2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم. برای ازاد سازی تخمک تو سیکل نچرال میزنن

روزای چندم بعد از اچ سی جی اقدام داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آزي جون ضخامت رحم و سايز فوليكول چند بود كه وقت آمپول شد؟ ميدوني ميخوام يه بار سر خود امپول بزنم برا ...

من موروفولوژی همسرم پایین بود خودم مشکلی نداشتم. ضخامت اندوم ۸ بود و به فولیکول ۱۸ داشتم که دکتر گفت همون روز دوتا امپول رو با هم عضلانی بزنم. 

وااای آزی جوون مبارکه..خدایا شکرت..ببین خدا براتومعجزه تو راه داشت ک سیکلت کنسل شد حتما آز بده وخبرش ...

اره به خدا همش میگم کار خدا بود کهدکترم اون روز نباشه و دکتر بعدی بیاد و سیکل رو کنسل کنه. اخه مامای اونجا میگفت میتونم به دکتر خودت زنگ بزنم احتمالا اون موافق انتقال باشه اما من انگار دیگه بهشون اعتماد نداشتم و گفتم نمیخوام اینجا ادامه بدم. 

مبارکه گلم . برا منم دعا کن این سیکلم نچرال بود ک بخاطر ضخامت کم کنسل شد و بعدش هیسترو شدم . شما تو ...

ممنون عزیزم. منم قبلا یه بار دیگه به خاطر کیست سیکلم کنسل شده بود. برای ضخامت هر روز پیاده روی میکردم و لوبیا سبز و گوجه میخوردم به اضافه فولیک اسید،امگا سه و ویتامین ای. انشالله شما هم به شکل معجزه واری باردار میشه نگران نباش. من یکشنبه امپول زدم سه شنبه سونو رفتم و سیکلم کنسل شد چهارشنبه ن ز د ی ک ی داشتم  فقط همین یکبار. 

بچه ها ببخشید من از دیشب تا حالا اینجا رو پر از پست های خودم کردم. واقعا شرمنده ام ولی به خدا به شما دوستام کسی رو  ندارم که شادیم رو باهاش قسمت کنم هیچ کس از اوضاع ما و کارهایی که کردیم خبر نداره. خدا کنه ج آزمایشم مثبت بشه و شرمنده محبتی که بهم داشتید نشم. 

اعتماد کن عزیزم، هر دو تخمدانو دیده ان شاالله😂 خدا رو شکر کیست نداری پس پریود شدی شروع میکنی انتقال ...

یاسی جان احساس میکنم کیست دارم.تخمدانام درد میکنه و بزرگه..حالا پریود شدم میرم ببینم چی میگن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها ببخشید من از دیشب تا حالا اینجا رو پر از پست های خودم کردم. واقعا شرمنده ام ولی به خدا به شما ...

ای جانم 😍😍😍 خداروهزار مرتبه شکر

خیلی خوشحال شدم برات 

التماس دعا ❤❤

سارا راستی هنوز پور مطرود خودش سونو میکنه؟ چون گفت گردن درد دارم

نمیدونم..نپرسیدم...دیروز که خیلی ریلکس بود

راستی امروز سونو داری؟😍😍 به سلامتی عزیزم 

من موروفولوژی همسرم پایین بود خودم مشکلی نداشتم. ضخامت اندوم ۸ بود و به فولیکول ۱۸ داشتم که دکتر گفت ...

وای چقد عجیب با ضخامت ۸ سیکلت کنسل شده😲 و البته خدا رو شکر که کنسل شد😍😍😍😍

یادمه اون روزی که ناراحت بودم بسته های جنینم نصف اون چیزی شد که فکر می کردم گفتی پس من چی که فقط یه دونه جنین دارم فقط خدا باید بخواد!

الانم خدا جواب باور و ایمانتو بهت داده😍😍😍😍 خیلی برات خوشحالم😍😍😍😍😭😭😭😭😭 گریه ام گرفته 

واي آزي جون نميدوني چه قدر با ديدن بيبي چكت خوشحال شدم ، من خودم امروز بعد از ظهر خونريزي خيلي شديدي ...

آخی عزیزم چقدر شوک شدم گفتی خونریزی داشتی 

الان بهتری قطع شد خونریزیت؟ خداروشکر ک حال نینیمون خوبه😍

عزیزم دخترت شیر خودتو میخوره؟