2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
عزیزم.خیلی خوبه ک بیخیالی و بهش فک.نمیکنی انشاءلله ایندفعه مامان شدی

ممنونم عزیز دلم ،شما در چه حالی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
والا من مشکلی که با این مرکز داشتم این بود که اصلا دارو به ما ندادن مستقیم رفتن سراغ تخمک گیری و فری ...

دقیقا مثل ما  همه جا همین جورِ من شهرستانم 

شوهرم ۴۰۰ همین دارو رو گرفت 

بعدگقتن نمیخواد بخوره نیاز نیست چون وقت نبود 

۱۵ تا تخمک فقط ۶ تاش جنین شد 

به خاطر حال بدم هم الان سه بار بیمارستان رفتم انتقالم که عقب افتاد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوست عزیز. بهترین ها رو برات ارزو دارم

خیلی براات خوشحالم آزی جون همسرمنم مورفوش دودرصده دکتر زنان بهم میگفت تلاشت رو بکن بودن کسایی که بایک درصدهم بارداربشن منم یه مدت باامید گرفتن از این حرف تلاش کردم اماقلبا میدونستم که فقط بامعجزه ونظرخاص خدا این اتفاق میافته دیگه این آخرا امیدی به این اتفاق نداشتم ولی الان واقعا ایمان پیداکردم به اینکه واقعا نظرلطف خدا این معجزه رو محقق میکنه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
به سوال دیگه؟ من میگرن تو دوره پری میگیرم.  چه دارویی بخورم ؟،آخر تو سیکل پانکچرم. .البته هنوز ...

با روغن بنفشه پایه زیتون  . عطاری بری دارن . پیشونیت رو ماساژ بده بعد موقع خواب پیشونین رو یه روسری بزار 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خواهر گلم حسی که داری با تمام وجودم میفهمم لحظه لحظه اش سخته از خدا میخوام دلت شاد بشه خبرای خوش ازت ...

ممنون دوست خوبم........امیدوارم دل تو و تمام خواهرای گل اینجام با مثبت شدن بارداریشون شاد شاد بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خب پس خوبه اینطوری باشه،من شاید چند روز بعدش یه مسافت ۴ ساعته با اتوبوس مجبور شم برم واسه این پرسیدم ...

اونو همونجا سوال کن که بعدش استرس نگیری

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من بعداز کورتاژم کلا دو روز پریود میشدم اونم خیلی تیره و کم ، اول اینکه یه دوره مسهل مزاج که من صفرا ...

ممنون عزیزم از کمکت ان شاالله که خدا برات جبران کنه😘

من بعد از ک و ر ت ا ژ پریودم عادی بود ولی ۸ماه بعدش عمل هیسترو داشتم وبعداز اون پریودهام دوروزه شده ولی تیره نیست عکس رنگی انداختم دکترم گفت خوبه فقط به خاطر عمل ضخامت رحم کم شده  خیلی دوست دارم پریودهام مثل قبل بشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من بعداز کورتاژم کلا دو روز پریود میشدم اونم خیلی تیره و کم ، اول اینکه یه دوره مسهل مزاج که من صفرا ...

روغن سیاهدانه رو چه زمانی وچه جوری روی شکم ورحم می مالیدید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خیلی براات خوشحالم آزی جون همسرمنم مورفوش دودرصده دکتر زنان بهم میگفت تلاشت رو بکن بودن کسایی که بای ...

هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو. فقط اگه از ته قلبت به اعتقاد پیدا کنی خدا خودش معجزه اش رو بهت نشون میده. دلتو بسپار به خدا و از الان خودت و مامان بدون عزیزم

ممنونم عزیز دلم ،شما در چه حالی؟

منم ب لطف خدا. تو سیکل انتقالم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون دوست خوبم........امیدوارم دل تو و تمام خواهرای گل اینجام با مثبت شدن بارداریشون شاد شاد بشه

مریم جان یه زیارتگاهی تو اهواز هست من تا حالا نرفتم یکی از دوستام گفت خیلی جواب میده الان دوباره براش نذر کردم جواب گرفتم   برات نذر میکنم انشالله که با بتای مثبت بیایی و خوشحالمون کنی. 

مریم جان یه زیارتگاهی تو اهواز هست من تا حالا نرفتم یکی از دوستام گفت خیلی جواب میده الان دوبار ...

تبریک میگم.برمن هم دعاکن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.