2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046770 بازدید | 684548 پست
خدار و شکر انشاءلله که قلبشون 120 سال برات بتپه ❤❤ عزیزم نگران اختلاف بینشون نباش جوجه های منم یه هف ...

ممنووووووونم عزیز دلم🍀☘❤

آره دکتر خیلی خیلی تاکید کرد،توکل بر خدا☘

عزیزم ان شاءالله توام بسلامتی فارغ شی😙😇

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم  خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم انشاءلله نی نی های نازت صحیح و سالم و ...

ممنونم خواهری😍❤

ان شاءالله روزی خودت☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزدلم...انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی دفعه قبل که بتات افت کرده بود واقعا نمیدونستم چ ...

عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم☘😘🤗 ممنونم از لطف بی نهایتت😙

ان شاءالله بزودی زود یه بارداری راحت نصیب خودت میشه فدات شم❤🍃🍀

ای جااااااان 😍😍به سلامت بغلشون بگیری🤗🤗 منم دوقلو دوست❤❤

قررربونت برم مهربون😚

ان شاءالله روزی خودت🍀

خدا رو شكر كه خوبي عزيزم ، واقعا همينطوره تحقق خواسته هاي ما براي خدا واقعا هيچ كاري نداره فقط بايد ...

مامان سبحان ختم بسم الله چطوریه عزیز جان ب من میگین؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکه عزیزم، خیلی خوشحالم برات، از اون انرژی مثبتات لطفا برای ما هم‌بفرست، خیلی دعا کن، خدا دردونه ...

عزززززیزم☘🍀❤

شک نکن خیلی زود نصیب خودت میشه فدات شم😙

ان شاءالله خیلی زود شادیت رو میبینم🤗

روغن سیاهدانه رو چه زمانی وچه جوری روی شکم ورحم می مالیدید؟

منم ضخامتم کم شده متاسفانه ، پیاده روی و ورزش هم خوبه که من مدتیه خیلی کسل شدم و تنبل ، حتما عرقیات بومادران و رازیانه رو استفاده کن خیلی خوبه ، من شبها یه پارچه رو با اتو گرم میکردم میزاشتم روی شکم و رحمم بعد روغن میزنم چنددقیقه میمالیدم و یک قطره هم بریز توی ناف بازم پارچه گرم بزار که جذب شه، بهتره تا صبح شال ببندی که من نمیتونم کلافه میشم ، دیگه بعداز پانکچرم چون تخمدونام خیلی بزرگ شدن و هایپر شدن ترسیدم استفاده کنم ، انشااله ننیجه بگیری گلم الان یه عکس میفرستم با توجه به اون ببین مزاجت چیه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها این قضیه ماه گرفتگی چیه؟؟؟

واقعا نباید به جایی دست زد؟؟

من الان دنبالشم😁😃😂😉

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون من خودم هم شوك شدم ، از اول بارداري خدا رو شكر من هيچ مشكلي نداش ...

سلام عزیزم،امروز چطوری؟خونریزیت قطع شد؟مامانبزرگا اینجور موقعها نشاسته حل شده تو آبو پیشنهاد میدن اگه دوست داری امتحان کن ،ان شاء الله همه چی خوب پیش میره.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
منم ب لطف خدا. تو سیکل انتقالم.

ان شاالله که بهترینها در انتظارته عزیزم ، فقط یادت باشه شاد باش و توکلت بخدا باشه ، هر چی خودش بخواد همونه😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مامان سبحان ختم بسم الله چطوریه عزیز جان ب من میگین؟

عزيزم از يكشنبه شروع ميشه حالا فرقي نميكنه چه يكشنبه اي و تا ٤٠ روز ادامه داره روز اول ١٠٠ تا بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله الرحمن الرحيم و همين طور روز دوم ٢٠٠ تا و تا ٤٠ روز كه ميشه ٤٠٠٠ تا . حاجت روا باشي عزيزم .

عزيزم از يكشنبه شروع ميشه حالا فرقي نميكنه چه يكشنبه اي و تا ٤٠ روز ادامه داره روز اول ١٠٠ تا بسم ال ...

ممنون گلم .لطف کردی   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم،امروز چطوری؟خونریزیت قطع شد؟مامانبزرگا اینجور موقعها نشاسته حل شده تو آبو پیشنهاد میدن اگ ...

سلام عزيز دلم ، بله خانمي خيلي بهترم ديگه لكه دارم ولي امروز كه همسرم جواب سونو رو برده بود پيش دكترم گفته بايد تقريبا استراحت مطلق باشم و هر هفته يك آمپول پرولوتون بزنم و شبي يك شياف پروژسترون . با بچه كوچيك استراحت مطلق خيلي سخته هر چه قدرم آدم كمك داشته باشه ، محتاج دعاهاتون هستم .

عزيزم من هم نشاسته در آب رو شنيدم حالا اگر بهتر نشدم امتحانش ميكنم حتما .

@دریا_دل3236    

بهار جون الان سلکسان با آنوکسان فرق داره؟؟؟

یا با هپارین؟؟

دکتر برا من سلکسان نوشت اما اصلا همسرم پیدا نکرده... بزور ۹تا پیدا کرده..

دیشب دکتر گفت یا سلکسان یا چی بزن... من فک کردم اسم اون چیرم نوشته تو دفترچه اما نبود😁😄

خلاصه اینکه الان اون چی چیه نمیدونم🙈😃😃🤗

باید زنگ بزنم بگم سلکسان نیست یه چی دیگه بگو😃😂

ببخشید چی تو چی شد🐤🐣🐥❤