2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۶ سیکلم زدم. 

آزي جون ضخامت رحم و سايز فوليكول چند بود كه وقت آمپول شد؟ ميدوني ميخوام يه بار سر خود امپول بزنم برا همون ميپرسم،، شما برا چي ميكرو كرده بودي؟

...
نفسي جون دكترتون كيه؟ يعني لترو ميدن بعد امپول ازادسازي (اِچ سي جي) ميدن؟؟ بعد انتقال ميدن؟

عزیزم من شیرازم..دقیق نمدونم چکار میکنن اره فک کنم بعد امپول بدنِ.حالا روال کار هر چ بود بهت میگم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
داروها که می تونه تاثیر گذار باشه ولی نگران نباش تا مرحله انتقال حداقل دوبار سونو داری. سونوی اول که ...

مرسی گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خداروشکر پس نگران چی هستی،ان شاء الله همه چی عالی پیش میره،منم این ماه انتقال دارم اماتازه سوم پریود ...

ممنون عزیزم..انشالله ک خودتم موفق باشی و یکی از مامانای این ماه باشی

مرسی دوستم. دعا کن آزم هم مثبت باشه

آزی جون خیلی خیلی تبریک میگم مهربون☘🍀

نوش جونت.گوارای وجودت😊❤🐤🐥

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یا خداااااا بچه ها بیاییین این چیه!!!!؟یعنی معجزه شده؟

وااای آزی جوون مبارکه..خدایا شکرت..ببین خدا براتومعجزه تو راه داشت ک سیکلت کنسل شد حتما آز بده وخبرشو بهمون بده گلم

ای جانم عزیزمممم مبارکت باشه ان شاالله😍😍😍😍😍😍

رها جوون در چ حالی روز چندی گلم

مرسی دوستم. دعا کن آزم هم مثبت باشه

عزیزم مبارک باشه ایشالله بسلامت دوران بارداریتو طی کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

@تورک_آنا    

دیروز که شوهرم رفت سونو واریکوسل گرید 1 و یه طرف دیگش هم 1 رو به 2 داره 

منم دیشب تا دیروقت مطب طرازی بودم

ازمایشامو نگاه کرد گفت احتمال زیاد غلظت خون دارم که بهش گفت خواهرم جهش خون ژنتیک داشته گفت احتمالا ارثی توام داشته باشی که برام ازمایشای مربوط بهش نوشت برم نیلو انجام بدم

پرولاکتینمم دوباره باید بدم چک بشه گفت پایین بوده ولی میخوایم خیالمون راحت بشه 

ازمایش شوهرمو دید گفت اگر قرار به عمل باشه ترجیح میدم دکتر جنتی عمل کنه شوهرتو که حداقل بعد عمل جواب بگیرین نه اینکه بدتر بشه

گفتم فعلا نمیره شوهرم گفت تا عید نره بعدش بره بهتره ولی حتما پیش جنتی ویزیت بشه براش فمبیون 1 نوشت روزی 4 تا قرص باید بخوره گفت خیلی موثره برای شکل و تحرک اسپرم

واسه خودمم 100تا گلوکوفاژ روزی دوتا 

معاینمم کرد گفت زخمت خوب شده احتیاج به دارو نیست 

فعلا که ازمایش بدم ببینم چیکار  باید بکنم خواهرم میگه اگه مثل اون باشم باید سلکسان بزنم آره ؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
تو رو خدا بیایین بگین شما هم میبینید دستام داره میلرزه نمیتونم تایپ کنم

مبارکه گلم . برا منم دعا کن این سیکلم نچرال بود ک بخاطر ضخامت کم کنسل شد و بعدش هیسترو شدم . شما تو این ماه چ روزایی اقدام داشتین ؟ این ماه دارو ب فولیکول هم خوردین ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود