2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
ممنون عزیزم از کمکت ان شاالله که خدا برات جبران کنه😘 من بعد از ک و ر ت ا ژ پریودم عادی بود ولی ۸ما ...

منم ازبعداز هیسترو مشکل ضخامت پیدا کردم،خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم چون یکی دونفر دیگه از خانمای این تاپیکم همین مشکلو داشتن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيز دلم ، بله خانمي خيلي بهترم ديگه لكه دارم ولي امروز كه همسرم جواب سونو رو برده بود پيش دكتر ...

خداروشکر که خونریزیت بهتره،ان شاء الله کامل قطع میشه،واقعا بابچه کوچیک استراحت سخته ولی شکرخداکه کمک داری ،الهی حضرت فاطمه خودش کمکت کنه وهمه چی خوب پیش بره

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
@دریا_دل3236     بهار جون الان سلکسان با آنوکسان فرق داره؟؟؟ یا با هپارین؟؟ دکتر برا م ...

عزیزم اول سوال منو جواب بده که سوالت رو جواب بدم خخخخ

دکتر چرا بهت گفت سرکلاژ کن ؟؟

برا سوالت خانم دکتر انکسوپارین رو. قبول نداشت وگفت پدیکسان قویتره ..سلکسان سخت گیر میاد 

شما دارو گرفتی واسه انتقال؟؟ من فردا باید برم مطب ، خیلی دوست داشتم خود دکتر چوبساز واسم انتقال بده ...

منم شاید فردا مطبش یکسری بزنم ببینم میتونیم ادرس ایمیلی چیزی بگیرم ازش اقلا باهاش مشورت کنم

تهرانی نژاد که افتضاحه سر تخمک کشی من گند زد واقعا

نه من دارو نگرفتم ولی از مسول مامایی پرسیدم سیکل انتقال چند روزه؟ گفتم اگه پریودات منظمه ۱۴ روز و اگه نامنظمه ۴۰ روز

امروز فهمیدم نصر پریود اول روز ۲۱ ام دیفرلین میده تزریق کنیم پریود بعدی سیکلو شروع میکنه عملا نصرم واسه اینماه از دست دادم

از اونطرف جواب آز ایمنیمو گفتن ۱۷ بهمن میدن و من دهم پریود میشم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم ضخامتم کم شده متاسفانه ، پیاده روی و ورزش هم خوبه که من مدتیه خیلی کسل شدم و تنبل ، حتما عرقیات ...

عزیزم خییییلی خیییلی لطف کردی 😘😘 دعا می کنم خدا به زودی زود یه دوقلوی دختر وپسرسالم وصالح بهت هدیه بده 🤗🤗

من امروز ۶دوره هستم ودکترم ۷روزمونده به پری بعدی گفته برم برای خراش الان می تونم بومادران ورازیانه استفاده کنم توی یه استکان نصف نصف بریزم وبخورم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دکتر فقط فولیک اسید بهم داد. ولی من خودم مولتی ویتامین میخوردم ویتامین ای و امگا سه و هفته ای یدونه ...

ببخش عزیزم منم طبعم سرده موندم بعدانتقال چیکارکنم ممنون میشم زودترجوابم بدی راستی یکی ازدوستان میخواست عکس بزاره تاازروی اون طبعموبشناسم پیدانمیکنم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
منم ضخامتم کم شده متاسفانه ، پیاده روی و ورزش هم خوبه که من مدتیه خیلی کسل شدم و تنبل ، حتما عرقیات ...

تبسم جان عکس کو؟؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

خدایا شکرت.مبارکه عزیزم.خیلی خوشحال شدم انشالله قسمت همه دوستان.انشالله بارداری شیرین وراحتی داشته باشی وسالم بغلش بگیری

مامان سبحان ختم بسم الله چطوریه عزیز جان ب من میگین؟

مامان سبحان جان کامل توضیح دادند فقط روز آخرش میفته پنج شنبه ،یه بسته خرما بگیر واون روز پخش کن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

خداروشکر مبارکه انشالله قلبشون۱۲۰سال بتپه برات.ازبارداریت لذت ببروبسپاربه خدا.انشالله به سلامتی بغلشون میگیری

چقد گرون شده،پارسال من ۱۵۰ خریدم ،اول زنگ بزن ببین داره ،دیگه چه مکملی میخوری  

گفت دارم.

پودر اینفولیک 

(کپسول selen plus) هر دوتامون روزی یه دونه بخوریم(این جدید بود)چیز خاصی هم نداره ویتامین C,A,E,زینک و سلنیوم 

مولتی ویتامین و ابووست هم دارم میخورم

گفت من خیلی به مکمل ها اعتقادی ندارم چون باعث میشن ویتامین ها و املاح بدن خیلی تغییر کنن(منظور زیاد بشن) بعد باید کلی ازمایش و ... انجام بدیم برگردی به روال عادی

باید حساب شده مکمل خورد

چون تو خیلی ها تکرار ویتامین وجود داره

مثل ویتامین E خوب زیاد بشه خوب نیست و دفع هم نمیشه

بنابراین من فقط یک دورهdhea  و۲ بار در روز پودر اینفولیک و مولتی ویتامین و سلین پلاس رو تجویز میکنم چیز دیگه ایی نخور

اما من حدود ۲۰ تا دونه ابووست دارم و میخورمشون😁

ابووست انتی اکسیدان بیشترین چیزی هست که داره و برای بازسازی و جوانسازی خیلی کمک میکنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها من ۵ شنبه پانکچر شدم. یه کم لکه بینی داشتم خیلی کم . ولی از عصری لکه بینیم بیشتر شده و مثل روز اول پریودمه. ترشحات کاملا  خونی. تخمدان راستمم خیلی کم درد میکنه. 

ممکنه پریود شده باشم؟ 

شماها کی پریود شدین؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین