم تمام ميشه ، من توي بارداري قبليم نه تنها وزن اضافه نكردم بلكه تا آخرش ٣ الي ٤ كيل ...

همشو تحمل ميكنم فقط لك ناراحتم ميكنه 

حتي بهم گف ديگه مطلق نباش

بيرون ميتونم برم ولي ميترسم 😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️