2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دوستای گلم ی سوال دارم هرکی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم..امروز روز 6پری هستم وسیکل انتقال.دو روزب ...

داروها که می تونه تاثیر گذار باشه ولی نگران نباش تا مرحله انتقال حداقل دوبار سونو داری. سونوی اول که بری اگه رفع نشده باشه و نیاز باشه دکتر بهت دارو میده ولی کلا فکر نکنم مشکل خاصی باشه😊

بچه هاااااا تروخدا بیاین من دارم دیونه میشم یه سوال دارم 

کسی بود تا روز آخر بیبی چکش منفی شده باشه بعد روز آزمایش مثبت شه

من لکه بینی خفیف هم دارم 

میشه خواهش کنم جواب دید 

ممنون از همتون

التماس دعا

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر،ممنون،وقتی بدون سونو انتقال میدن دیگه ربطی به مثانه خالی و پر هم نداره ن؟بعد از انتقال د ...

عزيزم من مثانه ام نيمه پر بود ولي نه ربطي نداره . من استراديول داشتم و آمپول پروژسترون و آسپرين و چون يك سقط داشتم دفعه اول كه انتقال دادم سري دوم انتقالم بهم گفتن آزمايشم كه مثبت شد آمپول انوكسان هم تزريق كنم .

وای منم دوهفته دیگ رویان تخمک کشی دارم شما فرقز انتقال دادی یا فرش عزیزم

شما اولین باره پانکچر داری؟بهتون مکملی چیزی ام دادن یا ن؟

منم رویانم اما بهم مکمل هیچی ندادن میخوام بدونم مکمل میدن اصلا نمیدن به من ک ندادن 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه هاااااا تروخدا بیاین من دارم دیونه میشم یه سوال دارم  کسی بود تا روز آخر بیبی چکش منفی شده ...

به خودت اینقد استرس وارد نکن! فردا میری از انشاءالله مثبته جواب

من از انا جون شنیدم که بودن از بچه ها که بی بی منفی نشون می داده ولی از مثبت شه

سعی کن فقط مثبت فکر کنی ان شاءالله جوابتم مثبت میشه😍

عزيزم من مثانه ام نيمه پر بود ولي نه ربطي نداره . من استراديول داشتم و آمپول پروژسترون و آسپرين و چو ...

به شما قبلش مکمل داده بودن یا ن؟

به من مکمل ندادن اصلا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
روز دوم سونو شدم ضخامت رو نگفتن فقط گفت رحمت خوبه انتقال میدیم

خداروشکر پس نگران چی هستی،ان شاء الله همه چی عالی پیش میره،منم این ماه انتقال دارم اماتازه سوم پریودم هستم،من چون ازشهرستان قراره بیام تهران پزشکم گفت روز دهم بیابراسونو .

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
یا خداااااا بچه ها بیاییین این چیه!!!!؟یعنی معجزه شده؟

مبارك باشه آزى جون🌸🌸حكمت خدا رو مى بينى كه سيكل نچرالت كنسل شد جوابش اين بود كه برات يه معجزه در راه داشت

الهى كه بهترينها در انتظارت باشه🙏🏼🌸💕

معجزه برای اینکه این ماه سیکلم کنسل شد خواهر 

خداروهزارمرتبه شکر،مبارکت باشه عزیزم،کاش دوستایی که از حرف پزشکشون ناامید میشن این معجزه روببینن،که وقتی پزشک دست رد به سینه آدم میزنه اونی که باید دست آدمو بگیره حتما میگیره.

گوارای وجودت عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....