2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
عزیزم مبارکه ایشالا ک بتات هم ی عدد خوشگله ک دیگه حسابی شادیت دوبرابر بشه  خیلی خوشحال شدم برا ...

بهار جونم سلام🍀

عزیزم تو سلکسان میزنی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بهار جونم سلام🍀 عزیزم تو سلکسان میزنی؟؟؟

سلام عزیز دلم صبحت بخیر😘

بله انوکسان میزنم ک دیگه واقعا این آخری ها داره اذیتم میکنه شکمم سفت شده😏 ،رون پا هم میترسم بزنم

خدا کنه بعد زایمان دیگه نداشته باشم🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید من از دیشب تا حالا اینجا رو پر از پست های خودم کردم. واقعا شرمنده ام ولی به خدا به شما ...

عزیزم.تا باشه از این.پستهای دل انگیز...انشالله خدا برات بهترینها درنظر کرفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم. منم قبلا یه بار دیگه به خاطر کیست سیکلم کنسل شده بود. برای ضخامت هر روز پیاده روی میکرد ...

من دوبار بخاطر کیست کنسل شدم و دوبارم بخاطر کم بودن ضخامت کنسل شدم . اینماهم ک کنسل شد روز یازدهم هیسترو شدم و ی سپتوم داشتم و روز هفدهم ن ز د ی ک ی داشتم . خدا ک معجزه بشه ای خدااا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من موروفولوژی همسرم پایین بود خودم مشکلی نداشتم. ضخامت اندوم ۸ بود و به فولیکول ۱۸ داشتم که دکتر گفت ...

من ضخامتم ۴ بودش و کم بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها ببخشید من از دیشب تا حالا اینجا رو پر از پست های خودم کردم. واقعا شرمنده ام ولی به خدا به شما ...

آزی ای ناقلا جواب آزمایشتو گرفتی اول داری ب همسرت میگی بعد ب ما🤗😉

مامان جون بیا ب ما هم خبر بده ،من روی تخت ی چشم باز ی چشم بسته منتظر خبر خوش شما هستم😂😍🙏

بعد از دوبار میکرو منفی این ماه به اصرار خودم میخواستم با سیکل نچرال انتقال بدم که دو روز بعد از تزر ...

آزی خیییییییلییییییییییی خوشحال شدم باور کن خیلیییب

دیشب ساعت 9.5 رفتم تو تخت... شب بخیر به پسرم و شوهرم گفتم دهنشون باز مونده بود چرا الان!!!پس فوتبال چی

اما من رفته بودم دستشویی و نشانه های پریودی دیدم دقیق مثل ماه های قبل خیلی خیلی دلشکسته رفتم بخوابم...با چشم پر اشک هیچ کس نفهمید جز خود خدا.

صب رفتم ورزش الان تازه اومدم سراغ گوشی.....

اولین پست بیبی چک تو بود که دیدم خیلی ذوق کردم باز گریم گرفت.... ایشاله حس شادیت همیشگی باشه....برام دعا کن

برای مامانی اینجا 

بعد الان پاشو برو از بده چرا فردا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@دریا_دل3236   بهار جون چه برندی میزنی؟؟

روزی یکی؟؟

ساعتشو میشه بگی.. شنیدم درد داره😟

رپلای نشد پستت😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@دریا_دل3236   بهار جون چه برندی میزنی؟؟ روزی یکی؟؟ ساعتشو میشه بگی.. شنیدم درد داره😟 رپلا ...

انوکسان البرز دارو ،روزی ی دونه شبا میزنم ساعت مشخصی نداره، درد ک نداره اصلا ،ولی الان دیگه شکمم سفت شده ی کم در حد ۱ ثانیه میسوزه و ی وقتایی هم خون میاد در حد دو قطره

@دریا_دل3236   بهار جون چه برندی میزنی؟؟ روزی یکی؟؟ ساعتشو میشه بگی.. شنیدم درد داره😟 رپلا ...

مرجان جون من برو سونو فردا میبینی حال و روحیه من خرابتره اصلا سراغ گوشی نمیاما.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرجان جون من برو سونو فردا میبینی حال و روحیه من خرابتره اصلا سراغ گوشی نمیاما.....

دیشب رفتم😎

آزی خیییییییلییییییییییی خوشحال شدم باور کن خیلیییب دیشب ساعت 9.5 رفتم تو تخت... شب بخیر به پسرم ...

عزیبیزم.مریم.جوون.یعنی پریود شدی مگه نگفتی 5بهمن موعدت هس گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

elhamiiiiiii# خواهر خوبم تو خوبی چکار کردی؟از دیروز ظهر کلا سر زبونمی خیلی تو فکرمی

سارا1369# پری خانم تشریف اورد؟