2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
@ماهیرخ     عزیزم الان فهمیدم سقط کردی  خیلی ناراحت شدم  آخه چرااااااا؟؟؟؟ ...

قربونت عزیزم اشکال نداره دیگه شد..نمیدونم دومین سقطمه با ای وی اف ..میگن احتمالا مشکل خود ایمنیه

عزیزم با ۴ دهم چند تا تخمک داشتی؟ صد البته خدا باید بخواد اصلا به تعداد  نیست

پانکچر اول هیچی به انتقال نرسیدم (یه دونه داشتم که آزاد شده بود و نتونستن بگیرنش یه تخمک ۱۵ داشتم که اصلا جنین نشد)

پانکچر دوم یه چند تایی تخمک داشتم که فقط یه دونه ش جنین شد گرید A که انتقال هم دادن اما نگرفت بقیه تخمک ها پوچ بودن اصلا اسپرم توش تزریق نشد که بخوان حالا جنین هم بشن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم اشکال نداره دیگه شد..نمیدونم دومین سقطمه با ای وی اف ..میگن احتمالا مشکل خود ایمنیه

آزمایش ها رو نداده بودی؟

انشالله که بهترین و تپل ترین و بامزه ترین و بامعرفت ترین جنین ت برات یه عمر فرزندی کنه و خیلی زود به خواسته دلت برسی عزیزم

یعنی اونم میگه اینقد سقط کنم که حنینام تموم شه؟؟چقد بی وجدانن😔

چه بی وجدانن

اتفاقا دیروز رفته بودم بیمارستان نفت مدارک پانکچرمو بدم واسه هزینه هام دکتر اونجا که یک پزشک عمومیه گفت اگه یبار انتقال دادی منفی شد حتما آزمایشهای ایمنی انعقادی رو بده الکی هی پشت سرهم جنین انتقال ندی بدون مشخص شدن علت منفی شدن

دیگه منم درجا رفتم گاندی گفتم بنویسید آزها رو برم بدم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستای گلم ی سوال دارم هرکی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم..امروز روز 6پری هستم وسیکل انتقال.دو روزب ...

اصلا نگرانی نداره 

و تا انتقال تموم میشه

ممکن یکم از استرس و نگرانی هم باشه

اسپرین اتفاقا خون رو رقیق میکنه

بیشتر برای فکرِ 

بهش بها نده که این مورد کوچکترین نگرانی هم برات به دنبال نمیاره.

قبل انتقال رحم رو شستشو میدن خیالت راحت

اروم باش همین

یعنی اونم میگه اینقد سقط کنم که حنینام تموم شه؟؟چقد بی وجدانن😔

عزیزم میدونم شرایط سختی داری ان شاء الله خدادلتو آروم کنه ولی تواین مرحله انتخاب پزشک مناسب خیلی اهمیت داره،حتما پیش کسی ادامه بده که این آزمایشاروقبول داشته باشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها مشورت

ممنونم

اقا بنده طي پانكچر تركيدم و خيلي اذيت شدم با ٢٣فولي كه نتيجه گفتن عزيزم همه تخمك ها ضعيف و جنينا گريد سي،، انتقال اول سه جنين گذاشتن با سونو بود و نتيجه منفي،، از اونجايي كه پزشكان متخصصين دلشون نميسوزه خودم رفتم پيگيري كنم تا حدودي حداقل

قدم اول اين شد كه چون دكترم مكمل نميداد رفتم نزد دكتر عميد متفومين و مكمل گرفتم و رفتم معاينه و سونوي اندومتريوز كه يك خفيفش تشخيص داد حالا بايد مداركشو ببرم ايندفعه دكي محترم ببينه، منتظرم از اخرين اسپرين و انوكسا يك ماه بگذره برم آزشو بدم توكل بر خداي قادر متعال كه خودش كمك ميكنه قطعا، آفريده ول كه نميكنه رو هوا، قطعا ميبينه ميشنوه التماس ميكنيم بهش رحم كنه و بهمون نيني ببخشه،، خب ،،، و امّا سوالم از دوستاي گل اينكه 

ايا بعد از يك ماه استراحت  كه الان درش به سر ميبرم، سيكل بعد برم باقي رو انتقال بدن آياااا؟؟و اگر نشد اسفندو استراحت بدم و فروردين برم پانكچر؟؟؟  يا اينكه بهتره انتقال ندم چون گريد سي هستن و سابقه ي منفي شدن هم هست و تازه چون همه كُلُّهُم اَجمعين گريد سي بودن لابد خيلي ضعيفن و به اونهمه استراديول و پروژسترون نمي ارزه و بهتره انتقال ندم و به جاش صبر كنم و فروردين انشالله برم مجدد پانكچر و انتقال؟؟؟

...
دوستای گلم ی سوال دارم هرکی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم..امروز روز 6پری هستم وسیکل انتقال.دو روزب ...

عزیزم سونوشدی؟ضخامت رحمت چندبود؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم سونوشدی؟ضخامت رحمت چندبود؟

روز دوم سونو شدم ضخامت رو نگفتن فقط گفت رحمت خوبه انتقال میدیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اصلا نگرانی نداره  و تا انتقال تموم میشه ممکن یکم از استرس و نگرانی هم باشه اسپرین اتفاقا خو ...

ممنون گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹