2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جونت عزیزم 😍 کی ازمایش داری گلم؟

شنبه ان شاءالله.

ولی شیطون داره هی انگولکم می کنه زودتر برم سراغش. امروز کلی با خودم دعوا کردم🙃

از اون طرفم هم علایم ندارم هی با خودم تکرار می کنم خدا حواسش بهم هست😊 جوجه هام بچه های خوبین که مامانشونو اذیت نمی کنن واسه همین علایم ندارم😜

واسه فريز چندتا جنين اين مقدار گرفتن؟

فک نکنم تعداد فرقی داشته باشه . این نرخشه. 

فک کنم یه کشو فریزر رو میذارن برات 😂😂😂 

مال من ۴ تا بود

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
احتمالا بی تاثیر نیست.....  کاش یه کاری بکنن برا همچین افرادی که استرس نمونه دادن دارن.....&nb ...

اتفاقا پزشکمون برا دوماه دارو داده به شوهرم و گفته دوماه بعد بره نمونه بده و قرار شده اسپرمای خوبشو فریز کنن برا آی وی اف

خدایا شکرت  
هاانا#   عزیزم بسته  پستی بدستم رسید ،خیلی خوش سلیقه ای 😘😘😘

عزیزم چه زمان خوبی هم به دستت رسیده   همین روزها باید تنش کنی😘🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شنبه ان شاءالله. ولی شیطون داره هی انگولکم می کنه زودتر برم سراغش. امروز کلی با خودم دعوا کردم ...

ای جان دلم 😍😍😍😍

همون شنبه برو عزیزم...دنبال علائم نباش دختر.علائم از ۶ هفته خودشو نشون میده...

ان شاء الله با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی شنبه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جان دلم 😍😍😍😍 همون شنبه برو عزیزم...دنبال علائم نباش دختر.علائم از ۶ هفته خودشو نشون میده... ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘

ان شاءالله😍 ان شاءالله شنبه دست پر میام تاپیک😍😍😊

عزیزم الان دیدم جواب آزمایشت اومده به امید خدا مثبتی

به امید خدا

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
هنوز آزمایش ندادین؟ امیدوارم مثبت باشه

بتا شد 39 .دوباره پس فردا باید برم از بدم عزیز برام دعا کن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم.مبارک باشه..نگران نباش انشاءلله بتات میره بالا خب جنینت هم سه روزه بوده دیرتر لانه گزینی کرده

راست میگی ایشالا همینه خیلی حالمو خوب کردید ایشالا خیر ببینید

عزیزم اگهسه روزه بودن هنوز فرصت داری دو روز دیگه تکرار کن انشالله همه چی خوبه

اره سه روزه بود .حالا نتیجش ببینم چی میشه.سعی میکنم به خودم مسلط باشم .خدا رو شکر با امیدی که دوستان دادن بهترم