2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
دوستان سلام من تقریبای هفته دیگه انتقال دارم ازتخمک اهدایی هستم دوجنین بیشترندارم خواستین واطلاعی دا ...

عزیز دلم اولا به خونه خودت خوش اومدی، انشالله تو این خونه به زودی برات جشن شادی به پا کنیم..... 

دوما تنها کاری که الان میتونی بکنی فقط داشتن انرژی +، تغذیه طبق طبع، خوردن آب زیاد، یه بند نخوابیدن بعد انتقال و هر از گاهی تو خونه دورزدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون، یعنی به نظرت ممکنه من طبعم‌رو‌اشتباه تشخیص داده باشم؟؟!!

بعید نیست..... 

میتونی مشورت کنی با دکتر طب سنتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای خوبم. براتون بگم که بلاخره حوصله کردم بعد از ۲ ماه از منفی شدن آزمایش بتام رفتم ...

بهترین کارو میکنی عزیزم..... 

انشالله بهترینم منتظرته..... 

راست میگی 😭😭گلوم درد گرفته مچم درد گرفته انقد امروز روز بدی رو گذروندم خیلی سختی کشیدم خدا کنه همی ...

دختر تو الان به نی نی تو شکمت داری چرا با این فکرها اذیتش میکنی ؟من سر بارداری اول بعد از ده روز عقب انداختن بتام ۲۷ بود بهم گفتن احتمالا باردار نیستی بعد از سه روز دوباره تکرار کردم شد ۱۲۰ تازه. بعضی ها کلا بتاشون دیر بالا میره این اصلا مهم نیست. برو از حالا جشن بگیر برای بتای بعدی من مطمئنم شما بارداری. 

نه.منم از آزمایشگاه جنین شناسی پرسیدم.گفتن اسپرمها خیلی بی کیفیت بودن. ضمنا اینم بگم شوهرم شب قبلش ...

احتمالا بی تاثیر نیست..... 

کاش یه کاری بکنن برا همچین افرادی که استرس نمونه دادن دارن..... 

از قبل براشون اسپرم فریز کنن اینطوری با خیال راحتی نمونه میدن چون میدونن نشه لااقل فریز دارن..... 

درسته ممکنه یه هزینه اضافی بشه که استفاده نکنن اما لااقل از همچین شرایط بدی جلوگیری میکنن..... 

یه روزی خیلی خوب بود ..الان ۹تاش بیشتر نمونده اونم معلوم نیست چی بشه

ماشالله نه تا جنین داری چرا ناراحتی ؟قطعا تا انتقال بعدی مشکل رو متوجه میشن و رفعش میکنن. برو خوشحال باش خواهر من یدونه جنین داشتم و همسرم هم میگفت اگه این نشد دیگه ادامه نمیدیم اما من ناامید نشدم. دلتو بسپار به خدا هر روز به خدا بگو توی مسیری قرارت بده که بهترین ها اونجاست. انشالله به زودی دلت سرشار از ارامش میشه❤️

سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها یه سوال داشتم.من سری قبل دکتر برام انتقال نداد و گفت برو پریود دومت بی ...

عزیزم والا نمیدونم علت تجویز دکترت چی بوده ولی مثلا من که جهش تو mthfr داشتم دکترم چند ماه قبل شروع سیکل بهم ب۶ و 12 و فولیک 5 داده..... 

دیدم بعصی دکترا به جاش بکمپلکسم تجویز میکنن..... 

خوب در مورد من لااقل میشه گفت به بحث خونرسانی کمک میکنه..... 

دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که الان که تو سیکل پانکچرم اندازه فولیکول هام با هم متناسب نیس مثلا ...

عزیزم ال دی نداشتی؟ 

سلام بچه ها شبتون بخیر.کسی هست همسرش زالو درمانی انجام داده باشه؟

لاله سرخ عزیزم تجربه شو داره و راضیم بود ولی تاکید داشت جای مطمئنی انجام بدین بازم بپرس بیاد کمکت میکنه..... 

@لاله_سرخ  

تو شیراز ۲۰تومنه..مرکزی که میرمم دیگه زیر دوازده نیاید باشه...اونم اگه انجام بدن خودشون

عزیزم احتمالا پی جی اس انجام بدن رو جنین هات.هزینه ش تو صارم که انقدر گرونه همه چیزش ؛ هرجنین ۶۰۰ تومنه..شما که جنین هات اماده س عزیزم.انقدر نمیشه که میگی .اون ۲۰ تومن هزینه کل فراینده پانکچر و انتقال و بررسی ژنتیکیشه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚