2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
وای مرسی گلم امیدوارم.بدن منم مثه تو باشه    

نفسی کی باید prp کنی؟

دکتر به من گفت خراش رو تو مطب برات انجام میدم 

البته الان نه چند ماه دیگه...

گفتم اصلا و ابداً بیهوشم کن بعد هر کاری دوست داری روم پیاده کن 

prp  من هم شنیدم درد نداره...

با بیهوشی نمیشد بکنی؟ خراش رحم چی ، نداری؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها یه سوال داشتم.من سری قبل دکتر برام انتقال نداد و گفت برو پریود دومت بیا.چون یکم مایع ازاد دیده بود.من منتظر پریود دومم.ولی خب از اونجایی که فکرشم نمیکردم انتقالم بیفته برای بعد شماره ی همه بچه هارو برداشته بودم که ازشون خبر بگیرم.ما ۷ تا بودیم که با هم صمیمی تر بودیم.اون ۶ تا انتقال دادن و من مرخص شدم و اومدم خونه.بعد ۱۴ روز زنگ زدم به همشون.متاسفانه ۵ نفر منفی و فقط یه نفر مثبت شده بود.جالب اینجاست اونکه مثبت شده بود ذخیرش یک دهم بود!و گفت مشاورا بهم گفتن اهدایی.اما خود دکتر گفته تا تخمک داری شانستو امتحان میکنیم.سه تا تخمک داشت و هرسه تا جنین تشکیل شده بود خداروشکر.و خودش از دکتر خواهش کرده بود فقط یه دونه انتقال بده تا شانس داشته باشه چندبار بیاد برای میکرو.و خداروشکر همون یه دونه گرفته بود.حالا این دوستمون دکتر بهش ب کمپلکس داده بود.ولی بقیه اصلا جز شیاف چیزی نداشتن.اون یکی دوستم گفت میخوام اسفند برم برای انتقال دوم،دکتر به اون هم ب کمپلکس و فرفولیک نمیدونم چی داده برای این سریش.حالا میگم یعنی این ب کمپلکس برای چی هست؟کسی اطلاع داره بچه ها؟میشه به دکتر اصرار کنم منم استفاده کنم؟چون دکتر طب سنتی که رفتم گفت ویتامین B جذب بدنت نمیشه و از این صحبتا.بچه ها چجوری میشه فهمید نیاز هست یا نه؟اگه نیاز باشه از الان باید بخورم یا بعد انتقال؟اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خیلی عجیبه حتی یدونه فولیکولم نبود حتی اندازه کوچیک با وجود اون همه آمپول

من هم بااینکه تنبلی  تخمدان دارم وذخیره ام خوبه.یکبار اینطورشدم.اصلا فولیکول نداشتم.روز27سیکل یک دونه فولی داشتم20میلی.......

سیکل کنسل شد......

امابرای دفعه بعد23تاتخمک دادو13تاجنین.

نگران نباش .ان شاالله دفعه بعد بدنت جواب میده.

بین این دو سیکل هم کارخاص یا داروی خاصی مصرف نکردم.....بعضی وقتا بدن به دارو جواب نمیده.

مطمینا شاید دفعه بعد نوع داروهات ر عوض کنن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که الان که تو سیکل پانکچرم اندازه فولیکول هام با هم متناسب نیس

مثلا ۳ تاش حدودا ۲۰ و سه تای دیگه حدودا ۱۲ هستن

دفعه پیشم همین مشکل بود

پزشکم می گه چاره نداره

کسی مشکل مشابه داشته؟

نفسی کی باید prp کنی؟ دکتر به من گفت خراش رو تو مطب برات انجام میدم  البته الان نه چند ماه دی ...

عزیزم روزدوم پری ک رفتم سونو دکتر گفت خراش اگه میخای همین امروز باید برات انجام بدم تاقبل از شروع داروهای انتقال..بدون بیهوشی بود گفتن خیلی درد داره منم ترسیدم.انجام ندادم ولی پی آرپی گفته 2روزقبل انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها شبتون بخیر.کسی هست همسرش زالو درمانی انجام داده باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها شبتون بخیر.کسی هست همسرش زالو درمانی انجام داده باشه؟

یکی از دوستان ،همسرش واریکوسل اشت بایدعمل میکرد.خودشون زالو خریده بودن رو ب ی ض ه انداخته بودن.رفته بودن پیش دکترامیرجنتی،معاینه کرده بود گفته بود واریکوسل نداری.یعنی با زالو مشکل برطرف شده بود وگره رگها ازبین رفته بود.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فدات شم عزیزم امام رضا امام مهربونی هاست کسی نیست که اسمی از امام رضابیاد و معترف نباشه به لطف ایشون ...

عزیزم خوش بحال جاریت......

من عشقم امام رضام حتی اگه طول بکشه مرادمو بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تارا جان دکتر تون به شما فقط پیورگان داد و مکمل چی استفاده کردی ممنون میشم بگی من ۳۶سالم شد و ذخی ...

سلام عزیزم بیسش پیورگان بود روزی ۳۰۰ واحد فکر کنم ۸ روز زدم سه تامنوپیور هم اخراش زدم و بعد ستروتاید و شب اخر دیفرلین

مکمل اوبوست/ ویتامین دی/ ویتامین ای/ زینک پلاس/ کیوتن پلاس و ب کمپلکس

پیاده روی هم خیلی موثره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یکی از دوستان ،همسرش واریکوسل اشت بایدعمل میکرد.خودشون زالو خریده بودن رو ب ی ض ه انداخته بودن.رفته ...

عه چه خوب.من شوهرم امروز رفته بود زالو درمانی خیلی خون ازش میره دلم براش میسوزه و میترسم.یه لخته بزرگم با خون اومد.دکتره گفته بود اوضاع خیلی خرابه زالوها اندازشون خیلی بزرگ شده بود.میخوام ببینم دفع لخته عادیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من الان یه ربع پیاده روی سریع داشتم بعدشم سوار ون شدم کمک فنر داغون ... 

دارم میمیرم از استرس ، نکنه تخمدونم پیچ بخوره 😥

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها من الان یه ربع پیاده روی سریع داشتم بعدشم سوار ون شدم کمک فنر داغون ...  دارم میمیرم از ...

عزیزم اگه پیچ بخوره ک خودت متوجه دردش میشی نترس فقط دیگه مراقب باش

دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که الان که تو سیکل پانکچرم اندازه فولیکول هام با هم متناسب نیس مثلا ...

مگه باید سایز همشون یکی باشه؟من روز یازده پریود همشون ۱۱بود سایزشون امروز ک رفتم یکسان نبودن سایزشون😒

ینی این مشکل محسوب میشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عه چه خوب.من شوهرم امروز رفته بود زالو درمانی خیلی خون ازش میره دلم براش میسوزه و میترسم.یه لخته بزر ...

این شخص هم خیلی خونریزی داشته وحتی تاچند روز بایدگاز استریل  دور ب ی ض ه میذاشته تااگه خون بیاد لباسش سرکارکثیف نشه.

ان شاالله لخته اومده بیرون وگرفتگیش برطرف شده(من لخته رنمیدونم)