2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
آره عزیزم آبان بودم.نه اتفاقا.. خانوم دکتر عملهاش همیشه اوله وقته... معطلی نداشتم.

خب خداروشکر😊به نی نی هات بگو برامون دعا کنن همه چی خوب پیش بره،جنینای خوب تشکیل شه😊امیدوارم شوهرمم بیوپسی لازم نشه

سلام خونوما خوبین . من ماه پیش خونریزی داشتم هماتوم ۷/۷م م داشتم استراحت مطلق بودم دوباره دیروز خونریزی کردم رفتم دکتر سونو دادم دکتر گفت جفتت پایین امکانش هست بره بالا؟؟؟؟؟ . الان ۱۱هفته و پنج روزه هستم . با میکرو باردار شدم منم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

آناجون من با مرکز تماس گرفتم گفتن سقطات طبیعی نیست و باید  بیای پیش مشاور ژنتیک...

مشاور ژنتیک چیکار میکنه؟؟آز های ایمنی و انعقادی رو مینویسه؟؟

احتمالش هست جنینام رو بخوان pgdکنن؟؟

یا مثلا بگن یکبار دیگع پانکچر شم؟؟

جواب ازمایشم مشکوک دراومد.شد 39.حالا باز باید دوروز دیگه صب کنم پدرم و دراورد این انتظار .کاش امروز ...

به امید خدا مثبته،،مامان شدی عزیزم مطمئن باش

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام آناجون من با مرکز تماس گرفتم گفتن سقطات طبیعی نیست و باید  بیای پیش مشاور ژنتیک... مشاور ...

عزیزم میشه بگی چندتا تخمک داشتی و چندتاش جنین شد؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
به امید خدا مثبته،،مامان شدی عزیزم مطمئن باش

😢😢😢😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مثبته دیگه دختر مبارکه. بتای خیلی ها ممکنه اولش پایین باشه احتمالا دیر لانه گزینی انجام شده از حالا ...

راست میگی 😭😭گلوم درد گرفته مچم درد گرفته انقد امروز روز بدی رو گذروندم خیلی سختی کشیدم خدا کنه همینی که میگی باشه نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم.دکترم هم میگه شاید دیر لانه گزینی شده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
پاشو خودتو جمع کن،مامان شدی دیگه،شاد باش به خودت روحیه بده

فدات شم من خدا کنه دل همه شاد بشه دل منم شاد بشه الهی امین