2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم میشه بگی دکترت کی بوده؟و کجا میکرو کردی

عزیزم دکتر طرازی.مطبشون میرم.بیمارستان آبانم پانکچر شدم و  انتقال دادم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای جونممممممممم تیکرشو.خدایا شکرت الهی مبارکت باشه خواهری انشالله دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری .چقد ...

قربونت برم عزززززززیزم☘🍀🍃❤

فدای مهربونیت😙😙

ان شاءالله روزی خودت مهربون☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم. 

مبارکهههههههههههه عزیزمممم😍😍😍😍😍😍🍀🍀☘️🌹🥰😘 شک نکن ۱۰۰درصد مثبته ❤️از صمیم قلبم تبریک میگم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم  مثبته، هزار هزار بار مبارکت باشه، برای ماها هم دعا کن، این ماه برای چی سیکلت کنسل شد؟!&nbs ...

ممنون عزیزم. برای همه دعا کردم به خدا. گفتم خدایا اگه من واقعا باردارم ملتمسانه ازت میخوام تمام دوستامو که توی این مسیرن به ارزوشون برسونی و این حس قشنگو بهشون هدیه بدی. گفتم خدایا بزار هممون غرق لذت بشیم و تو هم از اون بالا از شادی ما لذت ببر. 

گلم  مثبته، هزار هزار بار مبارکت باشه، برای ماها هم دعا کن، این ماه برای چی سیکلت کنسل شد؟!&nbs ...

بعد از دوبار میکرو منفی این ماه به اصرار خودم میخواستم با سیکل نچرال انتقال بدم که دو روز بعد از تزریق هاش سی جی دکتر گفت وضعیت اندومترت خوب نیست و به اصطلاح اکوژن شده و باید سیکل رو کنسل کنیم. منم تصمیم داشتم اینبار که پری میشم یدونه جنینی که برام مونده رو انتقال بدم یه مرکز دیگه و از اونجا اقدام کنم. دیدم از روز پنجشنبه لکه بینی خیلی خفیف دارم که تا حالا هیچوقت تجربه اش رو نداشتم   همسرم گفت برو بی بی چک بخر ولی راستش هیچ امیدی نداشتم تو این مدت هم کلی پیاده روی داشتم اصلا فکرشو نمیکردم باردار باشم حتی سه شب پیش از شدت درد پری یه شیاف دیکلوفناک استفاده کردم   دیشب دیگه دل رو زدم به دریا و دوتا بی بی خریدم به فاصله یکساعت هر دو رو گذاشتم که هر دو مثبت شدن هنوز همسرم رو از نزدیک ندیدم وقتی بهش زنگ زدم گفت دیدی گفتم هرچیزی به موقع خودش و به جای خودش انجام میشه و اینقدر عجله نکن. به خدا هنوز باورم نمیشه از استرس صدبار تا حالا از خواب بیدار شدم چشمم به اسمونه که هوا روشن بشه و برم ازمایشگاه. خیلی محتاج دعاتونم. 

بعد از دوبار میکرو منفی این ماه به اصرار خودم میخواستم با سیکل نچرال انتقال بدم که دو روز بعد از تزر ...

خييييلييي مباركه، گواراي وجوود نوووششش جووونننن

التماس دعا، نميدوني وقتي ليگامان چپ رو برام از همسرت پرسيدي و گفتي كه با ضربه آسيب نميبينه اونشب آروم خوابيدم و نميدوني چه قدر و چه جوري از تَح دل برات دعا كردم، خيلي ازت التماس دعا دارم دوست خوبم🍀🌹🌷

...
خييييلييي مباركه، گواراي وجوود نوووششش جووونننن التماس دعا، نميدوني وقتي ليگامان چپ رو برام از همسر ...

عزیزم❤️❤️❤️مرسی از لطفت منم این حال رو مدیون دعاهای دوستانی خوبی مثل شما هستم. 

مرسی دوستم. دعا کن آزم هم مثبت باشه

خیلی خیلیییی مبارکه آزی جوننننن چه صبح دل انگیزی شد بااین خبر خوببببب بدو برو آز بده لذتمونو کامل کنننن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان