2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ممنون. منم تصمیم گرفتم امشب نزنم. فردا دوباره از دکتر بپرسم. اخه تو بروشورشم نوشته روزانه ۱ عدد

خواهش می کنم. آره عزیزم به همه یه دونه می دن. هپارین فرق داره دوزش با انوکسا. هپارین رو دو تا می زنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرا یه سوالــــی دارم گرچه تکراریه ولی برام مهمه بعد انتقال استراحت بودید مثلا از بیمارستان ...

والا ما مستقیم برگشتیم خونه..... 

با سرعت برمیگشتیم فکر کنم نهایت نیم ساعته خونه بودیم. 

اما همسرم با احتیاط برگشت یه ساعتی طول کشید..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من رفتم سونوی واژینال جنینم بازم رشد نکرده بود حتی یک روز قلب هم نداشت شما ها که مثه مور ...

عزیزم آز بده....بعد در همچین شرایطی دکتر تا هفته 11 12 زمان میده....

اره باور داشته باش خدا همه کاری میکنه.....چرا رشد نکنه ایشاله رشد میکنه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی  خوب کجا ای وی اف میکنه تو مطب ؟

نه عزیزم بیمارستان آبان عملاشو انجام میده..... 

ولی ویزیتاش تو مطبشه..... 

فقط با خودش طرفی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. من امروز آمنیو شدم. اصلا درد نداشت فقط خداکنه  مشکلی  نداشته باشه نی نیم. الت ...

عزیزم.....انشاله اون فرشته ای که خدا داده سالم سالمه....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همه اونایی که مامان شدن و یا منتظرن من مدتهاست خواننده خاموش این تاپیک هستم امروز روز ۱۳بع ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

استارتر من شوهرم مشکل اختللال حرکت مژکهارو دارهpcd.با حرکت صفر و مورفولوژی یک.رفتم برا آی وی اف.به ز ...

عزیزم در مورد کیفیت تخمک چی گفتن؟ 

شاید تخمکا مشکل داشتن یا اسپرم‌هایی که انتخاب شدن از نظر باطنی مشکل داشتن..... 

عزیزم من انجام دادم. بیمارستان پیامبران  ۱۸ آذر خون دادم ۲۰ آذر تزریق کردن ب رحمم ک خیلی درد د ...

اووف منم قصد دارم.انجام بدم ولی فک کردم درد نداره  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون شما تو‌دوره ای که برا اصلاح طبعت گرمی خوردی و سردیجات رو‌ترک‌کردی جوش نمی زدی؟ من هم صورتم ه ...

نه عزیزم حتی یه جوشم نزدم.... 

منم همش سردم میشه پاهام ورحمم یخ میزنه مطمینم باردارنیست وخیلی خیلی دلم گرفته

عزیزم.والا بی بی چک ک اعتباری بهش نیست..حالا درسته بی بی منفی شده. اما شما درهر صورت باید ازمایشتو بدی به وقتش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم ❤ شما تهران هستید ؟ اگر هستین همسرتون کجا انجام داد به من گفتن محب کوثر یا آرژانتین

خواهش میکنم😘😘

والا ما مرکز ابن سینا دادیم چون کلا پرونده ش اونجاست

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم ذخیرت اونقدرام کم نیست.....  با ذخیره زیر یه دهم هم مامان میشن....  مهم داشتن سیکل ...

خب الان ذخیرم از پارسال اینقدره، تازه قبل ترش خیلی بهتر بود، پس چرا تو این ۴سال بعد سقطم باردار نشدم😭چقد لترو خوردم، چقد امپول زدم، راهای طب سنتی، الان ب این نتیجه رسیدم خدا واسم نمیخات یا فعلا نمیخات وگرنه من خیلی تلاش کردم، بعدم دیگه وقتی ندارم هم سنمم داره میره بالا هم دخترم دیونه بچن، هی سال ب سال بزرگتر میشه و من نگران از اینکه دیگه نتونم واسش هم خونی بیارم😢خیلی غصه دخترمو میخورم،لیشتر نگران اونم

منتظر معجزه ام😍