2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
یاسی امروز فیضی سونو کرد.گفت کیست نداری.بنظرت میشه به حرفش اعتماد کرد؟😁 میگم شاید دارم.ندیده!

اعتماد کن عزیزم، هر دو تخمدانو دیده ان شاالله😂 خدا رو شکر کیست نداری پس پریود شدی شروع میکنی انتقالو😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من قرص اکوئین1.25 استفاده می کردم متاسفانه تموم کردم و مجبور شدم ایرانی این قرص که استروماری ...

آصف دو ماه بعد عملم براي من واسه برطرف شدن لكه بيني ايكوئين نوشت البته من استفاده نكردم ببينم نتيجش چيه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام گلم منم دوهفته بعداز پانکچر رفتم پیش یه دکتر خوب البته ماما نه دکتر !! بهم ویتامین ب یک و ب شش ...

مرسی فداتشم.من میگم شابد شانسی بعد منفی شدن میدن اینارو

و اون دوستمم که داشتم انتقال اولش،شاید ازمایش خاصی داده بود یا چون ذخیرش کم بود دکتر نخواسته ریسک کنه.نمیدونم واقعا.کاش به دکتر خوب دسترسی داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فک کنم اکثر ویتامینا رو داره روشو بخون ببین b6 و b12 داره

آره عزيزم همه رو داره تركيبش مطابق اين جدوله 

سئوالم اينه حتما بايد آمپول b12 رو  بزنم يا اينكه سه ماهه دارم هر روز ميخورم قرص ب كمپلكس رو كافيه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم بابت دلگرمی که بهم دادی.سیکلاتون پشت سر هم بود یا بینش فاصله انداختین؟

عزیزم سهیلا جون درست میگه منم یکی از دوستام توی دوتا سیکل با کلی دارو وآمپول فقط یه تخمک داشت که درحالت عادی بدون داروهم همیشه یه تخمک داشت بنده خدا کلی ناراحت بود می گفت حتما تخمک ندارم ولی توی سیکل سوم نزدیک سی تا تخمک داشت دکترش هم شوکه شده بود دوستم آمپولهاش فرق کرده بود وسه ماه ازسیکل قبلی فاصله داشت  سری آخر پرگوریس ومریونال داشت

مطمئن باشید شماهم با داروی مناسب با بدنتون تخمکهای زیاد وخوب خواهید داشت🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خاكسترى من قبل از انتقال سوم آزمايشهاى انعقادى رو دادم و MTHFR جهش داشتم و حدودا از ١ ماه قبل انتقال ...

عزیزم دوز ب ۶ وب ۱۲ که استفاده می کردید چندبود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انشاءالله همونایی ک سایزشون نزدیک به هم هست با کیفیت و خوبن و جنینای خوبی میشن،شما چندتا فولیکول داش ...

من ۸ تا

اما دکترم گفت دو دسته ن انگار با سایزهای متفاوت

سلام گلم منم دوهفته بعداز پانکچر رفتم پیش یه دکتر خوب البته ماما نه دکتر !! بهم ویتامین ب یک و ب شش ...

مرسی فداتشم.من میگم شاید شانسی بعد منفی شدن میدن اینارو

و اون دوستمم که  توی انتقال اولش داشت ،شاید ازمایش خاصی داده بود یا چون ذخیرش کم بود دکتر نخواسته ریسک کنه.نمیدونم واقعا.کاش به یه دکتر خوب دسترسی داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام. با کدوم دکتر ۱۴ تا جنین تشکیل شد؟  منم با دکتر نصر کلا ۴ تا جنین برام تشکیل شد. همش میگم ...

سلام عزیزم من اولین پانکچرم با دکتر ذوالقدر بود دو ماه بعد از اولین لاپاراسکوپی اما واقعاا هیچ دو تا سیکلی قابل مقایسه با هم نیست شاید اون ماهی که پانکچر شدیم تخمدان فعالیت کمتری داشته و پاسخ مناسبی به دوز چه بالا چه پایین دارو نداده طبق نظر پزشکم ولی خب نتیجه اش واسم 5 انتقال بی حاصل بود..امیدوارم  که باهمین جنین ها نتیجه بگیرید...یک یا دو جنین سالم مشکل ما رو حل میکنه فقط خدا باید بخواد و بس

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آره عزيزم همه رو داره تركيبش مطابق اين جدوله  سئوالم اينه حتما بايد آمپول b12 رو &n ...

تارا جون من مکمل مولتی چند ماهه قبل خوردم دو تا قوطی کامل،اما بعد اتمامش b6 قرصشو هرروز میخورم و یکماه اخر آمپول b12 هفته یبار زدم کلا ۵ تا زدم 

روز دوازدهم مى تونى عزيزم🙏🏼🌸

ممنون گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤